Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 74
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Pėr: Sfidė me rrymat brenda islamit

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Cilat "fakte" ..qe ishim pjese e P.O dhe kishim "privilegjin" te ishim ANALFABETE E TE SHTYPUR?
    Jeni qu "peshe" siq thone te vjetrit .. glorifikoni mjerimin dhe ne mjerim do vdisni sepse njeriu behet ashtu siq deshiron ....
    Shpresoj qe ti te kesh raportet e mira me jeten tende e dashur ... Cfare do te thote mjerimi per ty?? Po analfabetizmi cfare do te thote?? Une e kam diskutuar edhe herave te tjera kete gje me ty e edhe me te tjeret, por eshte e kot se ju nuk kuptoni, ju thjesht jeni te prirur per te kundershtuar dhe une jam lodhur me ju me, sepse vertete kam shpenzuar shume kohe kot sa qe me ate kohe qe e kam humbur kisha bere shume gjera me te mira ne jeten time private. Kur njeriu eshte analfabet, ai njeri nuk njeh asnje alfabet qe ekziston ne kete bote, por ti prap nuk arrin ta kuptosh konceptin e analfabetizmit, e tash mendo edhe nje here mire e mire se a kane qene paraardhesit tane analfabet apo jo...!!

Ps. Te jem i qarte me ju; une nuk kam deshire te jem me kufinj deri ne marok!! Une preferoj te bashkohemi te gjithe shqiptaret dhe te jetojme ne nje shtet te vetem dhe ndryshe asesi. Edhe nje i vetmi ndryshim qe do te pranoja eshte sikur e gjithe bota te behet pa kufinj si nje familje dhe te kete nje ligj te vetem per te gjithe, pa dallim race..

Ose shqiptaret nje familje ose e gjithe bota nje familje .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 11-01-2013 mė 05:06

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    He more Goni?!! Fakt thua ti, se Kosova kishte kufijt deri ne Marok e gjetiu? Behu me serioz, sic ju sugjerova me lart, ne bisede, qe te mos tallem tani edhe une me ty e te tjeret....
    Hajde de, te shohim 'tallimin' tend te kahmotshem te premtuar tani, se si po e ben ti...!! Fillo e tallu fillo, fillo te shohim se sa ke prirje per kete pune edhe ti!!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Sami ,si eshte feja ashtu jane edhe besimtaret ... QESHARAK
    Eshte e pamundur qe prej nje feje "te perkryer" te dalin aq shume PALAQO,KY ESHTE FAKT
    He, si te bisedoj une me ty, kur me fjalet e tua te para, me paragjykime pergjithesuese tallese, nuk le asnje hapesire bisedimi?

P.S. me mire, ta leme aty ku e kemi lene me heret....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

He, si te bisedoj une me ty, kur me fjalet e tua te para, me paragjykime pergjithesuese tallese, nuk le asnje hapesire bisedimi?

P.S. me mire, ta leme aty ku e kemi lene me heret....
    Une nuk besoj ne "paragjykime" .. te gjitha "paragjykimet" jane te verteta ...
    Une them qe islami nxit urrejtje sepse bazohem ne besimtaret e tij ,ti me thua nuk eshte e vertete .. je paragjykuese sepse islami nxit mirekuptim .. pse atehere ky mirekuptim nuk reflektohet tek besimtaret?!!!
    Sot p.sh shfletoja facebookun ... u "cudita" se me sa urrejtje flisnin muslimanet shqptare per babadimrin ...thuajse babadimri( personazh fiktiv) eshte ndonje diktator kriminal ..e mos te flasim me per urrejtjen qe kane per Nene Tereze ,e cila ne tere jeten e saj eshte marr me me te varferit prej me te varferve .. une s kuptoj se pse kaq shume e urrejne keta musliman shqptar qe nuk ka me shume se nje dekade jane ushqyer me ndihmat e sjella nga organizatat e formuara ne emer te saj ,kane marr trajtime shendesore ne qendrat mjekesore (para luftes) falas etj etj per me teper ajo askend se ka demtu!!
    Pse urrehet cdo gje jomuslimane ,ku eshte zanafilla ne tere kete urrejtje ?
    Fatkeqesisht gjendet ne kuran .

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Une nuk besoj ne "paragjykime" .. te gjitha "paragjykimet" jane te verteta ...
    Une them qe islami nxit urrejtje sepse bazohem ne besimtaret e tij ,ti me thua nuk eshte e vertete .. je paragjykuese sepse islami nxit mirekuptim .. pse atehere ky mirekuptim nuk reflektohet tek besimtaret?!!!
    Sot p.sh shfletoja facebookun ... u "cudita" se me sa urrejtje flisnin muslimanet shqptare per babadimrin ...thuajse babadimri( personazh fiktiv) eshte ndonje diktator kriminal ..e mos te flasim me per urrejtjen qe kane per Nene Tereze ,e cila ne tere jeten e saj eshte marr me me te varferit prej me te varferve .. une s kuptoj se pse kaq shume e urrejne keta musliman shqptar qe nuk ka me shume se nje dekade jane ushqyer me ndihmat e sjella nga organizatat e formuara ne emer te saj ,kane marr trajtime shendesore ne qendrat mjekesore (para luftes) falas etj etj per me teper ajo askend se ka demtu!!
    Pse urrehet cdo gje jomuslimane ,ku eshte zanafilla ne tere kete urrejtje ?
    Fatkeqesisht gjendet ne kuran .
    Lexo fjalet e mia edhe njeher; "...paragjykime pergjithesuese tallese..." Pra ti pergjitheson cdo gje me islamin gje qe nuk eshte e vertet. Nuk dua te them se po shpife, genjen...etj.
    P.sh, Pse nuk thua " disa musliman shqiptare" por "muslimanet shqiptare"?

Fjalia e fundit e ytja e nenvizuar me te zeze e verteton kete qka po them une.

P.S. Te kam sugjeruar, ta leme aty ku e kemi lene me heret. Tani po te lutem, qe te mos vazhdojme...tutje. S`ka fryme tolerance e mirkuptimi per bisede!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Lexo fjalet e mia edhe njeher; "...paragjykime pergjithesuese tallese..." Pra ti pergjitheson cdo gje me islamin gje qe nuk eshte e vertet. Nuk dua te them se po shpife, genjen...etj.
    P.sh, Pse nuk thua " disa musliman shqiptare" por "muslimanet shqiptare"?

Fjalia e fundit e ytja e nenvizuar me te zeze e verteton kete qka po them une.

P.S. Te kam sugjeruar, ta leme aty ku e kemi lene me heret. Tani po te lutem, qe te mos vazhdojme...tutje. S`ka fryme tolerance e mirkuptimi per bisede!!!!
    Sikur te ishin veq "disa musliman shqiptar" por edhe une e edhe ti e di qe nuk eshte fjala veq per "disa"..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Sikur te ishin veq "disa musliman shqiptar" por edhe une e edhe ti e di qe nuk eshte fjala veq per "disa"..
    Po per 'sa' na qenka fjala ane??

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nuk eshte enderr, eshte profeci e cila do te realizohet me lejen e Zotit.
    E perse mendon se kjo nuk eshte realizuar deri tani. 1400 sa vrasje e sa urrejtje pruri feja islame, edhe sa vjet mendon se do t'u nevojiten myslimaneve qe ta arrijne kete. Myslimanet te cilet po mundohen ta bejne kete po vrasin mijera myslimane se pari.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Roland Autogoli,
    Hmm.... Toka e Izraelit te sotem eshte premtim i perendise ndaj Hebrejeve.Shumica e popullsise se Izraelit te sotem jane refugjate te debuar nga vendet arabe.I debuan pa demshperblim.Hebrejet kane kontunitetin e banimit ne Izraelin e sotem dhe kjo lehte dokumentohet.Perse perjetuan egzil dhe u shperdan neper bote,per kete te duhet te njohesh mire Historine.Ndersa ti nga Historija as H.
    Nga paditurija i thua te tjereve autogol...prrrth
    Kjo me premtimin e tokes nga perendija,natyrisht qe per mua eshte pallaver.Por,meqenese jeni fetare atehere duhesh ta pranosh argumentin teologjik...nuk mundesh kunder premtimit te perendise !
    Mua nuk me intereson teologjija dhe rrefimet e tyre shizo,asnjehere nuk ngaterroj kotesine njerezore te natyres teologjike me aftesine njohese te vertetes....Pra,cilin provokim te rradhes do te hedhesh (pervec kesaj me autogol) ,e qe te me provokosh te te shkruaj ndryshe pervec ketij stili qe e kam zgjedhur ndaj jush dhe besimtareve te Islamit ~ tregohu me i denje qe te ndryshoj stilin rediculously.Sepse nuk shoh gje tjeter qe ofron ....
    Si teolog qe je dhe si ish-student i Al-Azharit te duhet te rruhesh me teolog tjere si specie e indoktrinuar qe jeni,me ata mundesh pafundesisht te silleni ne rreth dhe asnjehere te mos dilni nga ajo.
    Me njerez te mendimit te lire dhe skeptik,te duhet te ofrosh me shume.E jo te kenaqesh nga lavdet e @Sami Hysenit dhe @ Gon antihadithit

Ku je humb bre burr i dheut ???, ishe ne pushime ???
    Ketu pari jemi,ti vetem shkruaj.... ama shkruaj e jo te fitosh prrrth-a !
    Urime edhe teje vitin e ri 2013....e stolise BREDHIN per naten me te gjate ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 11-01-2013 mė 21:14
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ky eshte flamuri kombtar, dhe flamuri i cili i bashkon te gjithe muslimanet, eshte deshmia e Njėshmėris sė Zotit !

Si do t'i nenshtrojm ? Me paqe, duke i ngritur ēmimet e naftes dhe duke i be sherbetor per vete evropjanet, amerikanet dhe pjesen tjeter aziatike pagane. Pa pasurin qe posedojn tokat arabe, edhe toka nuk sillet !

E dyta, Israeli nuk do kishte me egzistue me mbi themelet e shtetit palestinez. Kjo eshte profeci sic i thash mesias, ēifutet atje do ta paguajn edhe fizikisht ēmimin e torturave anti-njerzore.

Shoqeria laike nuk eshte kompatibel me popullesit Islame, kurse demokracia eshte iluzion e cila i sherbehet si shembull popujve te shtypur.

Dobesia e muslimaneve eshte ne fazen e tranzicionit, shume shpejt do ta shohesh evolucionin dhe bashkimin e te gjitha shteteve Islamike si dikur, kur kufinjt e Kosoves ishin nga Maroku e heeej,... larg dikuu ne Azi !
    C`ka eshte kjo pervec lehje kunder te arriturrave te njerezimit.Laiciteti,demokracija etj.... Per cmimet e naftes ,tentuat qe te mos japin arabet nafte ne njerin nga konfliktet me Izraelin.Por e din c`ndodhi me kete taktike - "Pordhet ne trendafil"... He,si mendon cmimi i naftes rritet apo bie kur arabet hudhin ne treg me shume nafte ?

Edhe teje te duhet nje clip relaximi,kete here nga Azija "pagane": KARUNESH ~ Calling Wisdom ( Thirrje urtesise )... Behuni te urte ,musliman te dashur.Ecni dhe pranoni vlerat bashkekohore te njerezimit !

Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •