Shpresoj qe ti te kesh raportet e mira me jeten tende e dashur... Cfare do te thote mjerimi per ty?? Po analfabetizmi cfare do te thote?? Une e kam diskutuar edhe herave te tjera kete gje me ty e edhe me te tjeret, por eshte e kot se ju nuk kuptoni, ju thjesht jeni te prirur per te kundershtuar dhe une jam lodhur me ju me, sepse vertete kam shpenzuar shume kohe kot sa qe me ate kohe qe e kam humbur kisha bere shume gjera me te mira ne jeten time private. Kur njeriu eshte analfabet, ai njeri nuk njeh asnje alfabet qe ekziston ne kete bote, por ti prap nuk arrin ta kuptosh konceptin e analfabetizmit, e tash mendo edhe nje here mire e mire se a kane qene paraardhesit tane analfabet apo jo...!!
Ps. Te jem i qarte me ju; une nuk kam deshire te jem me kufinj deri ne marok!! Une preferoj te bashkohemi te gjithe shqiptaret dhe te jetojme ne nje shtet te vetem dhe ndryshe asesi. Edhe nje i vetmi ndryshim qe do te pranoja eshte sikur e gjithe bota te behet pa kufinj si nje familje dhe te kete nje ligj te vetem per te gjithe, pa dallim race..
Ose shqiptaret nje familje ose e gjithe bota nje familje .
Krijoni Kontakt