Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: Kisha Ortodokse Shën Gjergji në Prizren - Dyert e mbyllura për Shqiptarët!

Citim Postuar më parë nga ana_gend Lexo Postimin
    O Bled pse lodhesh kot me Ilian, tani ne e dime qe kemi ne forum nje hibrid sllavo-grek te cilit i kane mesuar shqipen...
    te ishte vetem nje............nejse,po po tregohet dhe nje here roli i qelbur qe luajne keta parazite ne shoqerine shqiptare...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    te ishte vetem nje............nejse,po po tregohet dhe nje here roli i qelbur qe luajne keta parazite ne shoqerine shqiptare...
    sigurisht qe nuk jane me shume, ne forum jane "4 ne 1 ose ne 2"

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Pa dashur te hyj ne çeshtje qe nuk i njoh, ketu thuhet se A.Demaçi ka pritur pak para deres, jo se nuk eshte lejuar te hyje....nese eshte keshtu kane vepruar drejt sepse nuk mund te pranohet njeri pa u njohur mire brenda Kishes, sepse ne rastin konkret kemi te bejme me kosovare, te cilet u vune zjarrin Kishave Orthodhokse,..eshte e drejte pra te jene vigjilente..dhe edhe ne orthodhokset shqiptare duhet te jemi vigjilente,...
    Sepse ne rradhe te pare jemi ORTHODHOKSE..
    ..(mesazhi eshte per orthodhokset)
    Si Ortodoks shqiptar qe jam budalleqe te tilla si keto qe the me lart nuk mund te perfaqesojn cdo te krishter ortodoks
    Dyert e kishes duhet te jen te hapura per cdo njeri pa rendesi feje apo kombesie
    Turp per kishen qe mbyll dyert edhe turp edhe per kete gamashin si e ka qe ben lajm pa qen lajm thjesht per te futur urejtjen midis popullit shqiptar
    Partizoni

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    Si Ortodoks shqiptar qe jam budalleqe te tilla si keto qe the me lart nuk mund te perfaqesojn cdo te krishter ortodoks
    Dyert e kishes duhet te jen te hapura per cdo njeri pa rendesi feje apo kombesie
    Turp per kishen qe mbyll dyert edhe turp edhe per kete gamashin si e ka qe ben lajm pa qen lajm thjesht per te futur urejtjen midis popullit shqiptar
    Po qe se do t`i ishte mbyllur dera do te isha dakord me ty. Thuhet se eshte lene pak kohe te prese,...ka ndryshim esencial midis te dyjave...
    Nderkaq, une ju drejtova orthodhokseve shqiptare, qe perfaqesojne dhe mbrojne vertet me vetmohim kanonet e Kishes Orthodhokse...
    Nuk eshte e lehte ta quash veten ORTHODHOKS..
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

ilias spiros kokoooooookkookoo ben moj pule ne ata qe te pyes une??

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Nuk besoj se ka diku kish "shqiptare" apo xhami "shqiptare".

Nese demaci kerkon te behet ortodoks, eshte dashur te konvertohej me heret, e jo t'i provokon besimtaret ne diten e tyre.

Hipokrit te till, as ne xhami nuk do i kisha pranuar ! Afer mendve eshte, refuzimi i demacit.

Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po qe se do t`i ishte mbyllur dera do te isha dakord me ty. Thuhet se eshte lene pak kohe te prese,...ka ndryshim esencial midis te dyjave...
    Nderkaq, une ju drejtova orthodhokseve shqiptare, qe perfaqesojne dhe mbrojne vertet me vetmohim kanonet e Kishes Orthodhokse...
    Nuk eshte e lehte ta quash veten ORTHODHOKS..
    Te jesh ekstremist i cdo lloj feje nuk te ben ty me shum fetar te fes ortodokse te cdo njeriu
    Ekstremistat qe ne cdo gje shikojn vetem menyren si e si te duken pak qe po flasin

kur nuk me njef se kush jam lej fjalet e shumta por mos be ketu me shum fetar se cje
    sa per quoten nuk eshte e lehete ta quash veten ortodoks me fal nuk e dija qe ti je i derguari
    Ndryshuar për herë të fundit nga mario_kingu : 08-01-2013 më 11:03
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

si nuk eshte lajm ore koke kungull?! nese nuk te pelqen tema mos i fut hundet, ka kush diskuton pasi nje ceshtje e till duhet diskutuar! se mos ja ka ba nana qe mbyllin dyert kur ti shkrepet per dike!

Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Citim Postuar më parë nga CRASH Lexo Postimin
    si nuk eshte lajm ore koke kungull?! nese nuk te pelqen tema mos i fut hundet, ka kush diskuton pasi nje ceshtje e till duhet diskutuar! se mos ja ka ba nana qe mbyllin dyert kur ti shkrepet per dike!
    ate kok kungull ik e thoja ati qe te ka bere koken qe te ka len me te meta
    njerz si puna juaj mos te degjojn dicka se direkt problem pa qen problem i bejn por cpret nga njerz me .....
    edhe mos na ca koken me replay
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

ate kok kungull ik e thoja ati qe te ka bere koken qe te ka len me te meta
    njerz si puna juaj mos te degjojn dicka se direkt problem pa qen problem i bejn por cpret nga njerz me .....
    edhe mos na ca koken me replay
    ik ore koke jevgu i greqis e mos me imito, une te thash i pari koke kungull LOL
    une nuk citoj funderina si puna jote pa e kerkue, nese nuk te pelqen tema largohu e mos ofendo!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •