Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Për: Kisha Ortodokse Shën Gjergji në Prizren - Dyert e mbyllura për Shqiptarët!

Citim Postuar më parë nga CRASH Lexo Postimin
    ik ore koke jevgu i greqis e mos me imito, une te thash i pari koke kungull LOL
    une nuk citoj funderina si puna jote pa e kerkue, nese nuk te pelqen tema largohu e mos ofendo!
    e cti thosh nje njeriu si ty pa vlera
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    e cti thosh nje njeriu si ty pa vlera
    mjaft llomotite, shko tregoi vlerat e tua ndonje funderine si puna jote qe ju mban anen!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280

Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Per mendimin tim veprimi i A. Demaçit eshte provokim. Dhe ky provokim dergon uje vetem ne mullirin e interesave serbe ...
    Baron,ky matrapaz,injorant e pseudo- kozmopolit (sepse komunistët e neveristat, vetëm të tillë mund të jenë),nuk ia ka idenë për punë të mëdha të kësaj natyre.Ky njeri,para nja 10 vitesh pat ble një shtëpi në Prizren(sepse pas lirimit nga burgu i gjatë në ish Jugosllavi,ky zotri u pasurua tejmase),dhe pat pas fillue me predikua një lloj "pajtimi kombëtarë",me shkije , magjyp e turkoshak,të gjithë këta dorë e zgjatur e paramilitarëve të SPS dhe Arkanit.Flitej se këtë e bënë për tu hy në hatër ndërkombëtarëve dhe për të paraqitur veten si një lloj apostulli të një kosove ndryshe..!,dhe, kuptohet, kundër Dr. Rugovës,i cili kishte nji farë lloj mandati për të bashkëqeverisur me UNMIK-un..U pat ba horë e qerpaze,tue ndejt me do kllosharë,gjoja për ta ndigjue "zanin e popullit"...!
    Ky mjeran,që kurr nuk u provua në garë politike në Kosovë..!, dhe, të gjtha këto karagjozllëqe i bënë për të za ndonji vend të madh në kierarkinë e shtetit....,tashti kur priten lëvizje të mëdha tektonike, pas këtyre skandaleve që po e çojnë patjetër vendin drejtë zgjedhjeve të reja dhe kur të gjitha janë në lëvizje...
    Mjerë Kosova kush ia këndon kangën e kush ia bënë gjamën !

Ps.Demaçi,që paguhet nga buxheti i Kosovës me rrogë të majme,ka shofer ,truproje,veturë zyrtare dhe shteti ia paguan honoraret e librave që ky tip kurr nuk i shkroi -(kësti i fundit 40.000 euro,për botimin e do shkarravinave që as vet nuk i kupton dhe merrne me mend-distribuimin e detyrueshëm të "veprave" nga të gjitha instutucionet arsimore,kulturore dhe shtetrore,që do të thot blerje e detyruar e këtyre pallavrave si në kohen e sh. tito dhe sh. never )...!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •