Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Pakistan, përdhunimet në grup, 9-vjeçarja lufton me vdekjen

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    o Maksut , ku ke pare grup Shqiptaresh ti te perdhunojne 9 vjecare dhe aq me teper jasht shtetit !?

Apo po tu permend rraca jote je i pari qe ti besh krahasime me Shqiptaret
    o mahmut, di shqip ti?
    fola per krime ne pergjethsi. apo shqipja nuk eshte gjuha jote meme dhe ti nuk e kupton ngaqe e ke si gjuhe te huaj?
    nuk ka problem. do e mesosh nje dite.

p.s. flitet per kinezet, jane rraca ime; flitet per afrikanet, jane rraca ime; flitet per arabet, jane rraca ima; tani edhe indianet u bene rraca ime.
    bah. budallalleku yt nuk ka kufinj
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    o mahmut, di shqip ti?
    fola per krime ne pergjethsi. apo shqipja nuk eshte gjuha jote meme dhe ti nuk e kupton ngaqe e ke si gjuhe te huaj?
    nuk ka problem. do e mesosh nje dite.

p.s. flitet per kinezet, jane rraca ime; flitet per afrikanet, jane rraca ime; flitet per arabet, jane rraca ima; tani edhe indianet u bene rraca ime.
    bah. budallalleku yt nuk ka kufinj

Po me ate callme qe ke dale ne foto ti...s'ka faj ay.
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Po qe i kisha pushkatuar me doren time ata lloj kafshesh .

Skeni ndonje gje te hajrit te sillni!!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Si kane mundur ta bejne kete kunder nje femije, keta vertete jane njerez te cuditshem. Pale edhe i djegin njerezit te gjalle me 4 deshmitare falls, ia kurdisin cilit do njeri. Si i mban kjo toke persona te tille?!

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663

o Maksut , ku ke pare grup Shqiptaresh ti te perdhunojne 9 vjecare dhe aq me teper jasht shtetit !?

Apo po tu permend rraca jote je i pari qe ti besh krahasime me Shqiptaret

Kanibalet nga Fshati
    shekulli:

---------

Policia prangos pesë të rinjtë e denoncuar. Njëri prej tyre e kishte ngacmuar vazhdimisht vajzën e mitur

E mitura 13 vjeç: Më përdhunuan 5 djem

Babai i vajzës së mitur kërkon zbatimin e ligjit ndaj pesë të dyshuarve si autorë të ngjarjes

Arsen Isai, Kujtim Boriçi

PEQIN - Dy prindër janë tmerruar kur vajza e tyre 13- vjeçare, M. Ç. u ka treguar se ka rënë pre e përdhunimit të 5 të rinjve. Ashtu të tmerruar nga ajo që kanë dëgjuar nga goja e vajzës së tyre, së bashku me këtë të fundit, kanë shkuar në policinë e Peqinit, ku dhe kanë vendosur të denoncojnë ngjarjen që i ka ndodhur vajzës së mitur. Burime të policisë thanë për gazetën se në bazë të këtij denoncimi, në të gdhirë të ditës së djeshme janë arrestuar pesë të rinj, të cilët dyshohet se janë autorë të këtij krimi. Në prangat e policisë kanë rënë Dritan Qosja 24 vjeç, Daniel Sulka 18 vjeç, Fredi Kaloçi, 19 vjeç, Juljan Kasa 19 vjeç dhe Ali Delimeta 25 vjeç. Të pestë u arrestuan pas denoncimit të vajzës dhe prindërve të saj. Sipas burimeve, vajza ka thënë se Dritan Qosja dhe katër shokët e tij, kanë kryer me të, marrëdhënie seksuale me dhunë.
    Rrëfimi i babait
    D. Ç tregon se pasdrekën e së hënës, vajza i kishte thënë se po shkonte deri tek tezja ku do të rrinte ca. "Kunata ime nuk e ka shtëpinë larg nesh. Unë i thashë shko dhe mos u vono dhe ajo u nis",- tregon babai i vajzës së mitur. Por 13-vjeçarja është vonuar shumë dhe kur është kthyer dukej e tmerruar dhe me një pamje të llahtarshme. "Ne dolëm ta kërkojmë tek motra dhe tek njerëz të tjerë sepse u bë natë dhe kur u kthyem e gjetëm në shtëpi. Ishte shumë e mërzitur mezi fliste dhe qante pa pushim. Ajo na tregoi se kur kishte shkuar për tek tezja, tek Qafa e Pajovës pranë një pylli, e kishte ndaluar Dritan Qosja. Vajza na kishte thënë disa ditë më parë se Dritani e ngacmonte dhe i hidhte fjalë kur e gjente vetëm”,- rrëfen babai. Sipas tij, vajza e tij e mitur shkonte gati çdo ditë në lëndina, pasi kthehej nga shkolla, për të kullotur bagëtitë. “Ndaj prej dy javësh e kishim hequr vajzën nga shkolla me qëllim që Dritani të mos e ngacmonte më, por ai na bëri gjëmën”,- thotë babai. Sipas tij, vajza është kapur fillimisht nga Dritani që e ngacmonte më parë. “Pasi Dritani ka kryer marrëdhënie me dhunë me vajzën time, janë afruar dhe katër të tjerët me radhë duke përdorur forcën dhe duke e sharë. Ata e kërcënuar se do ta çonin prostitutë jashtë shtetit",- thotë më tej ai. “Kërkoj që autorët të ndëshkohen sipas ligjit”, ka thënë për gazetën 40- vjeçari, baba i tre vajzave, dy më të vogla se 13-vjeçarja që ka rënë pre e përdhunimit. “Unë kam qënë në emigracion në Greqi për të ushqyer familjen, ndërsa kërkoj nga shteti që të veprojë pa mëshirë mbi ata që vunë dorë mbi vajzën time”,- thotë i revoltuar i ati i 13- vjeçares. Ndërkohë, ai tregon se nga emigracioni ka ardhur pak kohë më parë, pas një telefonate nga e shoqja Hajria, e cila e njoftoi se vajzën e tyre të madhe po e ngacmonin djemtë e fshatit. “Unë kërkoj zbatimin e ligjit ndaj atyre që më masakruan fëmijën, pasi ne nuk i kemi hak askujt”,- përfundon 40-vjeçari .

Denoncimi
    Pas ngjarjes së treguar nga vajza, prindërit e saj kanë vendosur që në mëngjesin e së martës të shkonin në policinë e Peqinit ku dhe të denonconin autorët. Babai i vajzës ka treguar fije për pe atë që një natë më parë i kishte rrëfyer vajza e tij. Burime të policisë thanë për gazetën se vajza ishte shumë e tronditur dhe ajo ka pohuar me kokë gjithçka që ka deklaruar babai i saj. Pas depozitimit të kallëzimit, uniformat blu të Peqini janë hedhur në aksion dhe në të gdhirë të ditës së djeshme kanë vënë në pranga autorët e dyshuar të përdhunimit të së miturës. Sipas burimeve të policisë të pesë të rinjtë janë arrestuar nëpër shtëpitë e tyre dhe ata nuk kanë bërë rezistencë. Të njëjtat burime thanë se ata kanë mbetur të çuditur kur policia ka mbërritur në shtëpitë e tyre, pasi pas kërcënimeve që i kishin bërë vajzës, ishin të sigurtë se ajo nuk do të denonconte. Burimet e policisë nuk bënë të ditur nëse të arrestuarit e kanë pranuar apo jo krimin, por ato thanë se po vazhdojnë hetimet intensive për zbardhjen e kësaj ngjarjeje. Arsen Isai & Kujtim Boriçi

Ekspertiza
    Vajza i është nënshtruar përdhunimit
    PEAQIN- Përdhunimi i denoncuar i 13- vjeçares M.Ç. ka ndodhur ditën e hënë, rreth orës 15:00. Të pesë personat e akuzuar, tashmë të arrestuar nga policia, e kanë përdhunuar njëri pas tjetrit vajzën e mitur në vendin e quajtur Qafa e Pajovës pranë qendrës së banimit të saj në fshatin Pajovë. Policia e Peqinit në bashkëpunim me zyrën e antitrafikut të Elbasanit kanë kryer veprimet e tyre si dhe kanë marrë ekspertizën e mjekëve ligjorë të cilët nga të dhënat e para dyshojnë se ndaj 13- vjeçares është ushtruar marrëdhënie seksuale me dhunë. Në të gdhirë të ditës së djeshme është bërë arrestimi i pesë të dyshuarve, përkatësisht Dritan Qosja 24 vjeç, Daniel Sulka 18 vjeç, Fredi Kaloçi, 19 vjeç, Juljan Kasa 19 vjeç dhe Ali Delimeta 25 vjeç.
    Rastet e përdhunimit të të miturave
    14 shkurt 2003
    Peqin, Skënder Boçka, 36 vjeç, përdhunon motrën e tij V.Boçka
    16 shkurt 2003
    Ura Vajgurore. Beqo Mule, 34 vjeç, nga Ura Vajgurore, abuzon seksualisht me një të mitur në lagjen e tij
    31 tetor 2003
    Berat, Alfred Muka, 19 vjeç, përdhunon vajzën e tezes 15-vjeçaren M.J.
    4 nëntor 2003
    Korçë, Adriatik Hyseni, 31 vjeç, ka tentuar të përdhunojë vajzën 13- vjeçe të të dashurës së tij A.K. 45 vjeçe
    20 nëntor 2003
    Fier, njerku Gjovalin Nika përdhunon vajzën e gruas, 14 vjeçe, J.Hoxha
    15 dhjetor 2003
    Durrës, Babai përdhunon vajzën në Durrës, Feriz Ismailaj, 34 vjeç, përdhunoi vajzën E.Ismailaj, 12 vjeçe

http://www.forumishqiptar.com/thread...jeter-minorene
    .

.... edhe ? Me zure mat gjoja ?

Jepini atehere perdhunojini edhe ju motrat e juaja , komshije dhe cfar t'ju dale perpara meqe qenkan disa psikopate katundi te tille

Ju te zinjeve nuk ju ben pershtypje shume kjo pune se juve e keni me sherjat qe edhe po nuk jua la gruaja e rrihni dhe e kuredhni me dhune
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

.... edhe ? Me zure mat gjoja ?

Jepini atehere perdhunojini edhe ju motrat e juaja , komshije dhe cfar t'ju dale perpara meqe qenkan disa psikopate katundi te tille

Ju te zinjeve nuk ju ben pershtypje shume kjo pune se juve e keni me sherjat qe edhe po nuk jua la gruaja e rrihni dhe e kuredhni me dhune
    cfar flet or djal se spo te marr vesh?cfar kuptimi kane keta qe thua,ti kerkove shembuj nese shqiptare kane bere gjeste te tilla,dhe ai tjetri ti solli shembujt,kaq,keta qe thua tani cfare kuptimi kane?

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    cfar flet or djal se spo te marr vesh?cfar kuptimi kane keta qe thua,ti kerkove shembuj nese shqiptare kane bere gjeste te tilla,dhe ai tjetri ti solli shembujt,kaq,keta qe thua tani cfare kuptimi kane?
    or djale... une solla nje teme sensibilizuese per ta diskutuar. Nderkohe qe ketu na sillni paralelizma qe gjoja nuk na qenkan vetem Pakistanezet te tille por edhe Shqiptaret. Nese ka Shqiptare te tille , hapni teme ne vete dhe e diskutojme.

Ketu jane problemet nderkombtare dhe jo kombetare

Ta kap rradari tashi
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

or djale... une solla nje teme sensibilizuese per ta diskutuar. Nderkohe qe ketu na sillni paralelizma qe gjoja nuk na qenkan vetem Pakistanezet te tille por edhe Shqiptaret. Nese ka Shqiptare te tille , hapni teme ne vete dhe e diskutojme.

Ketu jane problemet nderkombtare dhe jo kombetare

Ta kap rradari tashi
    po dakord,po ti ne vend qe ta kerkoje me lart kete qe me thua mua tani,ti kerkove shembuj,pyetja se ne shqiptaret bejne apo jo te tilla e jotja ishte,jo e imja,dhe ai tjetri tu pergjigj,kaq dhe tjesht.

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    po dakord,po ti ne vend qe ta kerkoje me lart kete qe me thua mua tani,ti kerkove shembuj,pyetja se ne shqiptaret bejne apo jo te tilla e jotja ishte,jo e imja,dhe ai tjetri tu pergjigj,kaq dhe tjesht.
    Une nuk kerkova shembuj por ju pergjigja ne kete menyre : ku ke pare grup Shqiptaresh ti te perdhunojne 9 vjecare dhe aq me teper jasht shtetit !?

Ja qe na paskan pare ... dhe plot krenari dhe padurim na sjellin ca palaco katundi per te na treguar qe qenka gje normale perderisa e paskan ber edhe ne Shqiperi dhe nuk u dashka habitur !

Nejse varja
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •