Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288

Për: Pakistan, përdhunimet në grup, 9-vjeçarja lufton me vdekjen

Duhet me u gjet ata kriminel e me i qit midis qyteti e me i rjep kadaldale me naj zhilet te thyme qe per gazepi me ju dal shpirti
    viq ashtu nashta marrin frig kriminelt e tjer e sbojn ksi sene t poshtra

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une nuk kerkova shembuj por ju pergjigja ne kete menyre : ku ke pare grup Shqiptaresh ti te perdhunojne 9 vjecare dhe aq me teper jasht shtetit !?

Ja qe na paskan pare ... dhe plot krenari dhe padurim na sjellin ca palaco katundi per te na treguar qe qenka gje normale perderisa e paskan ber edhe ne Shqiperi dhe nuk u dashka habitur !

Nejse varja
    qe te sqarohemi,nuk besoj se i solli shembujt ketu per te treguar se eshte gje normale dhe se nuk u dashka habitur ,nuk pash asnje lloj krenarie,kuptohet se per cdo njeri keta jane gjeste qe i kalojne kufijt e njerezimit,por i solli per te treguar se ne cdo shoqeri edhe ne tonen ekzistojne,si tja themi mos ti themi kafshe se kafshet jane me te mira se sa keta katila dykembesh.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Kanibalet nga Fshati
    shekulli:

---------

Policia prangos pesë të rinjtë e denoncuar. Njëri prej tyre e kishte ngacmuar vazhdimisht vajzën e mitur

E mitura 13 vjeç: Më përdhunuan 5 djem

Babai i vajzës së mitur kërkon zbatimin e ligjit ndaj pesë të dyshuarve si autorë të ngjarjes

Arsen Isai, Kujtim Boriçi

PEQIN - Dy prindër janë tmerruar kur vajza e tyre 13- vjeçare, M. Ç. u ka treguar se ka rënë pre e përdhunimit të 5 të rinjve. Ashtu të tmerruar nga ajo që kanë dëgjuar nga goja e vajzës së tyre, së bashku me këtë të fundit, kanë shkuar në policinë e Peqinit, ku dhe kanë vendosur të denoncojnë ngjarjen që i ka ndodhur vajzës së mitur. Burime të policisë thanë për gazetën se në bazë të këtij denoncimi, në të gdhirë të ditës së djeshme janë arrestuar pesë të rinj, të cilët dyshohet se janë autorë të këtij krimi. Në prangat e policisë kanë rënë Dritan Qosja 24 vjeç, Daniel Sulka 18 vjeç, Fredi Kaloçi, 19 vjeç, Juljan Kasa 19 vjeç dhe Ali Delimeta 25 vjeç. Të pestë u arrestuan pas denoncimit të vajzës dhe prindërve të saj. Sipas burimeve, vajza ka thënë se Dritan Qosja dhe katër shokët e tij, kanë kryer me të, marrëdhënie seksuale me dhunë.
    Rrëfimi i babait
    D. Ç tregon se pasdrekën e së hënës, vajza i kishte thënë se po shkonte deri tek tezja ku do të rrinte ca. "Kunata ime nuk e ka shtëpinë larg nesh. Unë i thashë shko dhe mos u vono dhe ajo u nis",- tregon babai i vajzës së mitur. Por 13-vjeçarja është vonuar shumë dhe kur është kthyer dukej e tmerruar dhe me një pamje të llahtarshme. "Ne dolëm ta kërkojmë tek motra dhe tek njerëz të tjerë sepse u bë natë dhe kur u kthyem e gjetëm në shtëpi. Ishte shumë e mërzitur mezi fliste dhe qante pa pushim. Ajo na tregoi se kur kishte shkuar për tek tezja, tek Qafa e Pajovës pranë një pylli, e kishte ndaluar Dritan Qosja. Vajza na kishte thënë disa ditë më parë se Dritani e ngacmonte dhe i hidhte fjalë kur e gjente vetëm”,- rrëfen babai. Sipas tij, vajza e tij e mitur shkonte gati çdo ditë në lëndina, pasi kthehej nga shkolla, për të kullotur bagëtitë. “Ndaj prej dy javësh e kishim hequr vajzën nga shkolla me qëllim që Dritani të mos e ngacmonte më, por ai na bëri gjëmën”,- thotë babai. Sipas tij, vajza është kapur fillimisht nga Dritani që e ngacmonte më parë. “Pasi Dritani ka kryer marrëdhënie me dhunë me vajzën time, janë afruar dhe katër të tjerët me radhë duke përdorur forcën dhe duke e sharë. Ata e kërcënuar se do ta çonin prostitutë jashtë shtetit",- thotë më tej ai. “Kërkoj që autorët të ndëshkohen sipas ligjit”, ka thënë për gazetën 40- vjeçari, baba i tre vajzave, dy më të vogla se 13-vjeçarja që ka rënë pre e përdhunimit. “Unë kam qënë në emigracion në Greqi për të ushqyer familjen, ndërsa kërkoj nga shteti që të veprojë pa mëshirë mbi ata që vunë dorë mbi vajzën time”,- thotë i revoltuar i ati i 13- vjeçares. Ndërkohë, ai tregon se nga emigracioni ka ardhur pak kohë më parë, pas një telefonate nga e shoqja Hajria, e cila e njoftoi se vajzën e tyre të madhe po e ngacmonin djemtë e fshatit. “Unë kërkoj zbatimin e ligjit ndaj atyre që më masakruan fëmijën, pasi ne nuk i kemi hak askujt”,- përfundon 40-vjeçari .

Denoncimi
    Pas ngjarjes së treguar nga vajza, prindërit e saj kanë vendosur që në mëngjesin e së martës të shkonin në policinë e Peqinit ku dhe të denonconin autorët. Babai i vajzës ka treguar fije për pe atë që një natë më parë i kishte rrëfyer vajza e tij. Burime të policisë thanë për gazetën se vajza ishte shumë e tronditur dhe ajo ka pohuar me kokë gjithçka që ka deklaruar babai i saj. Pas depozitimit të kallëzimit, uniformat blu të Peqini janë hedhur në aksion dhe në të gdhirë të ditës së djeshme kanë vënë në pranga autorët e dyshuar të përdhunimit të së miturës. Sipas burimeve të policisë të pesë të rinjtë janë arrestuar nëpër shtëpitë e tyre dhe ata nuk kanë bërë rezistencë. Të njëjtat burime thanë se ata kanë mbetur të çuditur kur policia ka mbërritur në shtëpitë e tyre, pasi pas kërcënimeve që i kishin bërë vajzës, ishin të sigurtë se ajo nuk do të denonconte. Burimet e policisë nuk bënë të ditur nëse të arrestuarit e kanë pranuar apo jo krimin, por ato thanë se po vazhdojnë hetimet intensive për zbardhjen e kësaj ngjarjeje. Arsen Isai & Kujtim Boriçi

Ekspertiza
    Vajza i është nënshtruar përdhunimit
    PEAQIN- Përdhunimi i denoncuar i 13- vjeçares M.Ç. ka ndodhur ditën e hënë, rreth orës 15:00. Të pesë personat e akuzuar, tashmë të arrestuar nga policia, e kanë përdhunuar njëri pas tjetrit vajzën e mitur në vendin e quajtur Qafa e Pajovës pranë qendrës së banimit të saj në fshatin Pajovë. Policia e Peqinit në bashkëpunim me zyrën e antitrafikut të Elbasanit kanë kryer veprimet e tyre si dhe kanë marrë ekspertizën e mjekëve ligjorë të cilët nga të dhënat e para dyshojnë se ndaj 13- vjeçares është ushtruar marrëdhënie seksuale me dhunë. Në të gdhirë të ditës së djeshme është bërë arrestimi i pesë të dyshuarve, përkatësisht Dritan Qosja 24 vjeç, Daniel Sulka 18 vjeç, Fredi Kaloçi, 19 vjeç, Juljan Kasa 19 vjeç dhe Ali Delimeta 25 vjeç.
    Rastet e përdhunimit të të miturave
    14 shkurt 2003
    Peqin, Skënder Boçka, 36 vjeç, përdhunon motrën e tij V.Boçka
    16 shkurt 2003
    Ura Vajgurore. Beqo Mule, 34 vjeç, nga Ura Vajgurore, abuzon seksualisht me një të mitur në lagjen e tij
    31 tetor 2003
    Berat, Alfred Muka, 19 vjeç, përdhunon vajzën e tezes 15-vjeçaren M.J.
    4 nëntor 2003
    Korçë, Adriatik Hyseni, 31 vjeç, ka tentuar të përdhunojë vajzën 13- vjeçe të të dashurës së tij A.K. 45 vjeçe
    20 nëntor 2003
    Fier, njerku Gjovalin Nika përdhunon vajzën e gruas, 14 vjeçe, J.Hoxha
    15 dhjetor 2003
    Durrës, Babai përdhunon vajzën në Durrës, Feriz Ismailaj, 34 vjeç, përdhunoi vajzën E.Ismailaj, 12 vjeçe

http://www.forumishqiptar.com/thread...jeter-minorene
    po te ishe nja 18 vjec edhe ta falsha .adoleshenca!

po ca ***** bo avokatin e ktyne jashtoksorve.debil

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po te ishe nja 18 vjec edhe ta falsha .adoleshenca!

po ca ***** bo avokatin e ktyne jashtoksorve.debil
    Ku e pe avokatin ti mer b0le e dehur 24/7?
    Ty duhet ta beje obligim stafi i forumit qe mbas cdo postimi te shkruash poshte nese je i dehur apo esull....qe ta dime dhe te mos ta marim seriozisht ate qe shkruan.
    .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2012
    Vendndodhja
    Sweden
    Postime
    86

PAKISTAN – Një pakistaneze 9-vjeçare është në gjendje kritike për jetën, pasi u përdhunua nga një grup burrash në Punjab të Pakistanit. Sipas mjekëve, vogëlushja po lufton me vdekjen, pasi ka dëmtime të shumta në trup dhe ka humbur shumë gjak. Policia ka shpallur në kërkim 7 burra, të dyshuar për përdhunimin e vajzës.

Skedarët e Bashkëngjitur 159011Sipas mediave vendase, vogëlushja po luante në kopshtin e shtëpisë, kur është marrë nga një grup burrash të cilët e kanë rrahur dhe përdhunuar, e më pas e kanë braktisur përpara shtëpisë së saj.

Ngjarja makabre vjen në një kohë kur India përpiqet të marrë masa për parandalimin e ngjarjeve të tilla, pas vdekjes së studentes që u përdhunua nga një grup djemsh në një autobus në New Delhi.

Ndërkohë autoritetet në Indi kanë publikuar në internet profilet e rreth 2500 personave të cilët dyshohen për përdhunimin e grave.

(er.nu/BalkanWeb)
    Keta maskarenjte, apo vrases nuk duhen varur per koke, por per ( #### )

Gjejne krijesa te pa mbrojtura dhe bejne si ju do qejfi, sidomos ne femijet.

Por nje gje te mos harojne te gjithe ata qe meren me keto krime cnjerezore,,,,,, ne burg kur te vene ,do ju bejne te njejten gje qe bene dhe ata me te pambrojturit.
    Te mos e heqin nga mendja fare kete, se atje te cajne ne dysh per keto lloj krimesh. ( perdhunime )

Maskarenjte, do ti kisha hequr qafe pa gjyq fare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tesla Motor : 06-01-2013 më 05:37

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95

PAKISTAN – Një pakistaneze 9-vjeçare është në gjendje kritike për jetën, pasi u përdhunua nga një grup burrash në Punjab të Pakistanit. Sipas mjekëve, vogëlushja po lufton me vdekjen, pasi ka dëmtime të shumta në trup dhe ka humbur shumë gjak. Policia ka shpallur në kërkim 7 burra, të dyshuar për përdhunimin e vajzës.

Skedarët e Bashkëngjitur 159011

Sipas mediave vendase, vogëlushja po luante në kopshtin e shtëpisë, kur është marrë nga një grup burrash të cilët e kanë rrahur dhe përdhunuar, e më pas e kanë braktisur përpara shtëpisë së saj.

Ngjarja makabre vjen në një kohë kur India përpiqet të marrë masa për parandalimin e ngjarjeve të tilla, pas vdekjes së studentes që u përdhunua nga një grup djemsh në një autobus në New Delhi.

Ndërkohë autoritetet në Indi kanë publikuar në internet profilet e rreth 2500 personave të cilët dyshohen për përdhunimin e grave.

(er.nu/BalkanWeb)
    Ti shoku ben mire te miresh me vajzat e Fritzit dhe te ndjeshe me teper dhembje ,lere Pakistanin se eshte shume larg nesh,Austrine e ke me afer

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2012
    Vendndodhja
    Sweden
    Postime
    86

Citim Postuar më parë nga Tesla Motor Lexo Postimin
    Keta maskarenjte, apo vrases nuk duhen varur per koke, por per ( #### )

Gjejne krijesa te pa mbrojtura dhe bejne si ju do qejfi, sidomos ne femijet.

Por nje gje te mos harojne te gjithe ata qe meren me keto krime cnjerezore,,,,,, ne burg kur te vene ,do ju bejne te njejten gje qe bene dhe ata me te pambrojturit.
    Te mos e heqin nga mendja fare kete, se atje te cajne ne dysh per keto lloj krimesh. ( perdhunime )

Maskarenjte, do ti kisha hequr qafe pa gjyq fare.
    Me fjalet qe thashe pak me lart, nuk e di pse dikush apo disa u ndihen keq.

Ky krim nuk ka te beje fare me fene. Kriminelet duhet te denohen me denimin maximal per keto lloje krimesh, pavarsisht se kujt shteti i perket.

Ishte nje femije, dhe imagjinoheni sikur te ishte femija juaj, femija im, si do te ndiheshim.

Imagjinoni pak ata prinder se si u ndihen kur e pane ne ate gjendje femijen e tyre.

Mos i merni gjerat vetem nga ana fetare, mos jemi fanatik, por te gjithe sebashku te denojme krimin, pavarsisht se kujt feje i perket.

Si e kuptova qe disa u ndihen keq ?,,,,,,,,, sepse me kane hequr te gjithe reputacionin me kte mesazh. Nuk me beri shume pershtypje heqja e reputacionit,sepse nuk jane piket ato qe vleresojne nje pjestar te ketij Forumi.
    Me shqetesoi fakti qe shume veta jane (ndoshta) pro ketij krimi.

Dhe kjo me shqeteson shume mua si familjar qe jam.

Kudo behen krime te tilla, dhe nuk duhet te jemi pro, ndaj ketyre krimeve makabre, prandaj mos ndihemi keq nga ana fetare, sepse, as nuk kam fyer, dhe nuk do te fyej asnje nga ana fetare, Respektoj besimin e gjithkujt. Keshtu qe mos ndihemi keq.

Denoj krimin, si te gjith te tjeret. Dhe ne qofte se dikush, gabimisht u ndihe keq, te me fali.

Me respekt

Genti
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tesla Motor : 06-01-2013 më 09:44

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Citim Postuar më parë nga Tesla Motor Lexo Postimin
    Me fjalet qe thashe pak me lart, nuk e di pse dikush apo disa u ndihen keq.

Ky krim nuk ka te beje fare me fene. Kriminelet duhet te denohen me denimin maximal per keto lloje krimesh.

Ishte nje femije, dhe imagjinoheni sikur te ishte femija juaj, femija im, si do te ndiheshim.

Imagjinoni pak ata prinder se si u ndihen kur e pane ne ate gjendje femijen e tyre.

Mos i merni gjerat vetem nga ana fetare, mos jemi fanatik, por te gjithe sebashku te denojme krimin, pavarsisht se kujt feje i perket.

Si e kuptova qe disa u ndihen keq ?,,,,,,,,, sepse me kane hequr te gjithe reputacionin me kte mesazh. Nuk me beri shume pershtypje heqja e reputacionit,sepse nuk jane piket ato qe vleresojne nje pjestar te ketij Forumi.
    Me shqetesoi fakti qe shume veta jane (ndoshta) pro ketij krimi.

Dhe kjo me shqeteson shume mua si familjar qe jam. Ose disa u keqkuptuan.

Kudo behen krime te tilla, dhe nuk duhet te jemi pro, ndaj ketyre krimeve makabre, prandaj mos ndihemi keq nga ana fetare, sepse, as nuk kam fyer, dhe nuk do te fyej asnje nga ana fetare, Respektoj besimin e gjithkujt. Keshtu qe mos ndihemi keq.

Denoj krimin, si te gjith te tjeret. Dhe ne qofte se dikush, gabimisht u ndihe keq, te me fali.

Genti

Genti, nese dikush ndihet keq kur denohet nje krim i tille, ata le te plasin, jo vetem nga zemra...ndersa une ti dhe te tjeret qe denojme krime te tilla, nuk duhet te kerkojme falje, por perkundrazi, duhet edhe ata (te ndjehurit keq) si per nga feja, e ashtu edhe nga kombesia, te denohen, e luftohen ne cdo mynyre.

P.S. Nuk po te jap reputacion, por je i nderuar nga une.

Samiu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2012
    Vendndodhja
    Sweden
    Postime
    86

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Genti, nese dikush ndihet keq kur denohet nje krim i tille, ata le te plasin, jo vetem nga zemra...ndersa une ti dhe te tjeret qe denojme krime te tilla, nuk duhet te kerkojme falje, por perkundrazi, duhet edhe ata (te ndjehurit keq) si per nga feja, e ashtu edhe nga kombesia, te denohen, e luftohen ne cdo mynyre.

P.S. Nuk po te jap reputacion, por je i nderuar nga une.

Samiu
    Nga zemra te falenderoj Miku im.

Ne te tilla raste Fene duhet ta heqim menjane. Ska te beje feja fare sepse, njeriu kriminel eshte kriminel, dhe kriminaliteti duhet luftuar nga te gjithe njerezit,
    pavarsisht se kujt feje i perket, sic e the dhe vet pak me lart.

Genti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

filluat te mereni me pakistanin tani

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •