Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 131
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280
    Mesa kuptova une nga shkrimi behet fjale per nje ankete,pra nje tip sondazhi dhe jo nje regjistrim te mirefillte.Anketa ka si synim te krijoje nje ide se sa serioz ka qene censusi duke pare % e larte te atyre qe deklarojne qe nuk jane vizituar nga regjistruesit ose nuk jane pyetur ne lidhje me fene.

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Mesa kuptova une nga shkrimi behet fjale per nje ankete,pra nje tip sondazhi dhe jo nje regjistrim te mirefillte.Anketa ka si synim te krijoje nje ide se sa serioz ka qene censusi duke pare % e larte te atyre qe deklarojne qe nuk jane vizituar nga regjistruesit ose nuk jane pyetur ne lidhje me fene.
    Ata qe nuk jane vizituar nga regjistruesit ose qe nuk jane pyetur fare per fene, teorikisht duhet te jene te ndare pak a shume sipas te njejtat shifrave qe dhane rezultatet perfundimtare. Pra gjysma myslimane, 3% ortodoks, 2% ateist, 14 qe s'do deklaroheshin etj etj.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Sondazh?
    Lmao
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ata qe nuk jane vizituar nga regjistruesit ose qe nuk jane pyetur fare per fene, teorikisht duhet te jene te ndare pak a shume sipas te njejtat shifrave qe dhane rezultatet perfundimtare. Pra gjysma myslimane, 3% ortodoks, 2% ateist, 14 qe s'do deklaroheshin etj etj.
    Anketa nuk ka si qellim te thote se vetem ortodokset nuk jane regjistruar por ka si qellim te tregoje mungesen e seriozitetit te censusit,pra te tregoje se ky census nuk eshte i besueshem dhe nuk tregon realitetin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Anketa nuk ka si qellim te thote se vetem ortodokset nuk jane regjistruar por ka si qellim te tregoje mungesen e seriozitetit te censusit,pra te tregoje se ky census nuk eshte i besueshem dhe nuk tregon realitetin.
    Vetem KOASH po i djeg realiteti me sa duket..

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280
    Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Vetem KOASH po i djeg realiteti me sa duket..
    Kjo nuk eshte e vertete.Edhe komuniteti musliman eshte shprehur kunder dhe ka deklaruar se procesi ka qene kaq i dobet sa qe nuk kane regjistruar edhe Selim Mucen madje.Kisha katolike ne fillim te procesit ka deklaruar se do te beje nje regjistim te saj bazuar mbi regjistrat e tyre te pagezimit.KOASH eshte i vetmi komunitet fetar qe eshte shprehur me fuqishem pasi shifra qe eshte deklaruar eshte skandaloze duke e ulur numrin me më shume se 3 here.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po ty dhe bashkfetareve te tu nuk ju vjen turp qe i numeroni si dele ortodokset?

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po ty dhe bashkfetareve te tu nuk ju vjen turp qe i numeroni si dele ortodokset?
    Nuk e kuptoj se ku e sheh ti nje gje te tille.Anketa eshte e lire per ata qe duan,e plotesojne ata qe sduan jo.Te kujtoj edhe njehere qe kjo eshte thjesht nje ankete dhe jo regjistrim.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kisha Ortodokse nis regjistrimin fetar për Krishlindje

Jonida Tashi

por qëllimisht qeveria nuk i ka regjistruar për ta kaluar në minorancë si komunitet fetar.

MAPO
    Po kjo qenka e Pjerdhur fare nga mendte, po pse me idiote sa mundesi ka qe Komuniteti yne te jete SHUMICE apo si i thua ti ne "Shqip" maxhorance???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 01-01-2013 më 15:49

Kjo nuk eshte e vertete.Edhe komuniteti musliman eshte shprehur kunder dhe ka deklaruar se procesi ka qene kaq i dobet sa qe nuk kane regjistruar edhe Selim Mucen madje.Kisha katolike ne fillim te procesit ka deklaruar se do te beje nje regjistim te saj bazuar mbi regjistrat e tyre te pagezimit.KOASH eshte i vetmi komunitet fetar qe eshte shprehur me fuqishem pasi shifra qe eshte deklaruar eshte skandaloze duke e ulur numrin me më shume se 3 here.
    Mesa duket ua kan ngren perqindje te gjitheve se dhe ateistet po ankohen se u eshte ulur rreth 15 here numri. E vetmja zgjidhje eshte ajo qe thashe me lart qe te behet totali 200% dhe keshtu te gjithe mund te marrin perqindjen qe u takon.

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •