Close
Faqja 46 prej 107 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1065
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kta enveristat e hashimit kan zbulu nje paroll tjeter pas luftes kur i kritikon ndonje kundershtar politik kta te shpallin anti amerikn qfar paradoksi po harrojn se kta para lufte pershendetjet i benin me grusht duke perkujtuar enver hoxhen qe te gjith jan komunist por edhe frigacak kta ameriken e perkrahin nga friga jo pse e duan kurse VV. ESHT PRO EUROPIANE DHE AMERIKANE POR JO E GATSHME TI PERKULET AS KUJT ne si kemi ber as nje mekat ne nuk kemi se pse per ne dosje ska as kush europa ka dosje per te gjith ministrat e hashimit por edhe per hashimin ka mjaft

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - e krejt njerzimi i murren vesh se keta jan Krah i Djatht i Serbis.

- P.s. Qeveris i mbetet mi mledh keta vetfundosjes nje dite edhe mi qu te Fauna mi Vaksionu.
    Hahhaahahhahaa, po vaksinimi mund te ju bej mire VV, ama asi vaksina qe ju ipen qeneve
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Urimi i Krishtlindjeve

Kjo datë vjen ndër ne me një mesazh të veçantë porse të rëndësishëm për komunitetin dhe për individin. Kjo datë sipas traditës së krishterë, përcjell metaforën e lindjes së shpresës tek e ardhmja dhe shënon shfaqjen në horizontin njerëzor të yllit të ndryshimit rrënjësor. Ky yll biblik, i ndjekur nga dijetarët e urtë, lajmëroi lindjen e Krishtit, si njeriu që mishëron në vetvete shpagimin e shpëtimin e një populli të shtypur.

Historia tokësore e perëndisë që u bë njeri, na rrëfen një histori me moral politik të vlerësueshëm e të vlefshëm edhe sot. Na rrëfen udhën e birit të së resë, që e lë pas të shkuarën, si dhe shpirtin e drejtë të atij që nuk hezitoi të kritikojë e të kundërshtojë pushtetin shtypës, si të romakëve, ashtu edhe të farisejve vendas, që bashkëpunonin për të ruajtur sundimin e tyre dhe për t’i zgjatur jetën pushtuesit. Ndjekësit e kësaj udhe, ata më të varfrit, më të vuajturit e më të shtypurit, së bashku nuk hezituan të godisnin edhe fizikisht, në tempullin e Jerusalemit, korrupsionin dhe degjenerimin e atyre sarafëve e tregtarëve që e përdorën pushtetin dhe fetarinë për të mbushur xhepat e tyre. Ky bir i të resë me predikimet e tij dha shembullin e mirësisë, por edhe të rreptësisë ndaj padrejtësive duke u shndërruar në një ideal të mospajtimit me të pavërtetën, dhe të denoncimit të poshtërsisë për të cilat luftoi deri në fund, duke organizuar pasuesit e tij, deri në ditën e sakrificës finale.

Krishtlindja shënon fillimin e një jete historike kaq domethënëse. Një histori e rezistencës dhe sakrificës, e universales dhe komunitetit, e mëshirës dhe e arsyes, e dijes dhe e durimit. Për secilën prej tyre le të mendojmë sot.

Le të jetë kjo një ditë e reflektimit dhe e solidaritetit, për besimtarët e krishterë, për të gjithë qytetarët, për çdo familje, për bashkësinë dhe të gjithë ata të cilët besojnë se e ardhmja është fryt i përpjekjes, besimit dhe sakrificës.

Lëvizja VETËVENDOSJE! i uron gjithë besimtarëve të krishterë, gëzuar Krishtlindjet!

25 dhjetor 2012, Lëvizja VETËVENDOSJE!
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Hahhaahahhahaa, po vaksinimi mund te ju bej mire VV, ama asi vaksina qe ju ipen qeneve
    - o Gog , mesojav pak adetet ketyne , keta si komunista te thell nuk ju pelqen ketyre me ju than direkt , keta ma shum e pelqejn menyren me ju than indirekt....
    Vv - Palaço+LISBA :D

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    - o Gog , mesojav pak adetet ketyne , keta si komunista te thell nuk ju pelqen ketyre me ju than direkt , keta ma shum e pelqejn menyren me ju than indirekt....
    Kujdes! VV kafshon, nese nuk eshte e vaksinuar
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    - e krejt njerzimi i murren vesh se keta jan Krah i Djatht i Serbis.

- P.s. Qeveris i mbetet mi mledh keta vetfundosjes nje dite edhe mi qu te Fauna mi Vaksionu.
    Boy_XL, Pse more burre, po i fyen ket Parti VV, po edhe keta jan shqiptar, po a ma te mire po te duken shkiet e hashimit qe i ka bere zavendes kryeminister e ministra. Rashiqat e hashimit, ti z.Boy_XL, te jesh pak me i pergjegjeshem me ket parti s' edhe keta e kane marre voten nga qytetaret e Kosoves. Ende nuk te kam lexuar qe t'i ke ofenduar shkiet e Hashimit !!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Boy_XL, Pse more burre, po i fyen ket Parti VV, po edhe keta jan shqiptar, po a ma te mire po te duken shkiet e hashimit qe i ka bere zavendes kryeminister e ministra. Rashiqat e hashimit, ti z.Boy_XL, te jesh pak me i pergjegjeshem me ket parti s' edhe keta e kane marre voten nga qytetaret e Kosoves. Ende nuk te kam lexuar qe t'i ke ofenduar shkiet e Hashimit !!!!!
    - qka je ka thu bre ''burr'' ??? po ti a nuk i sheh edhe nuk i ndegjon keta te VV-s tu i ofendu ni Kryeminister per qdo dit ,??? vet lideri i kesaj partie shan ofendon Kryeminstrin e Kosoves ne lloj lloj menyre !!! edhe aj Kryeminster u zgjedh nga vota e popullit , populli e ka zgjedh e aj ofendon qdo dit , ai ofendon edhe qat popull ne nje menyr !!!! mos ja nisni me than tash , ja vala i keni vjel votat, se ja ne kosove ja askund ne bot nuk jan perserit votat aty ku eshte dyshu se eshte vjedh jan perserit vota ka dy deri ne tri her dhe serish ka dal fitues ky Kryeminister qe eshte sot, edhe serish ju me liderin e juaj dilni dhe e quani...Hajn , kriminel , mafijoz !!!
    - shikone veten pastaj shikoni te tjeret.

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Kujdes! VV kafshon, nese nuk eshte e vaksinuar
    - hajt se njoni tjetrin keta e kafshojn sikur ne Janar te 2012 qe u therren me thika ne mes veti !!! qashtu e kan fundin keta !!!

Veprimtari Adem Demaçi dhe Rexhep Qosja ne mbrojtje te vlerave te Kurtit(video)

Veprimtari Adem Demaçi u lavdrua nga shkrimtari Rexhep Qosja per kritikat qe ja beri Kryeministrit Hashim Thaci ditë më parë.“Kryeministri ynë i ndershëm i thot Albinit ti ke qenë përkthyes i zyrës së Adem Demaçit. Unë s’kam pasë zyre, ajo ka qenë zyrë e UÇK-së.Albini ka qenë sekretar ne zyren e UCK se dhe sigurisht ka perkthyer kur ka pasur nevojë.Nuk duhet me jau humbur askujt ate qe kan bere”kishte thene veprimtari Adem Demaci nder te tjera ne Tubimin perkujtimor per Mujë Krasniqin dhe 40 deshmorët tjerë te mbajtur ne Prishtinë më 14.12.12,duke aluduar ne diskutimet ne Kuvend te Kryeministrit qe kishte nencmuar liderin e Vetvendosjes per veprimtarin e ti gjatë luftës..(shiko videon nr 2)
    Për me shumë shiko videon nga Klan Kosova biseden ne mes Veprimtari Adem Demaçit dhe Rexhep Qosjes.Ku pas lavdates qe i beri Qosja ,Demaci ju pergjigjë “Nuk eshte mirë qe neser me u prish une dhe ti pershembull dhe me ti humb te gjitha te mirat qe ke bërë”(shiko videon nr 1)

http://kosovalbaner.com/2012/12/demacikurti/

Emri:  1e-300x220.jpg

Shikime: 137

Madhësia:  16.2 KB
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Për: Lëvizja VETËVENDOSJE!

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 46 prej 107 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •