Close
Faqja 44 prej 107 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1065
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Shqiptarija nuk do te mposhtet kurrë !

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

Qy qy prishtinasje edhe ktu.
    Ejjjj amigo , a po te vjen lezet...
    A ti kan dhan targat e reja ty ...?
    hahahah
    Pa hajgare, me vjen mir qe je kthy ne forum se u duke me ma mar nëpër goj naj zagar e tash po me pshtojshe ....hahhah
    A bajram zagari ti dha drejtpërdrejt tabelat e reja , apo mos i ka thon ne telefon najkujt ...
    Nejse m qe ti kan dhon , perhajr . I bajsh me shnet , e bofsh hajr qe je ardh ... pi din ti pse a.
    Të përshendes!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    JACOBSON: KURTI KËRCËNOI ISH-SEKRETAREN ALBRIGHT

Ambasadorja amerikane në Kosovë, Tracey Ann Jacobson ka deklaruar se vendi i saj nuk mund të vendos raporte normale me Lëvizjen Vetëvendosje, përderisa ajo nuk ndryshon taktikat e dhunshme.

Në një intervistë për “InfoMagazinën” e televizionit Klan Kosova, diplomatja amerikane ka treguar për herë të parë edhe përmbajtjen e një letre që kohë më parë Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ia ka dërguar ish-Sekretares amerikane të Shtetit, Madeleine Albright.

Aty, sipas saj, ai e kërcënuar miken e madhe të Kosovës.

“Me Vetëvendosjen kemi kontakte ne nivele të ndryshme. Njerëzit mund të mos pajtohen për çështje të ndryshme, por ne nuk pajtohemi me taktikat e tyre të dhunshme”, ka deklaruar ajo.

“Kam parë një letër të z. Kurtit kur kam ardhur këtu në Kosovë, e po ashtu kam parë një letër që z. Kurti ia ka dërguar ish-Sekretares amerikane të Shtetit, Madeleine Albright, ku ai e ka kërcënuar ish-Shefen time se nëse ajo viziton Kosovën, ai do t’i nxjerr njerëzit e tij në rrugë”, ka shtuar Ambasadorja Jacobson.

Sipas saj, Vetëvendosje duhet të ndryshojë.

“Ne dëshirojmë te kemi marrëdhënie të mira me ta, nëse ata ndryshojnë taktikën e tyre të dhunës dhe agresionit. Ne nuk mund të pajtohemi me ta përderisa ata bëjnë demonstrata të dhunshme dhe letra kërcënuese”, ka thënë ajo.

Ambasadorja amerikane në Kosovë në këtë intervistë ka folur edhe për dialogun politik me Serbinë, marrëveshjen që solli në Presidencë Atifete Jahjagën dhe për zhvillimin ekonomik të vendit
    Vv - Palaço+LISBA :D

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838

Kili

Kjo far latino-amrikanja (bile qashtu doket) po i delka zot albright-it a.
    Jo albraight-in po krjet boten qe ka nevoj duhet me i qu në r.s. nëse jan kundër kombit shqiptarë.
    Kjo është e njëjta metodë që përdor edhe albright nëse vjen puna te interesi i popullit të saj jahudi.
    Kjo far biba-latino është asi lloji që mundohet mu bo ma amerikane se amerikant , e ma jahudi se jahudit.
    Ambasadoret shojnë e vinë e Kombi SHQIPATRÊ ka qenë është dhe do të mbetet gjithmon këtu!

Përndryshe , Albini nuk e ka kërcenu askend , sa për dijeni!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Nuk besoj kurre se e ka kercenu, cfare interesi do te kishte Albin Kurti ta kercenonte zonjen e nderuar Medllin Ollbrajt?! Ti zonja ambasadore po rren me te madhe bile, shqiptaret kurre nuk do te kercenojne ndonje qytetar amerikan (perpos islamisteve per te cilet nuk garantoj asgje).
    Cka po ju konvenon me i mbeshtet politikanet e korruptuar qe e kane bere krejt shoqerine nepotizem e ne krejt institucionet kane futur korrupsion, saqe nuk behet asgje pa njoftesi e pa leke. Ju nuk e doni Ameriken ashtu, qe gjithcka te shkoje me njoftesi, me para, apo me korrupsion, ndersa ne shtetet tjera nuk iu intereson. A na ndihmuat qe ta krijojme nje shtet te forte apo nje 'failed state'. Ku ka demokraci kur tallet me shtetin, ku ka liri kur vidhen parate e shtetit. I perkrahni keta politikane e i keni bere pasanike me miliona euro e dollare me para te shtetit e qytetareve, ndersa populli nuk ka kurrfare perspektive, per cdo dite behet me i varfer, plus vini ketu ne vendin tone e flisni pallavra e rreni haptazi, na detyroni te hyjme ne diskutime me shtetin qe ju vet e luftuat dhe e pate se cka eshte ne gjendje me bo, kinse per paqe kur ai shtet vet nuk i respekton marreveshjet e kurre nuk ka kerku falje per shkatrrimin e luften qe e bene ne Kosove. Na mungon presidenti Klinton dhe Gjorgj Bushi, keta ishin miqte e vertete te Kosoves e shqiptareve, po te ishit ju si ata do te ishte shume me mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 15-12-2012 më 21:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    vetvendosja ka meritat e veta por ata duhet me mbeshtet hashimin sepse ai eshte njeshi i kosoves. mos harroni proverben e skenderbeut - shufrat e bashkuarta nuk mund te thyhen.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    jo jo se i rrje bajram rexhepi shplaka gojes hahah
    Si talleni me kesi gjerash, me i rrahe lehte eshte, i qet 200 police me shkopa dhe i rrahe, por ne nuk luftuam e nuk vuajtem per me u rrahe me shkopa gome apo me shuplaka nga policia jone, por luftuam qe te jetojme me dinjitet e me perspektive, ku institucionet e shtetit nuk i ka blere babai apo daja, por ato jane prone e shenjte e qytetarit dhe puna ne to duhet te behet 100% ne sherbim te shtetit e qytetarit. Vetem ne Iran, Siri, Arabi Saudite policia vepron me aq brutalitet, e ne nuk duam nje shtet si ato, por nje shtet ne sherbim te qytetarit.

Lavdi heronjeve dhe respekt patrioteve te vertete qe nuk shesin nderin per para e pushtet.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    vetvendosja ka meritat e veta por ata duhet me mbeshtet hashimin sepse ai eshte njeshi i kosoves. mos harroni proverben e skenderbeut - shufrat e bashkuarta nuk mund te thyhen.
    hashimi si skenderbeu??!!! minchia.. as militantet e tij me te ngordhur nga truri nuk e kan kete guxim, komplimenti
    Te bashkohemi rreth mafijozit, plaqkitesit, analfabetit, primitivit, kuislingut.. per ta dhjere ardhmerine e ketij populli sa me shpejt.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili

Kjo far latino-amrikanja (bile qashtu doket) po i delka zot albright-it a.
    Jo albraight-in po krjet boten qe ka nevoj duhet me i qu në r.s. nëse jan kundër kombit shqiptarë.
    Kjo është e njëjta metodë që përdor edhe albright nëse vjen puna te interesi i popullit të saj jahudi.
    Kjo far biba-latino është asi lloji që mundohet mu bo ma amerikane se amerikant , e ma jahudi se jahudit.
    Ambasadoret shojnë e vinë e Kombi SHQIPATRÊ ka qenë është dhe do të mbetet gjithmon këtu!

Përndryshe , Albini nuk e ka kërcenu askend , sa për dijeni!
    Haha ju me asnje prej ambasadoreve nuk i keni pas punet mire. Te gjthe kane qene te papershtatshem per ju, ju e doni ambasador Hugo Chavezin, mirepo smut isht skemi cka ju bojm hahahaha "pronto".
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Haha ju me asnje prej ambasadoreve nuk i keni pas punet mire. Te gjthe kane qene te papershtatshem per ju, ju e doni ambasador Hugo Chavezin, mirepo smut isht skemi cka ju bojm hahahaha "pronto".
    - paramendo kur t'ju des ketyre vetfundosjes idhulli i tyre Hugo chavez , keta kan me mbajt falmurin Kuq e Zi 10 dite gjysem shtize , amo n'zyre mrenda , jo n'publik..
    Vv - Palaço+LISBA :D

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - paramendo kur t'ju des ketyre vetfundosjes idhulli i tyre Hugo chavez , keta kan me mbajt falmurin Kuq e Zi 10 dite gjysem shtize , amo n'zyre mrenda , jo n'publik..
    Sinqerisht kane nis me ju dal rrenat ketyre, kjo po shihet edhe me "entuziazmin " ne forum, per toke jane ra, spo din ku jane per momentin. Me Amerike keq, me Bruksel keq me popull keq.

Spo din as cka me shkru ne forum, po me vjen keq edhe me i nguc hahahhahaa
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Faqja 44 prej 107 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •