pc ime apo rrjeti qe sme ka bere fare.....nerva po me shkon...
pc ime apo rrjeti qe sme ka bere fare.....nerva po me shkon...
Disa kolege. Blejne perdite lunch e pije, dhe kur duhet te vene ca dollare per ti blere nje gift drejtores, qahen qe s'kane me shume se $2 me vete. Dhe te mendosh qe jane lajmeruar dite me pare per dhuraten. Selfish people!!! Nuk dine kur duhet e kur nuk duhet bere nder. Njera prej tyre harxhoi pa lidhje mbi $200 vlere rroba per cunin e koleges. Nuk kishte as ditelindjen.pffffff!!!!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 18-12-2012 mė 19:06
Feelings change - memories don't.
kam pershtypjen ne shqiptaret jemi me te ndjeshem ne ceshtjet e respekteve me dhurata se te tjeret, jemi me te respektueshem dmth. Vija re qe kur ulesha me dy mikesha te mia gjermane thjesht per 1 kafe, un ofroja gjithnje te paguaja faturen ne fund, ndersa ato gjithnje nxirrnin secila 1 euroshat e veta. Mesa duket edhe ne USA (besoj se per aty behet fjale) qenkan po kaq individualiste.
Ashtu jane dhe ketu. Secili per vete, Zoti per te gjithe! Ashtu edukohen qe te vogla. No sharing!!!!
Feelings change - memories don't.
♥ Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd... ♥
me bejne pershtypje njerezit nganjehere...sa te ndrydhur jane disa ne mendje dhe akoma me keq ne shpirt...eshte per te ardhur keq, vertet...
Parashikimi i motit
mos u frigoni
![]()
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Krijoni Kontakt