Close
Faqja 63 prej 105 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1045
    i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    pc ime apo rrjeti qe sme ka bere fare.....nerva po me shkon...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Disa kolege. Blejne perdite lunch e pije, dhe kur duhet te vene ca dollare per ti blere nje gift drejtores, qahen qe s'kane me shume se $2 me vete. Dhe te mendosh qe jane lajmeruar dite me pare per dhuraten. Selfish people!!! Nuk dine kur duhet e kur nuk duhet bere nder. Njera prej tyre harxhoi pa lidhje mbi $200 vlere rroba per cunin e koleges. Nuk kishte as ditelindjen.pffffff!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 18-12-2012 mė 19:06
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Disa kolege. Blejne perdite lunch e pije, dhe kur duhet te vene ca dollare per ti blere nje gift drejtores, qahen qe s'kane me shume se $2 me vete. Dhe te mendosh qe jane lajmeruar dite me pare per dhuraten. Selfish people!!! Nuk dine kur duhet e kur nuk duhet bere nder. Njera prej tyre harxhoi pa lidhje mbi $200 vlere rroba per cunin e koleges. Nuk kishte as ditelindjen.pffffff!!!!!!
    kam pershtypjen ne shqiptaret jemi me te ndjeshem ne ceshtjet e respekteve me dhurata se te tjeret, jemi me te respektueshem dmth. Vija re qe kur ulesha me dy mikesha te mia gjermane thjesht per 1 kafe, un ofroja gjithnje te paguaja faturen ne fund, ndersa ato gjithnje nxirrnin secila 1 euroshat e veta. Mesa duket edhe ne USA (besoj se per aty behet fjale) qenkan po kaq individualiste.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ashtu jane dhe ketu. Secili per vete, Zoti per te gjithe! Ashtu edukohen qe te vogla. No sharing!!!!
    Feelings change - memories don't.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga inez Lexo Postimin
    Manaferra quhen ne shqip

Sot me ben pershtypje nje enderr qe pash mbremjen e kaluar.. Kush dinte me shpjegu endrra ktu ?
    jane pak ndryshe nga manaferrat, dhe ne shije ndryshojne shume...jane keto ne foto...mjeder me duket se quhen ne shqip, por une ne shqiperi nuk kam pare ngrene asnjehere si keto

Emri:  xxxx.jpeg

Shikime: 1157

Madhėsia:  24.7 KB

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    jane pak ndryshe nga manaferrat, dhe ne shije ndryshojne shume...jane keto ne foto...mjeder me duket se quhen ne shqip, por une ne shqiperi nuk kam pare ngrene asnjehere si keto

Emri:  xxxx.jpeg

Shikime: 1157

Madhėsia:  24.7 KB
    ...mos jane mare` ?
    ndermjet zones se Elbasanit dhe Tiranes ka shume mare` te cilat frutat i kane si ato qe ke sjelle ne figure ti...ngjajne pak me luleshtrydhet po ne shije jane ndryshe...behet edhe raki mareje...
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Serioze Lexo Postimin
    ...mos jane mare` ?
    ndermjet zones se Elbasanit dhe Tiranes ka shume mare` te cilat frutat i kane si ato qe ke sjelle ne figure ti...ngjajne pak me luleshtrydhet po ne shije jane ndryshe...behet edhe raki mareje...
    s'e di...po te kerkosh ne google mjeder dalin keto fruta si ne figure, por mbase quhen edhe mare' si thua ti...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    me bejne pershtypje njerezit nganjehere...sa te ndrydhur jane disa ne mendje dhe akoma me keq ne shpirt...eshte per te ardhur keq, vertet...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Kjo video.

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anėtarėsuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424
    Parashikimi i motit
    mos u frigoni

ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

Faqja 63 prej 105 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •