Close
Faqja 53 prej 105 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1045
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me ben pershtypje nje shoqe klase, pothuajse kaloj dhe i flas asaj 90% ne klas, por kohet e fundit me ka bere qe te pendohem qe u bera shoqe me te...e pelqen mendjen e saj shume dhe do te duket shume e mencur, ama e ka ekzagjeruar duke dhen pergjigje mbrapa sikur un jam budallack dhe ajo eshte nje mencuri e papare...e kam len disa here, por sot isha gati ta sulmoja keq para te tjerve pasi me thot per dicka ne klas si pershmbul "no shit shirlock, duhhh" dhe ne fund e morri vesh qe un kisha te drejt dhe ajo gabim, isha gati ti thoja "eh moj te keqn e sherlakin, cfare ke per te then"...uff e pendoj qe duhet te shoqerohem me te, po me acaron ne maksimum duke e mbajtur veten sikur eshte e mencur apo ku e di,,,,
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Sot me ben pershtypje sa ka ndryshuar pamja e forumit. Kur ndodhen kto ndryshime?

Rexhina pse nuk me the per kto ndryshime?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    rexhina nese te acaron me mire largoju. Shoqeria me njerez te tille eshte shume stresuese dhe lenduese. Kam ndeshur te tille, dhe kam preferuar me mire vetmine.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Do jete me delire ajo shoqja.kam pas une nje te njohuren time.aq i pelqente vetja se kepuste te trasha dhe genjeshtra.ne fillim se honepsja pastaj kjo ndjesi kaloi dhe me dhimbsej per mendjen speciale qe kish.PO keshtu ish shefen e kisha qe, ate qe thoshte ajo ishte e verteta apo e drejta...tu tregoj histori pa fund,
    Fjalosem nje dite per leo mesin.eshte spanjoll tha kjo.jo i them,o brazilian o argjentinas.kjo ngul kembe si mushka.u futa ne google.doli argjentinas,dhe ia them.kjo kthehet sh serioze nga une dhe me thote:"po,por ka marre pashaporte spanjolle"..... Te kripsha trute, thashe me vete
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Prudence pėr postimin:

*~Rexhina~* (07-05-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Do jete me delire ajo shoqja.kam pas une nje te njohuren time.aq i pelqente vetja se kepuste te trasha dhe genjeshtra.ne fillim se honepsja pastaj kjo ndjesi kaloi dhe me dhimbsej per mendjen speciale qe kish.PO keshtu ish shefen e kisha qe, ate qe thoshte ajo ishte e verteta apo e drejta...tu tregoj histori pa fund,
    Fjalosem nje dite per leo mesin.eshte spanjoll tha kjo.jo i them,o brazilian o argjentinas.kjo ngul kembe si mushka.u futa ne google.doli argjentinas,dhe ia them.kjo kthehet sh serioze nga une dhe me thote:"po,por ka marre pashaporte spanjolle"..... Te kripsha trute, thashe me vete
    ky po qe eshte hall.
    ku ta gjesh tere ate kripe?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e larguar Maska e Watt
    Anėtarėsuar
    04-03-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    213
    Do puntor ne rruge punojn ma kan nxjerr gjumin qysh heret nuk i ndal kto as e shtuna as e diellla

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Hhaha Prudence keshtu e kam dhe un kete "shoqen"...e pyetja thjesht per ekzaminimin...pshm bejm praktik examinim dhe na japin subjekte te ndryshme per cdo student...kjo kishte si praktik nje "case" me nje burre qe kishte infrakt...dhe un e pyes "kur bere pyetjet pacientit....e pyete gjithashtu nese kishte infeksion etje?"..."jo jo sepse ska fare te bej me infraktin"...i them "e di por ne fillim mendon per problemet me zemres dhe nuk e pyetj vetem per nje speficik problem, pshm mund te ket rheumatic fever apo pericarditis'...kjo "jo sepse un pash informacione te tjera dhe nuk ishte e novojishme, dhe morra nje note te larte sme tha fare profesoria ta pyesja per ate gje"...ne vend qe te thoshte "jo nuk u mendova per ate gje" jepte nje arsye sikur un isha absolutisht gabim dhe e justifikonte vetem me cfare kishte marre

Mia, dua ne fakt mos te kem te bej fare me te se me eshte acaruar, por halli eshte qe eshte pak vone, e shikoj dite per dite, dhe eshte tip qe po nuk shoqerohem un me te, asnje ne klas nuk do shoqerohej me te dhe per kete gje ndihem keq...ama pendohem qe thjesht u izolova me te vetem :/ por kesaj tutje do ironizohem me te ore minute....pshm ka tendence te flasi shume per shoqerine e saj dhe ja thot keto histori cdo njeriut sikur i intereson jeta e shoqeve te saj ndonjeriut so po e permendi perseri do i them 'ama boll se sna intereson shume per shoqerine tende, no offense"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Topat e bores qe bien me te shpejte,sa bukur te shikosh nga dritarja

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Topat e bores qe bien me te shpejte,sa bukur te shikosh nga dritarja
    ....fjollat e bores e ke fjalen,

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ....fjollat e bores e ke fjalen,
    Po de si behet se nuk kupton

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •