meqe tema e vjeter ishte mbyllur, hapa nje teme te re...
me beri pershtypje si shkoi provimi sot..nje pjese te mire e kohes kaloi duke folur per filmat A beautiful mind, Mr. Jones dhe Shutter island... i analizuam nje per nje![]()
meqe tema e vjeter ishte mbyllur, hapa nje teme te re...
me beri pershtypje si shkoi provimi sot..nje pjese te mire e kohes kaloi duke folur per filmat A beautiful mind, Mr. Jones dhe Shutter island... i analizuam nje per nje![]()
Uroj te kesh dale mire Broken
Sa per temen ,shume shpejt do mbyllet![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
A thua te jet efikase ajo maska me kos e maj birre qe lexova ktu ne forum ?![]()
faleminderit Etnamire dola, me pelqeu menyra si u zhvillua provimi : )
sot me beri pershtypje edhe portinaia e pallatit, ne fakt perhere me ben pershtypje jo vetem sot. sa shume kujdeset per mua, e kam kontrollorin tim personal, do t'i dije te gjitha. saqe as mami im nuk me ben aq shume pyetje sa me ben ajo : )
Dar di
Mos e mull kete teme, lena ne kalamajte eforumit te shprehim budallalliqet tona
E kam ne dore tani une kete teme, Marya, por te permbaheni, t'a beni sa me te kendshme, duke postuar ashtu sic kerkohet tema, pa devijuar prej saj. Pra postoni, shprehuni, por sipas temes.
Kaloni sa me bukur ne vazhdim...![]()
O gloreta po edhe do komentojme pershtypjet e njeri tjetrit dhe pastaj del cit cat.
Cfare me beri pershtypje mua sot , kur vajta tek bashkia per aktet , prisjane rradhe dhe ndiqja ata qe ishin perpara meje tek paraqisnin aktet.
Papa shume njerez ishin te divorcuar, jo akti i divorcit, jo akti i njohjes se femijes, jo e njeh jo nuk e njeh, jo ke te drejte, jo nuk ke te drejte mbi femine tende.
Papa sa gjera te komplikuara, edhe keshtu eshte e veshtire jeta dhe burokratet te bejne cmos ta ndjesh deri ne kocke veshtiresine dhe mbi te gjithe femijet vuajne.
Nje i njohur 46 vjec qe kishte pesuar infarkt ishte shtruar tek spitali amerikan ne tirane dhe i kishin bere koronarografi plus i kishin vene nje valve.
I kishin kerkuar rreth 6000 euro, meqenese ishte punonjes tek nje ambasade e huaj, ambasada ja kishte marre persiper shpenzimet, po nje njeri i thjesht ku ti gjeje gjithe ato para nqs ti ndodhe gje??
Se dija qe paskan cmime te ketilla .....gjynah njerezit
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
goli i welback, me finde! i bukur fort!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Me ben pershtypje sesi nuk kaloj provin shoqia, dhe ndihem stupid se mendova sikur ajo beri aq mre si une dhe i thash e gezuar "yay morra 96 po ti?"...duhet te marresh 75 te kalosh...jan gjithsej 50 pyetje nga lektura qe kompozohet nga me shume se 12 powerpoints, dhe kjo eshte java e dyte e shkolles...e shkreta i kishte syte flake te kuqe, sdija ca te thoja...kemi dhe 99 provime te tjera para diplomimit, to think qe duhet te shkosh 99 ne provim e stresuar se mos nuk kalojm, is a very scary feeling :/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 15-06-2012 mė 18:05
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt