Close
Faqja 9 prej 24 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 233
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Te gjithe orthodhokset do te nenshkruajne keto akuza per manipulim, ju mendoni se te gjithe jane spiune te Greqise??
    nuk dime kush jan keta te gjithe,pra ne emer te kujt flet ti,dhe kush ta dha ty te drejetn te flasesh ne emer te te tjereve,psh nje qytetar si anetari i forumit Kermilli nuk mund te lejonte ty te flasesh ne emer te tij,te bera nje pyetje dhe me lart por nuk mu pergjigje.

Se mos del me i vogel numri e i prishin pune vetes

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    nuk dime kush jan keta te gjithe,pra ne emer te kujt flet ti,dhe kush ta dha ty te drejetn te flasesh ne emer te te tjereve,psh nje qytetar si anetari i forumit Kermilli nuk mund te lejonte ty te flasesh ne emer te tij,te bera nje pyetje dhe me lart por nuk mu pergjigje.
    Pse per te te mbushur mendjen ty kam dale ne forum...., une e thashe se po nenshkruajne masivisht ne te gjithe orthodhokset, nuk po flas ne emer te askerrkujt, po pershkruaj nje fakt te dhene, qe po vazhdojne te plotesojne keto formulare
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Pse per te te mbushur mendjen ty kam dale ne forum...., une e thashe se po nenshkruajne masivisht ne te gjithe orthodhokset, nuk po flas ne emer te askerrkujt, po pershkruaj nje fakt te dhene, qe po vazhdojne te plotesojne keto formulare
    o njeri do pergjigjesh ndonjehere drejt,troc,apo do lozesh me fjalet si gjithmone,kete pikerisht te pyeta ,ku e di ti kete qe thua,nga i merr keta informata,un thjesht po pyes,dhe pa te keqe te bera me pare dhe kete pyetje,po do pergjigju:
    Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ilia kush jeni ju qe e keni marre seriozisht,gjithmon flet ne shumes,dhe kam kureshtjen te te pyes,ti je prift, je njeri i kishes(e kam flajalen punon aty),kush jeni ju dmth?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 11-12-2012 mė 10:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193
    Te gjithe orthodhokset do te nenshkruajne keto akuza per manipulim, ju mendoni se te gjithe jane spiune te Greqise?? Te pakten ana, nuk beson gjera te tilla qesharake
    une per nje gje jam e sigurt qe jo te gjithe ortodokset jane greke dhe kete e ka vertetuar censusi, % e ortodokseve eshte me e madhe se % e grekeve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Ilioss spirrosss, pse qarravitesh ende mo vlla?! Mos valle se pas regjistrimit qe do te bej KOASH do te dilni 70% ju?!
    ja kam then dhe me perpara,po he theme se dolen jo 70% por 807%,pastaj cfar?cfare do thote kjo per ta?-nqs kto kane ilizuoine se ne baz te ketyre % do arrijne endrrat e shovinizmit grek per autonomi ,apo ku di un se cfar,ta vene mire ne mend se do thyejn turijt,sic i kan thyer sa here qe e kane provuar.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga ana_gend Lexo Postimin
    une per nje gje jam e sigurt qe jo te gjithe ortodokset jane greke dhe kete e ka vertetuar censusi, % e ortodokseve eshte me e madhe se % e grekeve.
    Ne do te vertetojme numrin e orthodhokseve ne Shqiperi, pavaresisht nga etnia,...dhe do te vendosim dinjitetin tone ne vend, do te percaktohen fajtoret dhe do te dalin para gjyqit dhe te rrefejne bemat e tyre, aresyet qe i kane shtyre tģ bejne keto, organizuesit, frymezuesit dhe zbatuesit e ketij manipulimi skandaloz dhe do te veme ne dijeni gjithe organizmat nderkombetare, per shkelje te se drejtes te besimit ne Shqiperi..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 11-12-2012 mė 11:01
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Ne do te vertetojme numrin e orthodhokseve ne Shqiperi, pavaresisht nga etnia,...
    po thuaje troc o njeri se ty nuk te interson feja,por te intereson etnia GR,per kete ju ka djegur,pike dhe mbaro.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ne do te vertetojme numrin e orthodhokseve ne Shqiperi, pavaresisht nga etnia,...
    Deshiron te thuash qe te gjithe orthodhkset e ballkanit jane vellezer dhe pasi jane vellezer, ne se thote kryevellau ose/dhe kryegreku te gjithe orthodhokset duhet te quhen grek se sben ndryshe dhe ata te gjithe duhet te thone 'Amen'?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 11-12-2012 mė 10:59

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2012
    Postime
    193
    epo sqarohu o njeri , sa ju kane dale llogarite juve???

Faqja 9 prej 24 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •