Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 107
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Nje prove e mir, qe Shqiperia eshte e varur nga SHBA-t, dhe Izraeli. Shqiperia nuk eshte e aft qe te voton lirshem, duke gjykuar me drejtesi, por pret si budalleqe qe te kete ndikim her Obama, e her Erdogani.

Hapja e ambasades ne Shqiperi eshte nje ide e keqe dhe e rrezikshme. Shqiperia nuk duhet te miraton shtete qe ndertohen mbi themele te huaja !

Shqiperi, e mjera Shqiperi ! Te duhen rrafsh edhe 100 vite, per te qen PAVARESI !!!

Turp sali berishes !

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nje prove e mir, qe Shqiperia eshte e varur nga SHBA-t, dhe Izraeli. Shqiperia nuk eshte e aft qe te voton lirshem, duke gjykuar me drejtesi.
    Eshte shume e veshtire per tu kuptuar nga ju kjo gje me sa duket ! Bota ecen me interes dhe ne kemi interes me Ameriken dhe perendimin, jo me lindjen. Me aq interesa sa kemi me Lindjen, aq edhe japim bashkpunim. Afrika dhe Azia nuk kan ndikuar asnjehere ne politiken Shqiptare per mire por jan munduar te ndikojne per keq. Megjithse ndikimi i tyre per keq nuk na ka shqetesuar shume duke pasur mbrojtjen e Perndimit dhe vecanarisht te Amerikes.

Eshte gjithe ajo Amerike , Kine , Rusi etj dhe jane te varur ne interesa dhe votojne gjithnje ne baze te interesave te tyre politiko ekonomike, ndersa ne qe mezi mbajme veten ne kembe u dashka te dalim kundra interesave tona per te pekrahur nje vend qe nuk na hyn ne pune aspak. Le te kene mbeshtjetjen e fqinjeve te tyre ose te " vellezerve te tyre Mysliman "

Ne jemi te vegjel dhe ndikojme shume pak ne politika internacionale, por per aq sa ndikojme duhet me domosdoshmeri ti bejme qefin ose te ndjekim politiken e atyre vendeve qe na ndihmojne dhe na mbrojne
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ky eshte vetem interpretim yti i bazuar edhe ne paragjikyme, jo mendimi ime...
    Interpretimi im do te ishte i paragjykuar po most e ekzistojshin faktet e argumentuara . Faktet e argumetuara jane ne KRIMET E FUNDIT TE HEBREJVE !

Fakti (gjeresisht i njohur) qe Hamasi ose palestinezet kane perdorur dhe perdorin edhe metoda absolutisht terroristike kunder Izraelit dhe izraeliteve, per arritjen qellimeve politike, as nuk mund te mohohet as te justifikohet me dhunen (perfshi edhe aktet terroriste) te shtetit te Izraelit kunder palestinezeve dhe Hamasit. Terrorizmi dhe aktet terroriste nuk mund te justifikohen me akte tjera terroriste. Ato mund te pranohen ose te kundershtohen, por jo te mohohen dhe justifikohen. Pavaresisht kush eshte autori dhe cilat jane qellimet e akteve terroriste.
    I nderuar po i ngaterron subjeketet e konlflikitit ? Palestinezet nuk jane shteti i cili e okupon Israelin , dhe bene krime njerzore por eshte e kunderta . Jane ata Israelitet qe jane okupues te territoreve te Palestinezeve , dhe jane ata qe vrasin e masakrojn , dhe jane po ata qe kane qellime politke ne shfarosjen e ketij populli !
    Sa te kam lexuar ty per kete tem, ti je i njeanshem dhe jam shume i sigurt qe te verteten e din shume mire !

Nese deshiron te japesh nje mendim per nje ceshtje te caktuar dhe nese deshiron per te ja qelluar mendimit tende , duhet gjithemone te jesh objekitv .

A hajgare po bon a!
    Zevendeso "Zoti" me Guri dhe na thuaj dallimin?!
    Po te isha i perber prej gurit , do ta kisha zevendesuar Zotin me ''Gur'' ! Une jame krijes njerzore ,eshte ajo arsyeja qe me dallon prej te gjitha krijesave tjera . Dhe jane faktet -shenjat te cilat gjenden ne Qiej e Toke , besa shenjat me te medha jane ne veten time se si jam i krijuar ! E keto fakte s'mund ti mohoj asnjehere e ta mohoj Krijusin tim . Se do te isha pastaj i humbur dhe i zhytur ne erresir !

Kush e garanton dhe cilat jane mekanizmat qe parandalojne, pengojne dhe ndeshkojne ate apo ata qe nuk e perfillin kete "garanci te perjetshme"?
    Per ti kuptuar keto te drejta , ku e kane bazen , cili eshte qellimi i ekzistimit te tyre , dhe ku qendron urtesia e ketyre duhet kerkuar njohuri me te gjera dhe athere do ta kishim kuptuar te verteten !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    "Tipat si ti", nuk e kam pedorur ne baze te pamjes fizike te dikujt e as statusit civil/qyetetar qe e ka.
    Une bazohes sipas shkrimeve te tyre, drejtimit ideologjik, orientimit filozofik...qe permban shkrimi.
    Nese ndjehesh e prekur, atehere lexoji shkrimet e tua e me trego pastaj gabimet i mia ne vleresim (te drejte a te gabuar).
    Nese kam gabuar, kerkoj falje. Ne te kudnerten...

P.S.
    Nje pyetje:
    Cfare eshte kjo shprehje "shkencologji"?
    A mos ka te beje me ate qe sot e njohim si "scientology" apo eshte ide tjeter?!

*
    Thjesht po te shpjegoja se kur le temen dhe merresh me anetaret, tregon nje dobesi dhe mungese aftesish ne komunikim.

Po, "shkencologji", e kisha fjalen per ate qe sot e njohim si "scientology".

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Interesi i shtetit eshte shume ma i madh se Palestina dhe gjithe Bota muslimane. Ne jemi me Ameriken dhe duhet te vazhdojm me Ameriken se aty eshte e ardhmja e jone pra e kapun per nje dege te fort qe s'te lshon kurrr!!

E sa per Palestina e sende merruni ju si qyetare te thjesht e keta ne emer te shtetit te luftojn pro vendit dhe interesave te vendit vet.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Akoma me Palastinen po mirreni ? kur e kemi gjithe kendej ne trojet tona Palastine e kaluar Palastines edhe ate jo per nga kostelacioni i raporteve, por pikerisht duke u "angazhuar" me zgjidhjen e tere konflikteve gjithandej, e nuk i shikojme çeshtjet tona para syve tane.

Ata harapte, qe e kane votuar ne OKB, se bashku me Hardukanin peshojne me mijera e mijera tonelata valute ne dollare te JU-es-it, ne ojra te Evropes dhe nuk e çajne trapolinen per Palastine, sikur te kishin dashur ta zgjidhnin çeshtjen e tyre jam i bindur, se hyhyhyhyyyyyyyy do ishte zgjidhur shume kohe dhe do ishte harruar; nuk eshte gjithmone zgjidhja vetem me luftera, e tani na kane ngelur neve ke pragu i derse, qe ti bejme ne zgjidhjen e e problemit te tyre.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Vendimi i Shqiperise ishte vendimi i duhur. Kerkesa e Turqise per Shqiperine nuk ishte nje kerkese ne "mbrojtje te Palestines" por ishte nje kerkese qe Shqiperia te dilte kunder shtetit te Izraelit. Pergjigjia e Shqiperise per Turqine me absternimin e saj la te kuptoje qe shteti shqiptar vlereson shume here me shume miqesine e vete me shtetin e Izraelit se sa ate palestinez. Dhe ky qendrim i Berishes dhe qeverise shqiptare eshte ne vazhdim te disa vizitave te suksesshme te krereve te shtetit shqiptar ne Izrael, hapjen e ambasades se Izraelit ne Tirane, dhe rritjen e bashkepunimit ekonomik mes dy vendeve: jane te shumta firmat private izraelite qe kane trokitur ne deren e kryeministrit Berisha dhe firma qe fitoi te drejten e eksplorimit te naftes ne detin shqiptar ishte po nje firme private izraelite.

Keto nuk i vijne per shtat Turqise, qe ne keto 2 vitet e fundit nen drejtimin e Erdoganit ka bere nje kthese 180 gradeshe kur vjen fjala tek Izraeli. Turqia kish vetem dy vende mike ne bote: SHBA dhe Izraelin dhe me politikat e qendrimet e Erdoganit, Turqia i ka humbur te dyja. Te dy vendet e ndjekin me shqetesim politiken e Ankarase qe po perdor urrejtjen e arabeve ndaj Izraelit per te fituar pike ne syte e tyre si nje "mbrojtese e Palestines". Erdogani fle e shikon enderra me sulltane e perandori osmane, aqsa tani se fundmi kerkon edhe te ndryshoje kushtetuten e Turqise qe ta ktheje vendin ne nje republike presidenciale, duke qene se i mbaron mandati ne qeveri.

Albo
    Por Erdogani ska bere vetem Ameriken dhe Izraelin armiq ,por po ben edhe Rusin , dhe po u be kjo Turqia do te shperbehet fare dhe Greket do te marrin ato toka qe i quajne Ponto ,armenet disa te tjera dhe Kurdet kusurin

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Por Erdogani ska bere vetem Ameriken dhe Izraelin armiq ,por po ben edhe Rusin , dhe po u be kjo Turqia do te shperbehet fare dhe Greket do te marrin ato toka qe i quajne Ponto ,armenet disa te tjera dhe Kurdet kusurin
    Sipas profecive, keshtu do te ndodhe Kermill,.., po me ne c`do behet,
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    sipas profecive,me 21 dhjetor eshte fundi i botes,dhe ti do shkosh per lesh.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    sipas profecive,me 21 dhjetor eshte fundi i botes,dhe ti do shkosh per lesh.....
    Hahaha.... e fort kjo

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •