Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 81
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Mr Gogoli

Nuk eshte e ndaluar ne perendim pederastlleku

Keshtu qe mund ta praktikosh preferencen tende seksuale kudo pa u preokupuar se shkel ligjin dhe pa pasur nevoje te harxhosh kepucet apo kohen ne web per te gjetur se ku po hapen institucone per pederastet
    Mund ta hapesh nje teme per kete qe ke fol, mirepo ketu eshte tema per homoseksualitetin neper xhamia. Nje ne France dhe nje pritet te hapet ne Gjermani. Mund ta denosh kete lloj fenomeni, mirepo eshte ekzistues.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Mund ta hapesh nje teme per kete qe ke fol, mirepo ketu eshte tema per homoseksualitetin neper xhamia. Nje ne France dhe nje pritet te hapet ne Gjermani. Mund ta denosh kete lloj fenomeni, mirepo eshte ekzistues.
    Gogo,

Pederizmi eshte i denueshem me vdekje ne Islam. (A e kupton ti kete ?)

Ata qe tallen me xhami, shfrytezojn tolerancen e te krishtereve qe ua lejojn nje "xhami" pederash.

Por kur eshte puna tek lejimi i nje xhamie per hetero, njerez qe aplikojn mesimet e Profetit Muhamed a.s., atehere i opozohen dhe e ndalojn ate.

Nje grua nje here pati deklaruar ne tv : "Un me mir kisha deshiruar qe djali im te me thoshte "jam homoseksual" se sa jam bere musliman" … por me kohen, edhe ajo u be muslimane, urrejtjese e degjenerimit seksual.

Ti, zgjidhe kampin tend ; Ose me homoseksulsa, ose me anti-homoseksualsa.

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    C'po ndodhe me njerezine more aman...!

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gon! për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Me qarte se kaq nuk behet Jezusi dhe Muhamedi bashkohas

E ta honksha zemren une ty. Ulu , 1 e ke per sot thot Nuh Musa
    Mos e keqkupto se Jezusi sipas Bibles nuk pushoi se ekzistuari ne shek. I. Ai u Ringjall pasi mundi vdekjen dhe mekatin. Ai ishte Zot edhe gjate kohes se Muhamedit, edhe gjate kohes se Gjergj Kastriotit, etj. edhe sot. Une fola nga kendveshtrimi i krishter. Ky kerkoi pergjigje nga kendveshtrimi krishter.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Kam pa debila ama si ketu ne kete forum akoma jo,ore a jeni ne vete ju ,Islami i vret homot ,ju hapni tema se hapet xhami per homot .eshte vetem nje teme per te bere buje dhe per te nencmuar muslimanet dhe islamin ,nuk eshte as hera e pare e as qe do jete e fundit ,provokime te tilla do te kete bile edhe me te ashpra dhe te palogjikshme ,mendoni se jane kisha xhamiat
    Farangu keto xhami i hapen vet myslimanet, pra njerez me besim islam ose qe pretendojne se i perkasin fese islame e qe nuk duan t'i perkasin nje besimi tjeter. Kishat nuk mund te jene xhamia e as xhamiat Kisha por nuk mund te kete krishter homoseksual pasi besimi krishter e kundershton kete.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Gogo,

Pederizmi eshte i denueshem me vdekje ne Islam. (A e kupton ti kete ?)
    Atehere duhet te kishit vrare Muhamedin qe ne fillim!!
    Pse Islami ka kaq frike nga homoseksualet??!!
    Ata qe tallen me xhami, shfrytezojn tolerancen e te krishtereve qe ua lejojn nje "xhami" pederash.
    Ne fakt e the mire: te krishteret jane shume me tolerante sesa islamiket!!
    Feja e "paqes" nuk eshte kurrsesi Islami dhe fjalet e tua me se miri deshmojne per kete!!
    Por kur eshte puna tek lejimi i nje xhamie per hetero, njerez qe aplikojn mesimet e Profetit Muhamed a.s., atehere i opozohen dhe e ndalojn ate.
    Problemi eshte se shijet seksuale te islamikeve nuk i interesojne asnje kristiani, prandaj kjo qe thua eshte vetem demagogji islamike!!
    Nje grua nje here pati deklaruar ne tv : "Un me mir kisha deshiruar qe djali im te me thoshte "jam homoseksual" se sa jam bere musliman" … por me kohen, edhe ajo u be muslimane, urrejtjese e degjenerimit seksual.
    E çfare beri pastaj, e vrau te birin homoseksual??!!
    Ti, zgjidhe kampin tend ; Ose me homoseksulsa, ose me anti-homoseksualsa.
    Kjo eshte tipike kriter zgjedhjeje islamike, se per te krishteret nuk egziston ky kriter!! Sekush ka jeten dhe shijet e veta e derisa mos me preke mua si person, mund te beje çfare te doje!!!
    Pse Islami ka kaq frike prej homoseksualeve??!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 07-12-2012 më 12:44
    Jarigas

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Atehere duhet te kishit vrare Muhamedin qe ne fillim!!
    Pse Islami ka kaq frike nga homoseksualet??!!
    Muhamedi a.s. ka ndaluar dhe ka refuzuar ne komunitetin e Ummetit Islamik, pedera e lezbiene.
    Po i patet kaq shume ne qejf, shkoni dhe pagezoni neper kisha. Ne s'jemi kunder nese i pranoni.

Ne fakt e the mire: te krishteret jane shume me tolerante sesa islamiket!!
    Jan aq tolerant, saqe pranojn pederizmin si gje te natyrshme (konfuzion dhe kundershtim mes Zotit, dhe "natyres-zot")

Feja e "paqes" nuk eshte kurrsesi Islami dhe fjalet e tua me se miri deshmojne per kete!!
    Nuk mund te kete paqe me homoseksuala, un prap po t'them, po i pate qef, jo ne kishe po ne krevat merri !
    Problemi eshte se shijet seksuale te islamikeve nuk i interesojne asnje kristiani, prandaj kjo qe thua eshte vetem demagogji islamike!!
    Muslimani shijet seksuale i ka vetem ne FEMRA ! 4 gra, kurse prifti asnje. Ju ndaloni martesen me 4 gra, dhe lejoni Pederat. Bot e mbrapsht !

E çfare beri pastaj, e vrau te birin homoseksual??!!
    Po.

Kjo eshte tipike kriter zgjedhjeje islamike, se per te krishteret nuk egziston ky kriter!! Sekush ka jeten dhe shijet e veta e derisa mos me preke mua si person, mund te beje çfare te doje!!!
    Pse Islami ka kaq frike prej homoseksualeve??!!
    Ky eshte ligji Islamik, favorizon familjen dhe ndalon rreptesisht pederizmin. Ktyre budallenjve, maniaka e perversa seksual, u keputet koka pa asnje hezitim ! Dhe shume me mir keshtu, se sa Islami te bie ne shkallen e kishes, saqe edhe prifterinjt homoseksuala t'i pranon.

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Muhamedi a.s. ka ndaluar dhe ka refuzuar ne komunitetin e Ummetit Islamik, pedera e lezbiene.
    Qekur qenka Muhamedi ai qe merrka vendimet dhe nuk qenka Allahu??!! Ne Kuran nuk eshte shkruar nje gje e tille!!!!
    Po i patet kaq shume ne qejf, shkoni dhe pagezoni neper kisha. Ne s'jemi kunder nese i pranoni.
    Ore , muhamedan i opingave te mia, qekur qenka shtruar çeshtja e pranimit apo jo te "shijeve seksuale" te nje individi apo nje grupi, nga feja??!!
    Feja e drejte, ajo e Krishtit, nuk merret me shijet personale te personave, ate ua kemi lene idhujtareve te profetit pedofil(qe çuditerish ishte pjese e Ummetit), por me prurjen e miresise nderpersonale, si nje kriter i vetem dashurise se Perendise!!
    Jan aq tolerant, saqe pranojn pederizmin si gje te natyrshme (konfuzion dhe kundershtim mes Zotit, dhe "natyres-zot")
    Vetevendosja eshte nej liri qe Zoti u ka dhene njerezve qysh ne krijim!! Kush jeni ju qe te kundershtoni vendimin e Zotit??! Ose em mirte, kush eshte ky Muhamedi qe paska vendosur se njeriu nuk shte i lire te vendose vete per jeten e tij?!
    Nuk mund te kete paqe me homoseksuala, un prap po t'them, po i pate qef, jo ne kishe po ne krevat merri !
    Po pse mer muhamedan, qekur te paskan shpallur lufte hamoseksualet ty dhe Muhamedit?!
    Muslimani shijet seksuale i ka vetem ne FEMRA ! 4 gra, kurse prifti asnje.
    Ti me kete po akuzon tere sulltanet osmane(qe aq shume i dashuron) se nuk paskan qene myslimane??!! Po akuzon kalifet e Islamit per kaq shekuj??!! Po a nuk ishe ti qe krenoheshe me sulltan Mehmetin, nje nga "pederat" me te njohur te historise osmane!! Lum si ti qe e ke marre islamin nga nje "peder"!!!
    Po.
    Pra, t'i krenohesh me nje "nene" qe ka vrare te birin per shijet e tija seksuale, paçka se Islami, feja e "paqes" dhe "miresise" thote se "kush vret nje njeri, ai ka vrare gjithe njerezimin"!! Lum si Islami se ke fut ne gji......
    Ky eshte ligji Islamik, favorizon familjen dhe ndalon rreptesisht pederizmin. Ktyre budallenjve, maniaka e perversa seksual, u keputet koka pa asnje hezitim !
    Eshte pikerisht ajo qe themi me kohe: Islami eshte fè e kafsherise, fè e gjakatareve te pashpirt, fè e intolerances dhe dispotizmit, fè e erresires se shpirtit!!
    Asnje personi me dy fije mend, nuk do t'i shkonte neper mend ideja e denimit se nje personi vetem per shijet e tija pesonale , e jo me e "kokeprerjes"!!
    Dhe shume me mir keshtu, se sa Islami te bie ne shkallen e kishes, saqe edhe prifterinjt homoseksuala t'i pranon.
    Nese prifterinjte jane homoseksuale, ky eshte problem i kishes dhe jo i muhamedaneve!! Nese jane "pedofila" si profeti Muhamed, atehere, komuniteti i krishtere i denon, e perseri ky nuk mund te jete nje problem i fese se "KOKEPRERESVE" dhe profetit pedofil!!
    Jarigas

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Qekur qenka Muhamedi ai qe merrka vendimet dhe nuk qenka Allahu??!! Ne Kuran nuk eshte shkruar nje gje e tille!!!!
    Me ju kaurret, duhet biseduar ndryshe pasi keni koncept idiotesk, qe edhe jehudet i çudisni.
    Profet, dmth lajmetar i Zotit, i dërguar i Zotit. Cka dergoi Zoti nepemer ketij Lajmëtari ? Një mesazhë, një udhëzim. Në Kuran, Zoti tregon se si vrau komunitetin gay. Shkruan edhe ne bibel dicka te ngjashme, por ti as bibles nuk i beson pasi ke vendos ta adhurosh kryçin.
    Ore , muhamedan i opingave te mia, qekur qenka shtruar çeshtja e pranimit apo jo te "shijeve seksuale" te nje individi apo nje grupi, nga feja??!!
    Ore kishten i boleve te mia, kujdes me kete fjalor nese shpreson debat me mua !!!

Feja e drejte, ajo e Krishtit, nuk merret me shijet personale te personave, ate ua kemi lene idhujtareve te profetit pedofil(qe çuditerish ishte pjese e Ummetit), por me prurjen e miresise nderpersonale, si nje kriter i vetem dashurise se Perendise!!
    Feja e drejt e Krishtit eshte ISLAMI. E jo krishterizmi, krishterizmi eshte feja e Palit, hitlerit çifut qe vriste musliman.
    Vetevendosja eshte nej liri qe Zoti u ka dhene njerezve qysh ne krijim!! Kush jeni ju qe te kundershtoni vendimin e Zotit??! Ose em mirte, kush eshte ky Muhamedi qe paska vendosur se njeriu nuk shte i lire te vendose vete per jeten e tij?!
    Ke vetevendos te vish ne ket bote ? ? ?
    JO !

Ke vendos te lindesh ne Shqiptari ? JO !

Per çka ke vendos Jarigaz ?? Per asgje,.. edhe ne demokraci, ka ligje !

Pederastet merri edhe ne krevat futi o çuno, se aty nuk te perzihet kush perderisa je i krishter dhe i bindes papes (qe ndoshta edhe ky eshte pederast-pedofil, si vellau i tij)

Po pse mer muhamedan, qekur te paskan shpallur lufte hamoseksualet ty dhe Muhamedit?!
    Ti me kete po akuzon tere sulltanet osmane(qe aq shume i dashuron) se nuk paskan qene myslimane??!! Po akuzon kalifet e Islamit per kaq shekuj??!! Po a nuk ishe ti qe krenoheshe me sulltan Mehmetin, nje nga "pederat" me te njohur te historise osmane!! Lum si ti qe e ke marre islamin nga nje "peder"!!!
    Kjo bote i takon Allahut, Zotit te boteve. Me ligje te tij, ne denojm pederastët !
    Sulltan Mehmeti u ka **** kaurrat ortodokse e katolike ! Kte duhet ta dish, tjerat fyerje leri ne arkiva te vatiçanit.

Pra, t'i krenohesh me nje "nene" qe ka vrare te birin per shijet e tija seksuale, paçka se Islami, feja e "paqes" dhe "miresise" thote se "kush vret nje njeri, ai ka vrare gjithe njerezimin"!! Lum si Islami se ke fut ne gji......
    Po jarigaz, me mir pa femi, se me nje femi peder. Kte, vec koka yte me kete besim te ngrat qe ke, mund ta pranosh dhe te rrahesh gjoks se biri yt eshte pederast !
    Eshte pikerisht ajo qe themi me kohe: Islami eshte fè e kafsherise, fè e gjakatareve te pashpirt, fè e intolerances dhe dispotizmit, fè e erresires se shpirtit!!
    Fe e drejtesis eshte Islami. Por ti nuk po e kupton, apo ndoshta je gay dhe ndjehesh i rrezikuar ?
    Ke te drejt, populli shqiptar nuk i don pederat dhe as qe do t'i pranojm ndonje here ne kete vend ! Po i deshe, vesh fustanin me ngjyr pink dhe ik shko behu kardinal ne vatikan, atje ecni bolet ne ajr me pederasta tjere.!! Ktu jo !
    Asnje personi me dy fije mend, nuk do t'i shkonte neper mend ideja e denimit se nje personi vetem per shijet e tija pesonale , e jo me e "kokeprerjes"!!
    Ti po flet sikur t'ishe gay. Ti je i semur psicikisht jarigaz, se edhe bibla urdheron vrasjen e ktyre pederave.

Nese prifterinjte jane homoseksuale, ky eshte problem i kishes dhe jo i muhamedaneve!! Nese jane "pedofila" si profeti Muhamed, atehere, komuniteti i krishtere i denon, e perseri ky nuk mund te jete nje problem i fese se "KOKEPRERESVE" dhe profetit pedofil!!
    Eshte problem i gjithe njerzimit. Ata duhet djegur e mos t'i lihet as hiri, por t eshkrihet ne nje vullkan qe mos t'ju gjinet as tragu !!

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Me ju kaurret, duhet biseduar ndryshe pasi keni koncept idiotesk ...
    Ore kishten i boleve te mia...
    Pederastet merri edhe ne krevat futi o çuno, se aty nuk te perzihet kush perderisa je i krishter dhe i bindes papes (qe ndoshta edhe ky eshte pederast-pedofil, si vellau i tij)
    Kjo bote i takon Allahut, Zotit te boteve. Me ligje te tij, ne denojm pederastët !
    Sulltan Mehmeti u ka **** kaurrat ortodokse e katolike !
    atje ecni bolet ne ajr me pederasta tjere.!!
    Ti je i semur psicikisht....
    Eshte problem i gjithe njerzimit. Ata duhet djegur e mos t'i lihet as hiri, por t eshkrihet ne nje vullkan qe mos t'ju gjinet as tragu !!
    Eshte mjerim kur ndegjon rreshta te tille.Shembull i perkryer se c`te ben indoktrinimi fetar.Dhe mandej ankohen per jotolerance "besimtaret" e tille !... ky i ashtequajturi @ Le devuqe kinse "musliman", mbas Hebrejeve don ti c`farose edhe komunitetin LGBT duke i hedhur ne vullkan....Gjer kur do te tolerohet gjuha e urrejtjes dhe shovenizmi i hapur i ketij anetari/e !!!
    Kujt i plas c`ka thone perendia hebraiko-islamike per kategori njerezish qe kane orientime tjera sexuale....

Historija njeh emra te medhenje homoseksualesh:

* Sokrati
    * Platoni
    * Leonardo da Vinci
    * Julije Cezar
    * Leka i madh
    * Arkimedi
    * Nikola Tesla
    * Isac Newton
    * Shakespeare
    * F.G. Lorka
    * Michelangelo
    * Cajkovski
    * H.K. Andersen
    * Witgenstain
    * Oscar Wild ..... etj.etj. (Respekte !).
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 10-12-2012 më 13:27
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

19. Anetarët më poshtë kanë falenderuar qeveriablu për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •