Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 81
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Kuran 52:24
    "Rreth tyre do te sherbejne, tek ata luftetaret e xhihadit, djem te bukur si perlat

Muhamedi ka vend dhe shperblim. Homoseksualizmi ne parajse

...natyrisht, dhe cdohere do te kthehet virgjeria...... andaj edhe i thojn "parajs"......
    albanish by nature

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Jezusi i don te gjithe pa perjashtim!!!!
    Ke pare ndonjehere te dale dielli vetem per "miret"???!!
    Andej nga Lindja e Mesme tym dyjoja jan bo ret nga predhat qe bien andej . Se kur do iki ai tym qe te dali dilli per te gjith se di !
    Revolution 1848

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar EuroStar1 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    E kan kompletu xhamine brenda ???, kisha pat do ideja me minare te vogla per zbukurime, ngase jam inxhinjer dihet....
    S`ka nevoje per ide te reja per minaret. Vet pamja e minares tregon penisin,ndersa ndertesat poshte qe e percjellin minaren ndertohen ne formen ovale (si b.ole).Pra,organi gjenital i mashkullit ne teresi.Neqoftese e shikoni xhamine nga larg ,munde te shihni nje penis drejtuar ne qiell si forme mosbindje ndaj perendise.
    Kjo eshte keshtu me minaret,sepse paganet (Hubal) para Muhamedit i ndertonin keto minare si simbol i pjellshmerise.Islamiket vetem i shtuan ketij besimi te ri versionin pagan balist.
    Faktet na tregon arkeologjia,ndersa cila fe na jep fakte pervec propagandes.... ah ,ajo arkeologjia nuk munde te mashtroj askush !

P.s: tani le te thone qe xhamit e para ne Medine dhe Meke nuk kishin minare :P
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ama nje gje me ra ne sy per te keq!

Askush nuk ju a Uroj Xhamin

Urime!
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gogi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Kam pa debila ama si ketu ne kete forum akoma jo,ore a jeni ne vete ju ,Islami i vret homot ,ju hapni tema se hapet xhami per homot .eshte vetem nje teme per te bere buje dhe per te nencmuar muslimanet dhe islamin ,nuk eshte as hera e pare e as qe do jete e fundit ,provokime te tilla do te kete bile edhe me te ashpra dhe te palogjikshme ,mendoni se jane kisha xhamiat

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar farang për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    S`ka nevoje per ide te reja per minaret. Vet pamja e minares tregon penisin,ndersa ndertesat poshte qe e percjellin minaren ndertohen ne formen ovale (si b.ole).Pra,organi gjenital i mashkullit ne teresi.Neqoftese e shikoni xhamine nga larg ,munde te shihni nje penis drejtuar ne qiell si forme mosbindje ndaj perendise.
    Kjo eshte keshtu me minaret,sepse paganet (Hubal) para Muhamedit i ndertonin keto minare si simbol i pjellshmerise.Islamiket vetem i shtuan ketij besimi te ri versionin pagan balist.
    Faktet na tregon arkeologjia,ndersa cila fe na jep fakte pervec propagandes.... ah ,ajo arkeologjia nuk munde te mashtroj askush !

P.s: tani le te thone qe xhamit e para ne Medine dhe Meke nuk kishin minare :P
    Aha, kjo si ajo puna e "cizmes" qe e solli rrenima.

Na kish rra nje dite shume shi ne nje fshat te kumanoves, dhe si zakonisht rrenima kish sjelle sende e sende neper rruget e fshatit, nder ta edhe nje "cizme".

Ishin mbledhe katuni dhe po diskutonin rreth "objektit", ngase nuk kishin pare me heret nje send te tille. Ashtu duke u hamend se cka mund te jete, i erdhi njerit nga turma ideja, per me e thirre filanin, ngase ai ka qen njeri i "dalet" nga fshati, ka qene dy here per pazare ne shkup, dhe se zakonisht nje njeri i tille i DIJTUR, duhet ta njohe kete sendin e cuditshem.

E thane, e bene, dhe erdhi plaku me kerlukin per dore tek vendngjarja. Eeeeh more burra, tha plaku, kjo mund te jete vetem "kallep" kazme.....

Ashtu edhe Rolandit, minaret e objektet e xhamive i duken si simbole falusi......cudi, njerezit edhe godinat i ndertojn perpjete.....por, ngase ta pret radaka se godinat kane principin e funksionalitetit baze (sherbejn per nevoja), xhamiat natyrisht, jashta funksionalitetit, duhet patjeter te kene edhe mesazhin e mshehur, ngase bota e FEEVE eshte patjeter e "komplikuar" dhe e verteta ne te eshte gjithmone ne nje spekter te gjere e perqendruar. Fee pa mistere nuk ka, andaj edhe Ti je ka gjurmon mbi misteret, ngase ate te "qarten qe e sheh syhapur" moti kohe e ke kuptuar, e ke ngran me luge faktikisht.....

Ashtu si keto dilberat, nese njeriu ja ben qejfin vetvetes, ben bajram me vetveten, atehere me ne fund i del llogaria se "homoseksualiteti" qe e permend kurani, qe e denon kurani, qe e kane menjanuar nga mjedisi i tyre njerezit e "kulturuar" (jo vetem muslimanet !!!), nuk me prek mua, une jam ndryshe, aty folet per tjere !!!............kosovaret thojn "cka ta bojke mendja, kush nuk ta bojke".... a eshte ashtu Roli ???

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Kam pa debila ama si ketu ne kete forum akoma jo,ore a jeni ne vete ju ,Islami i vret homot ,ju hapni tema se hapet xhami per homot .eshte vetem nje teme per te bere buje dhe per te nencmuar muslimanet dhe islamin ,nuk eshte as hera e pare e as qe do jete e fundit ,provokime te tilla do te kete bile edhe me te ashpra dhe te palogjikshme ,mendoni se jane kisha xhamiat
    Mos ja merr per t'keq Gogit. Ska faj i shkreti se i ha menderja dhe nxjerr jasht ate qe se nxjerr dot ne jeten reale. Per te gjith ato te tjeret qe jon te interesum per me teper informacjon rreth pederave kontaktoni ne privat Gogin se eshte ekspert.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Paskan dale myslymanet nga dollapi marshallah?
    E gezofshin xhamine e re... lol... jo me kot thone keta qe eshte feja qe rritet me shpejt ne bote.
    Ja komentet e myslymaneve franceze qe kane me shume se nje arsye per t'u falur tashme:

"Me shume se 50 vite shkence njerezore dhe studime statistikore te zhvilluara ne terren per dekada te tera, tregojne se ka me shume se 100 milione Muslimane qe jane homoseksuale (mbi 10% e popullates se pergjithshme). Sidoqofte te jesh gay apo LGBT (lesbian, gay, bisexual ...), eshte ende problem i madh per ata te cilet jane lindur ne nje mjedis konservator..."

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Force-Intruder për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    kujt ja kishe mor menja qe do vite koha qe ta hash nga brima me m*t do quhej civilizim. A ju dh*efsha mu n'civilizim ju o far e keqe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-01-2012
    Postime
    73
    Habitem pse jeni ac gjykues njerz,me se pari duheni te beni dallimin Homoseksualitet nga religioni,qe jane krejt dy gjera te ndryshme,c'far ka lidhje njeriu si ndihet ne mbrendesi nga besimi personal,cdo kush ka drejt te besoje ne ate qka beson,mos gjyko askend sepse nuk ke te drejte pa e njoft njeriun te gjykosh,kur dini ti dalloni keta dy gjera njera nga tjetra atehere do e kuptoni qe ska lidhje ajo se c'far gjykoni
    '' Duaji të gjithë, beso vetëm disa. Askujt mos i bëj keq''

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •