Close
Faqja 51 prej 52 FillimFillim ... 4149505152 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 513
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Vjedhja e pronave dhe pasurive te hebrejve nga ana e Hitlerit dhe bashkekrimeneleve te tij...
    As hitleri nuk i vodhi prona dhe pasuri hebrejve. Ai i konfiskoji pasi atyre nuk i nevojiteshin me atje ku vajten

i/e regjistruar Maska e Alpha_Virginis
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Vendndodhja
    Freie Hansestadt Hamburg
    Postime
    157
    Hebrenjte asokohe ishin zoteri ne gjermani, punonin e jetonin me djersen e tyre. Gjermanet u bene ziliqare qe nuk i arrinin dot dhe i perndoqen. Harruan se sa shume figura me te cilat krenohet Gjermania sot e kesaj dite ishin me origjine hebreje. I plackiten e i persekutuan mizorisht, mirpo mullinjte e zotit bluajne ngadale. Sot ka ardhur dita qe gjermani punon dhe arabi, turku, gabeli, afrikani, indiani & CO hane buken e gjermanit e bejne palle dhe gjermani nuk ka te drejte te hape gojen e te ankohet, se denohet me ligj per rracizem Ky eshte denim per gjermanine! Dikur shfarosi ajken e shoqerise dhe sot eshte e detyruar te mbaje me kimet llumin e shoqerise multicolor.

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Birselman i nenes ke te qaj me pare.
    Kjo o si me gomistin e shkret
    Ore 10-15 mije Hebrenje u internuan ja 50mije
    Rumun u vrane 1 miljon e nuk i kujton njeri prape Hebrenjt do thone.

Njese historia ishte kshu
    Curchilli dhe Hitleri pinin caj
    I thote Curchilli pse i vret Hebrenjt Hitler gjynah???
    Gjynahhhhhhh ja pret Hitleri duke bertitur as ti veten nuk ke gjynah per
    Ta po lere kte muhabet o curchill!!!!!
    Nderkohe hyn nje Komandant SS
    E pyet Hitlerin cfare te bejm me 1.000 Hebrenjt qe kishin zene?????
    Hitleri pergjigjet : Vriti te gjithe edhe ate Gomistin.
    Ja pret Curchilli po Gomistin pse?
    I thote Hitleri e shef qe edhe ty ste rruhet per Hebrenjt per Gomistin pyete?

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    tash secili po shkruan cka po mundet, kjo seshte aspak e vertete ..sa isha duke e shikuar kete video, me ra ne sy edhe nje tjeter,pikerisht kjo.????

qe sipas mendimit tim kjo eshte turp per nje Shqiptare te shkruaj..
    por edhe shum qesharake thote se flamuri Shqiptar vjen nga Romunet LOOOOL

me muzike Indiane ,me te vertete ju vehabistet qe jeni po ja shohim sherrin juaj si edhe muslimanet Shqiptare ..
    me pas mundesi kete qe e ka bere kete video e kisha denuar 100 vite burg me se paku
    Keta e kane bere ate dokumentarin me titullin 'Mashtrimi i madh'. Keta mendojne se flamuri shqiptar me shqiponje eshte simbol masonik. Keta po ashtu pretendojne se krishteret po e presin dhe do ta ndjekin Imam Mehdiun e shiiteve. Keta mendojne se shqiptaret qe deshiruan qe te ngritet vetedija kombetare dhe qe deshironin qe Shqiperia te behet e pavarur nuk ishin patriotet e vertete, por patriotet e vertete shqiptare ishin ato me callma te sulltanit ne koke qe rrahin grate me dajak dhe qe perdorin germa arabe dhe sheriatin qe ta pren e ta sakaton doren me 4 deshmitare te rreme qe kudo mund te gjinden. Fatkeqesisht ky 'dokumentar' qe i duhet nje kunder dokumentar qe te hudhen poshte pretendimet e tyre ka pas ndikim ne Kosove e Maqedoni tek disa njerez te prapambetur fetare, por cdo genjeshter bjen poshte me kohen. Kur te mbledhin mend tipat si Nuh Musa apo Ximi abedin do te turperohen se cka kane besuar. Keta jane ata te cilet bindin shqiptaret qe te vrasin ushtaret e Amerikes neper aeroporte, keta jane teper te rrezikshem, nuk dihet nga jane apo jane agjente te huaj te infiltruar nga carcet islamike qe lirshem operojne ne Kosove e ne Maqedoni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 07-12-2012 më 15:35

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    O Tipik, t'paska hyp içik tongerllik.

E nolt historia me gomistin.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga Alpha_Virginis Lexo Postimin
    Sot ka ardhur dita qe gjermani punon dhe arabi, turku, gabeli, afrikani, indiani & CO hane buken e gjermanit e bejne palle dhe gjermani nuk ka te drejte te hape gojen e te ankohet, se denohet me ligj per rracizem Ky eshte denim per gjermanine! Dikur shfarosi ajken e shoqerise dhe sot eshte e detyruar te mbaje me kimet llumin e shoqerise multicolor.
    Ke harruar Spanjen,Italine,Portugaline dhe Greqine.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    O Tipik, t'paska hyp içik tongerllik.

E nolt historia me gomistin.
    Pse me poco me ka hyp tangerlliku ,
    Qafsha Cunat e Tirones ste ma mend Lala ty?

Stjerner er dom som lyser i Mørke

i/e regjistruar Maska e Alpha_Virginis
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Vendndodhja
    Freie Hansestadt Hamburg
    Postime
    157
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Ke harruar Spanjen,Italine,Portugaline dhe Greqine.
    Nuk i kam harruar, por permenda vetem komunitetet e paraziteve shumengjyresh. Keta qe permend ti jane ndryshe dhe te pakten jane evropiane si edhe ne shqiptaret.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga Alpha_Virginis Lexo Postimin
    Nuk i kam harruar, por permenda vetem komunitetet e paraziteve shumengjyresh. Keta qe permend ti jane ndryshe dhe te pakten jane evropiane si edhe ne shqiptaret.
    Keta ''shumengjyreshit'' qe permendni juve ne radhe te pare jane persona si ti ,une,shqiptaret apo europianet dhe si te tille kane te drejta te barabarta para ligjit dhe kushtetutes se vendit ku ata ndodhen.
    Per me teper ti vete je gjerman- e e naturalizuar pra je njejt me ata ''shumengjyreshit'' persa i perket prejardhjes,pra nuk je gjerman ne gjak.
    Sa per te dytet(ata qe ''te pakten jane europiane'') nese flet per parazite, greket kane ngrene ne kurriz te Europes ka me teper se njezet vjet dhe tashti po jetojne me lemoshat e Gjermanise te cilen kane dhe guximin e paturpesine t'a shajne,kesaj i thone ''ushqe qenin,te te haje doren''.
    Te gjithe njerezit para Zotit jane njelloj,pavaresisht,ngjyres,gjuhes,apo zakoneve.
    Ne vend te ankohen gjermanet,po ankohen shqiptaret per ta.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nje nder arsyet kryesore ka qene vjedhja e pronave dhe pasurive...
    Natyrisht se kjo ishte por disa ende mendojne se Hitleri njemend besonte se ishin race inferiore.

Faqja 51 prej 52 FillimFillim ... 4149505152 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •