Close
Faqja 50 prej 52 FillimFillim ... 404849505152 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 513
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    je i sigurt qe ataturku ka qene musliman??? une jo
    nejse. nuk eshte vendi per te diskutuar rreth tij. ka qene edhe mason.
    Natyrisht qe ska qene fetar (pra as musliman),por krimin ndaj Armeneve e kane bere bota muslimane dhe pergjegjesija bie mbi ta.Pak ka rendesi qe Mustafa Kemal cfare bindje fetare ka pasur.
    Per hire te vertetes Ataturku ka qene antiIslam dhe mason.Aq ka qene musliman sa ka vdekur nga Ciroza.

Nejse kjo krejt off.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 05-11-2012 më 21:24
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Natyrisht qe ska qene fetar (pra as musliman),por krimin ndaj Armeneve e kane bere bota muslimane dhe pergjegjesija bie mbi ta.Pak ka rendesi qe Mustafa Kemal cfare bindje fetare ka pasur.
    Per hire te vertetes Ataturku ka qene antiIslam dhe mason.Aq ka qene musliman sa ka vdekur nga Ciroza.

Nejse kjo krejt off.
    jo pre gje por flitet se ka qene hebre (doenme)...
    prandaj citova pikerisht ate pjesen ku the "Vellau musliman Kemal Ataturku ,apo ndonje Hebre ?"

nejse. jemi off-topic.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Nuk kane qene vetem hebrejte qe i ka urryer Hitleri,edhe sllavet nuk i ka dashur.Per kete grupin e dyte deri diku kam admirim per Hitlerin sepse ka dashur ta pastroje racen nga felliqesirat sllave.Ende nuk permenden p.sh.me dhjetra mijera dhunime qe jane bere nga ruset vajzave dhe grave gjermane.Mirepo keto dhunime kane mbetur te papermendura nen hijen e holokaustit.
    Është shumë interesante që flitet dhe për anën tjetër.. sado që kam plot bindje se gjermanët kryen krime kolosale dhe të pafalshme nuk mund të harrojmë të flasim të drejtën!!

Me aq pak sa di.. e drejta për mua është se pas zhurmës të madhe të krimeve gjermane u fshehën edhe plot krime të aleatëve ose të Italianëve që e shitën veten si të butë!!?? Por kjo është një gënjeshtër e ndërtuar nga italianët pas luftës, italianët kryen krime të rënda dhe masive ndaj robërve ose qytetarëve të thjeshtë. Por edhe super krimet japoneze u fshyen pas zhurmës të holokaustit gjerman.

Problemi është se shumica e njerëzve rriten dhe vdesin me ça ju mësojnë në shkollë! Kush e bën mundimin (dhe me të drejtë sigurisht) pas një dite të lodhshme në punë, në ara dhe në baçe të kërkojë libra specifik dhe ti lexojë???

Shkolla është një nga faktorët/veglat më të rëndësishme dhe efektive për të mbajtur një shoqëri të tërë në errësirë dhe për ta sunduar atë!

Dituritë rreth matematikës, fizikës etj të japin një përshtypje sikur gjoja dikush 'bëhet njëri' me këto dituri.. l.esh me presh them unë... të tjera gjëra kërkohen për të qen një individë me mendim kritik dhe njerëzor!

Sa për temën.. hebrenjtë ishin një rast i veçantë, është besimi tim (pra mund të jem dhe gabim) se fakti që ata ishin aq të aftë, të organizuar që atëherë në sinagoge, të fuqishëm ekonomikisht dhe me faqe të zeza në historinë e tyre lidhur me jezu krishtin, ndikoi që ata të shikohen me një sy akoma me negativ!

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ore ti je ne rregull , te behesh dhenderr tek cifutesh domosdo qe do i mbrosh ata

Per te gjithe ata qe nuk kane mundesi te behen dhendure tek Cifutet beni nje search ne google me " israeli crimes against humanity"
    po c faj kane izraelitet e thjeshte se ca ben shteti i tyre? nqs sales sot i teket t bej ca krime ndaj njerezimit e te vrase ca njerez (malazez supozojme) me pretekstin e mbrojtjes se kufirit, sipas teje i bie qe shqiptaret
    ku ben pjese edhe ti edhe une, te kene bere krime kunder njerezimit?

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Hitler ca na bone kshu? Duhet te ishe perqendru vetem te komunistat, i re kot ne qafe cifutve te shkret.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Pse Hitleri dëshironte ti shfaroste hebrejtë?
    Nje nder arsyet kryesore ka qene vjedhja e pronave dhe pasurive...

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    wow wow wow. njeh ndonje okulist te mire ti??? nese jo mund te te keshilloj une ndonjerin. shko bej nje vizite se qenke keq fare.
    ai ne foto eshte mr bean, nuk eshte osama bin laden. hapi mire syte. hahaha.
    edhe shkrimi thote "mr bean"- laden.

komenti im nuk ishte pa lidhje, pasi u mora me nje shkrim injorant qe tallet me vrasjen e njerezve te pafajshem.
    po kulturen tende tregon. s'ka problem.
    njerez si ti jane edhe ata qe bejne shaka ne lidhje me shqiptaret e kosoves qe vdiqen ne lufte...
    personalisht nuk arrij te bej shaka ne lidhje me vrasjen e njerezve te pafajshem. per ty qenka normale... te lumte.
    O shoku ms ben laden albanez,,po nejse,dhe ........Skenderbeu e fitoi luften me "PALLE" ne dore,si ms ben laden albanezi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alti Elezi : 06-11-2012 më 15:39

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    O shoku ms ben laden albanez,,po nejse,dhe ........Skenderbeu e fitoi luften me "PALLE" ne dore,si ms ben laden albanezi.
    nje nder shkrimet me idiote dhe te pakuptimta qe kam lexuar kohet e fundit ne forum.
    dhe mire qe e paske ndryshuar, se kush e di se cfare kishe shkruar ne fillim...

p.s. e bere viziten tek okulisti? cfare te tha? keq puna, e?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nje nder arsyet kryesore ka qene vjedhja e pronave dhe pasurive...
    Hebrejt me sa di une nuk vodhen as prona dhe as pasuri. Ata ishin thjesht tregtar te pashoq qe arriten te ven nenkembe ekonomin Gjermane dhe sot ekonomin boterore

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga [Asteroid] Lexo Postimin
    Hebrejt me sa di une nuk vodhen as prona dhe as pasuri. Ata ishin thjesht tregtar te pashoq qe arriten te ven nenkembe ekonomin Gjermane dhe sot ekonomin boterore
    Vjedhja e pronave dhe pasurive te hebrejve nga ana e Hitlerit dhe bashkekrimeneleve te tij...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •