Close
Faqja 48 prej 52 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 513
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    hebrejte jane popull inteligjent por kete rast nuk i ben mire planet e veta. ata bashkpunuan me komunistet ruse per ti bere gropen gjermanise.
    eshte njesoj sikur vllehet e tiranes te bashkpunojne me serbine per shkaterrimin e shqiperise.
    megjithate nuk eshte gjermania ajo qe e hapi luften e dyte boterore. ishte franca ajo qe pushtoi minierat gjermane ne 1937-en. kjo ka te beje ndoshta me krizen e 30-es ne usa.

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A mundet kush te me shpjegoje se pse Gjermanet donin ti shfarosnin hebrejt gjat luftes se dyt botrore.Sepse i shoh shpesh dokumentaret per luften boterore por nuk e kuptoj se pse donin ti shfarosnin hebrejt. A ka lidhje dicka me fen apo cfar ?
    Na ato vite njerezit nuk kishin me se te laheshin,dhe ESS menduan se Po te beje Hebrenjte SAPUN do te ishte nje Zgjidhje,dhe ashtu vepruan...

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Hitleri ishte Austriak por ai u rrit ne menyre te tille qe te adhuronte Gjermanine. Gjithcka qe kishte lidhje me gjermanine dhe gjermanet ai e hyjnizonte.
    Pra Hitleri i urrente cifutet per arsye sepse ai akuzonte ata per humbjen e L1B cka solli pasoja katastrofike psikologjike per gjermanet.
    Nga traktati i paqes gjermanet dolen humbes dhe gjermania u detyrua te jepte demshperblime te medha.
    Ajo u rrenua ekonomikisht. Pra gjermanet po e shihnin veten e tyre si "skllever" te Antantes.
    Gjithashtu Hitleri supozonte se Cifutet (forca me e madhe ekonomike ne gjermani) gjate kohes se krizes se madhe ne Gjermani diku midis viteve 1924~1926 (nukj me kujtohet mire) i trajtonin gjermanet si lypsare pasi inflacioni u rrit ne permasa teper
    te medha cka rrenoi ekonomikisht edhe gjermanin me te pasur te asaj kohe .
    Pra per Hitlerin cifutet kishin perdhosur ate komb qe ishte me teper i shenjte per te.
    Ne Fakt mendohet te jete Austriak !?
    Urrente cifutet???pse???Per luften e pare Boterore Kur Hitleri nuk dinte ku lidhej Gomari,e jo me te bente Politike.
    Hitleri mendohet te jete DOBICI,djali jo ligjor,i Salomon Mayer Rothschild (1774–1855).
    Te tjerat pastaj te cojne ne rruge te tjera te historise........
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alti Elezi : 03-11-2012 më 15:43

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Na ato vite njerezit nuk kishin me se te laheshin,dhe ESS menduan se Po te beje Hebrenjte SAPUN do te ishte nje Zgjidhje,dhe ashtu vepruan...
    Nuk kuptoj ti si shqiptar pse gezohesh per tragjedine e nje kombi qe vetem ka ndihmuar popullin tend ?!!!
    Mos harro se sa per arabet e tu "sapun" do ishim bere edhe ne por fatmiresisht kete se lejuan pasardhesit e "sapunave"te cilet lujten rol te rendesishem ne clirimin e Kosoves!
    Nuk ka person me te ulte se mosmirenjohesi!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nuk kuptoj ti si shqiptar pse gezohesh per tragjedine e nje kombi qe vetem ka ndihmuar popullin tend ?!!!
    Mos harro se sa per arabet e tu "sapun" do ishim bere edhe ne por fatmiresisht kete se lejuan pasardhesit e "sapunave"te cilet lujten rol te rendesishem ne clirimin e Kosoves!
    Nuk ka person me te ulte se mosmirenjohesi!
    Nuk eshte problem vetem mosmirenjohja.Ketu lexon postime te tmerrshme dhe urrejtje iracionale ndaj nje populli qe as nuk e njohin fare.
    Asnjehere nuk do e kuptoj pse shqiptari duhet te urrej hebreun.

E gjithe urrejtja e shprehur ne kete teme ndaj nje populli te larget ( qe i ka dhene shume njerezimit) bazet i ka ne ~ mosarsimimin,lexime te literaturave berllok si "Teorit e konspiracionit","Masonet","Protokolet e Sionit...","Bankieret hebrej shkaktojne kriza ekonomike","Leximi i haditheve Islamike antihebreje","Hebrejet e vrane perendin e krishter","Main kampf",Zilija ndaj dominimit intelektual dhe ekonomik te Hebrejeve ndaj te tjereve... etj.etj.

Judeo-urrejtja eshte semundje !
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 03-11-2012 më 22:21
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    duhet te jesh shume i pashpirte qe te tallesh me vrasjen masive te njerezve te pafajshem...
    te njejten gje bejne ata "shoket e tu" qe tallen me vrasjen e grave e femijeve ne gaza. nje grup jeni.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    pse i bin ne qaf te gjith dajes hitler icili vetem kishte dasht te pastroj europen nga rraca e ndyr siq jan sllavet e sidomos serbet dhe greket un kam nje admirim per TE MADHIN DHE TE PA HARRUARIN ADOLF HITLER E ADMIROJ PER VEPRAT E TI E DI SE DISA SHQIPTAR MATUFA E AKUZOJN POR SESHT FAJI I HITLERIT PSE KAN QEN KOMUNISTA NE KRAH TE SERBIS SHQIPTARET DUHET TE KEN KUJDES KUR FLASIN PER HITLERIN NJE HERO I VERTET ICILI DESHIROI TE SHFAROS NJE RAC SLLAVE SERBO RUSE ..LAVDI O DAJA HITLER

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Nuk eshte problem vetem mosmirenjohja.Ketu lexon postime te tmerrshme dhe urrejtje iracionale ndaj nje populli qe as nuk e njohin fare.

E gjithe urrejtja e shprehur ne kete teme ndaj nje populli te larget ( qe i ka dhene shume njerezimit) bazet i ka ne ~ mosarsimimin,lexime te literaturave berllok si "Teorit e konspiracionit","Masonet","Protokolet e Sionit...","Bankieret hebrej shkaktojne kriza ekonomike","Leximi i haditheve Islamike antihebreje","Hebrejet e vrane perendin e krishter","Main kampf",Zilija ndaj dominimit intelektual dhe ekonomik te Hebrejeve ndaj te tjereve... etj.etj.

Keto qe ke shkruar keta as qe i marrin parasysh ,atyre ju "djegin" arabet por qe te duan arabet me shume se vehten une nuk arrij ta konceptoj!!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin

Ore ti je ne rregull , te behesh dhenderr tek cifutesh domosdo qe do i mbrosh ata

Per te gjithe ata qe nuk kane mundesi te behen dhendure tek Cifutet beni nje search ne google me " israeli crimes against humanity"
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    There have been some negative remarks spoken in this thread. I thought some of Milosevic's disciples had broken into the Forum to share their brand of bigotry and intolerance.

We have an expression, "Action speaks louder than words"

I prefer to think of the Albanians, Catholic and Muslim, as the people who risked their lives to shelter Jews escaping the Nazis trying to place them in death camps. Their actions are more important than this one moron malcontent that makes jokes about turning helpless people into soap.

Ka pasur disa vërejtje negative që fliten në këtë thread. Mendova se disa nga dishepujt e Millosheviqit kishte thyer në Forumin për të ndarë markë e tyre të fanatizmit dhe intolerancës.

Ne kemi një shprehje, "Veprimi flet louder se fjalët"

Unë preferoj të mendoj për shqiptarët, katolike dhe myslimane, si njerëzit që rrezikuan jetën e tyre për strehim hebrenjve ikin nazistët duke u përpjekur për vendin e tyre në kampet e vdekjes. Veprimet e tyre janë më të rëndësishme se kjo pakënaqësia e një Moron që bën shaka në lidhje me njerëzit e kthyer pafuqishëm në sapun.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 04-11-2012 më 19:09
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Faqja 48 prej 52 FillimFillim ... 384647484950 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •