po pra babi, ke harru qe do paguash faturat, ke dhuratat per vitin e ri...
stela shko pak tek dhoma shiko ca te ka blere mami, duhet te dish qe ta kam blere me shum dashuri. Tani lere mamin ti mbushi cik mendjen babit, he te keqen
stela shko pak tek dhoma shiko ca te ka blere mami, duhet te dish qe ta kam blere me shum dashuri. Tani lere mamin ti mbushi cik mendjen babit, he te keqen
o maaaaaa .........
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
hahha ok mami, po ju le vetem, po se mos degjoj zhurma nga dhoma matane, se i kma myll syte, hahhah po kujdes moj, se ku babi,, eshte pak qefli, mos ta drredh, e do me te marr me te mira..??
hahha ok mami, po ju le vetem, po se mos degjoj zhurma nga dhoma matane, se i kma myll syte, hahhah po kujdes moj, se ku babi,, eshte pak qefli, mos ta drredh, e do me te marr me te mira..??
duhet ta dish qe gocat e mira nuk flasin llafe te pista
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
o baaa qafsha per zotin goc e mire isha, po ti me dhe nje shembull te keq...
e di o xhan e di, ik shiko dhuraten ti pa lere babin, babin do e dehi mami tani edhe do i mari cekun per cizmet . Edhe ti te keqen mami kshu beja burrit kur te martohesh. He xhan i mamit.
Krijoni Kontakt