Par pleaseee go me mungon vau deas eshte bukuri e gjalle Love it
Par pleaseee go me mungon vau deas eshte bukuri e gjalle Love it
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Dua te dish qe...Jeta eshte e bukur kur me ty Jetohet.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dua ta dish se.... Kam paguar dritat![]()
I n v u l n e r
Dua te dish qe cdo dite mendoj per ty dhe zemra pa dashur fillon e qan.
Dua te dish qe ne mendjen time cdo dite te mbaj.
Dua te dish qe malli per ty me vret cdo dite.
Dua te dish qe cdo dite per ty kam me prit.
Dua te dish qe ditet afrojne e zemra gufon.
Dua te dish qe je e vetmja lumturi qe me mungon.
Dua te dish qe je gjaku shpirtit tim.
Dua te dish qe s'je vetem s'je e brishte.
Dua te dish se me mungon c'do sekond e c'do minute.
Dua te dish qe ..............Te dua pafunddd jeta ime motra me ka marr malli shuuuuum![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Dua te dish qe jeta nuk eshte lule per ti mare ere......
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dua ta dish qe me mungon ....
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Dua te dish qe nuk dua te kem qerpik fallco per tu dukur e bukur...por shikim te sinqerte.
Dua te dish qe nuk dua buze te trasha e te fryra.....por buzeqeshje rrezellitese.
Dua te dish qe nuk kam nevoje per floke te rregullta....por qe fijet e tyre te mos me peshojne mbi koke.
Dua te dish qe nuk dua te kem duar te kuruara por dua ti kem sheruese per ata qe prek...
Dua te dish qe nuk dua te kem nje ze terheqes por nje ze te ngrohte...
Dua te dish qe nuk dua te kem rroba te bukura per te patur nje imazh te bukur....porse nje njeri te bukur qe te zbukuroj ate cka vesh.
Dua te dish qe jeta ime nuk varet nga ajo cka shohin te tjeret nga jashte por ....nga ajo cka une dhuroj perbrenda.
busy
dua te dish qe femra qe pershkrove ti eshte specie ne zhdukje.
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Par dua te dish qe e njoh kte femren![]()
Buse, ku eshte kjo femer? t'shkoj e ta grabiti.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt