jo mi mai, se me prishet lekura para kohe, kam fillu hashahin...hahhaha
po jam goca babit une mi, me ka fiksim ai, me llaston normal...
PO e di ti qe hashashi te ben keq per floket ? Edhe per thonjte ? Ska lek babi qe tbesh ti thonjte me xhel pastaj.. I duhen leket per tme blere cizmet mua...
PO e di ti qe hashashi te ben keq per floket ? Edhe per thonjte ? Ska lek babi qe tbesh ti thonjte me xhel pastaj.. I duhen leket per tme blere cizmet mua...
duhet ta dish qe po nuk erdhe tani, me ze gjumi mua
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
qyqa mi gru, sa kernace qe je, si me qen GJirokastrite, vetem per vete mendon....
po babi nje goce ka, ja ploteson deshirat...thonje me akrilik...masazhe kineze e dhe ty cizmet...kakka pe per te tere...
qyqa mi gru, sa kernace qe je, si me qen GJirokastrite, vetem per vete mendon....
po babi nje goce ka, ja ploteson deshirat...thonje me akrilik...masazhe kineze e dhe ty cizmet...kakka pe per te tere...
jam dakort , thonjte me akrilik bejne 50 mij lek mi mam :/. Cizmet e buffalos jane 250 euro, edhe dy masazhe kineze nga 30 = 60. Thuaji babit ta bej gati nje 500 mij leksh neser he zemra mamit, kafen ta jep mami pastaj
duhet ta dish qe po nuk erdhe tani, me ze gjumi mua
duhet te dish qe te kerkon cik goca ke dhoma e vet... Sec ka nje muhabet, i duhen ca lek me duket per nje ekskursion qe ka me shkollen... nuk e mora vesh tamam...
duhet te dish qe te kerkon cik goca ke dhoma e vet... Sec ka nje muhabet, i duhen ca lek me duket per nje ekskursion qe ka me shkollen... nuk e mora vesh tamam...
duhet ta dish qe keto breket e reja i paske te vogla. :0
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt