Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Ju njehere duhet te beni dallim ndermjet gruas dhe kurvave , e di qe keto qe i thoni i thoni nga inati,sepse ia keni lakmine islamit dhe sisitemit te jeteses ,normalisht kur ja ke lakimne dickajes qe nuk e ben dot do e peshtyni ,une nuk pres nga ju ndonje gje te mire pasi qe shoh te nejtet emra ,te njejtet shkrime ,te njejtat provokime ,,kurse per ne pune e madhe se cfar flisni ju,as qe na behet vone .

Doktor ,e ke pyetur gruan tende sa zavendesime ka kur nuk je ti ?? (te qeshem edhe une pak si ANE )

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Po mi te bekuara jane.
    Nuk jane te detyruara te bejne sex cdo nate pasi kane disa zevendesuese.
    Tash më kane perparuar, kane edhe Xhamine e France, kur ju merziten kater gra.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Ju njehere duhet te beni dallim ndermjet gruas dhe kurvave , e di qe keto qe i thoni i thoni nga inati,sepse ia keni lakmine islamit dhe sisitemit te jeteses ,normalisht kur ja ke lakimne dickajes qe nuk e ben dot do e peshtyni ,une nuk pres nga ju ndonje gje te mire pasi qe shoh te nejtet emra ,te njejtet shkrime ,te njejtat provokime ,,kurse per ne pune e madhe se cfar flisni ju,as qe na behet vone .

Doktor ,e ke pyetur gruan tende sa zavendesime ka kur nuk je ti ?? (te qeshem edhe une pak si ANE )
    Ti je kaq i trashe sa e kthen ne personale.
    Gruaja ime sigurisht qe nuk ka nevoje te zevendesohet sepse me ka cdo nate ne shtrat. Por ti o i mjere qe te kan perdhunuar trurin dhe ske nevoje te qeshesh me mua pasi me ty ka shans te qeshi gjith bota vetem me kete pergjigje kaq minorene
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Luarasi
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    108
    Nuk eshte ndonje risi shitja e femrave ne boten primitive mulimane. Madje ato shpesh shiten edhe per nje dele. Por me shume per te ardhur keq eshte me keta muslimanet tone qe mundohen ti arsyetojne jevgjith e arabise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin

Duke njohur "nivelin" e logjikes se juaj ,nuk e ve ne dyshim se ju njemend e besoni kete!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ti nganjehere kalon ne ekstrem vetem per hir te fese. Nuk ka kulture ne bote qe ta trajtoje femren me kafsherisht se kultura e botes arabe (dmth myslimane). Tjeter gje mund te thuhet ne kuran e tjeter gje eshte realiteti. Kesaj i thone te rrish shtrember e te flasesh drejt !!!
    Duke sjellur vetem nje koment nga disa komente qe kam dhene me siper sigurisht qe ngjan ekstreme. Megjithate duke ndjekur te gjithe rrjedhen e postimeve te mia te mesiperme do kuptosh se arsyeja qe une e mbroj kete teori me nje qendrim te tille eshte sepse e kuptoj se c'fare jane duke bere ata dhe si po keqinterpretohet ajo cka ata po bejne. Duke u ndalur tek ajo qe komenton ti me poshte per femren ne kulturen Arabe , padiskutim qe e pranoj qe ka raste ku sillen me te edhe kafsherisht megjithate nese do flasim per trajtimin e femres nga kulturat e ndryshme kjo eshte dicka relative ku nuk do rrija pa permendur ''Skllaverine'' moderne te femres ne Perendim.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Duke sjellur vetem nje koment nga disa komente qe kam dhene me siper sigurisht qe ngjan ekstreme. Megjithate duke ndjekur te gjithe rrjedhen e postimeve te mia te mesiperme do kuptosh se arsyeja qe une e mbroj kete teori me nje qendrim te tille eshte sepse e kuptoj se c'fare jane duke bere ata dhe si po keqinterpretohet ajo cka ata po bejne. Duke u ndalur tek ajo qe komenton ti me poshte per femren ne kulturen Arabe , padiskutim qe e pranoj qe ka raste ku sillen me te edhe kafsherisht megjithate nese do flasim per trajtimin e femres nga kulturat e ndryshme kjo eshte dicka relative ku nuk do rrija pa permendur ''Skllaverine'' moderne te femres ne Perendim.

Eshte dashur, sipas konceptit te botes moderne, ose te regjistrohen ne agentura per "online dating services", ose se paku te futen ne "kampe grashe vejushe", dhe aty te presin te ju kaloje fati para kembeve.

Pikerisht ceshtja qe e diskutojm ne temen "Poligamia ne islam" tek nenforumi i "intolerances fetare".....

Ata mjeranet atje vriten e priten, e keto "modernistet" shqiptare, qe e hajne jemekun me pirun, e lodhin trurin se sa "anticivilizatore" na qenkan arabet, qe shkojne e, lere se paguajne dollare e euro, por edhe i largojne nga zona e luftes, dhe i "mbyllin" ne pallate........

Nese tash e leshojme ne nje "neme" ndaj syrianeve, duhet atehere te ju urojm qe i marrte arabi me kater gra inshallah.......i marrte e i largofte nga rruga, nga kampi, dhe i fut inshallah ne pallat......

Cfare tmeri i ka gjet ato ogurzezat, nga lufta ne pallat, edhe ate bile drejt edhe me kalamajt.....

selam

PS: per ta perceptuar kete realitet ne tru ndryshe se nga prizmi i humanizmit, duhet trurin me e pat te raskapitur krejt vryma, ku synapsat nuk kane shance te flakerojne pa defekte.....teori tjeter nuk ka ketu.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 03-12-2012 më 10:49
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ti nganjehere kalon ne ekstrem vetem per hir te fese. Nuk ka kulture ne bote qe ta trajtoje femren me kafsherisht se kultura e botes arabe (dmth myslimane). Tjeter gje mund te thuhet ne kuran e tjeter gje eshte realiteti. Kesaj i thone te rrish shtrember e te flasesh drejt !!!
    Interesant,

Si u trajtuan femrat shqiptare ne luften e kosoves ???, dhe shih si trajtohen ne boten arabe.

Ke ndegjuar per perdhunime ???

Pastaj, cka te hyni ne pune te komentosh ceshtjen e arabeve ???, nese don ta njohesh islamin, KOMMENTOJE ceshtjen e motrave tona kosovare qe u ndodhen para te njejtit fat para 10 viteve, dhe SI U DOREMOREM ne me ata. Edhe ne jena musliman, edhe sjellja jone, eshte nje rrend qe stergjysherit e kane te mbjellur nga ajo kulture. Njeri doremiret ashtu, njeri keshtu.....mund me e kap LIRINE e islamit qe ja kushton individit ???, je i afte ti kapish "kornizat" e fushes se veprimit qe islami ja mundeson muslimanit ???, gjithe kjo qe e sheh, e ka mbeshtetjen e islamit.

me nderime
    albanish by nature

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Interesant,

Si u trajtuan femrat shqiptare ne luften e kosoves ???, dhe shih si trajtohen ne boten arabe.

Ke ndegjuar per perdhunime ???

Pastaj, cka te hyni ne pune te komentosh ceshtjen e arabeve ???, nese don ta njohesh islamin, KOMMENTOJE ceshtjen e motrave tona kosovare qe u ndodhen para te njejtit fat para 10 viteve, dhe SI U DOREMOREM ne me ata. Edhe ne jena musliman, edhe sjellja jone, eshte nje rrend qe stergjysherit e kane te mbjellur nga ajo kulture. Njeri doremiret ashtu, njeri keshtu.....mund me e kap LIRINE e islamit qe ja kushton individit ???, je i afte ti kapish "kornizat" e fushes se veprimit qe islami ja mundeson muslimanit ???, gjithe kjo qe e sheh, e ka mbeshtetjen e islamit.

me nderime
    Ata pyetjet sa i perket trajtimit te femrave shqiptare ne kosove me mire te ja drejtojsh hapesit te temes sepse simbas profilit Gogi ndodhet ne Prishtine.
    Le te shkoje Gogi ta kerkoje Dr. Luljeta Selimi ne Prishtine (Mjeke Ginekologe, Gazetare dhe autorja e librit "Rrefime Tronditese") e cila perkujdeset per viktimat e perdhunimeve dhe le ta pyete ate sa gra jane perzene nga burrat e tyre "trima" shkaku "turpit" se kan qene lodra ne duart serbe, e sa tjera jane lene vetem te perkujdesen per femijet e tyre ku pervec qe luftojne me traumat fizike dhe psiqike te luftes, kan edhe probleme tjera sociale... !
    E mos flasim per tjerat te cilet shkaku friges braktisjes nga familjaret mbajne dhimbjen e tyre ne heshtje.

Nje pjese nga deshmite mund te lexoni ne intervisten:
    http://pashtriku.beepworld.de/files/...mi19.11.07.htm

dhe:
    http://www.vajzat.com/

Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    ce coni me larg, prej 2000 euro deri me 5000 kushton nje nuse nga shqipria per ndonje sllav te serbis ose maqedonis

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •