Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Kaq personale e paskan marre keta trushperlarit tone kete lajm ,thuajse jane arab bije arabesh !!
    Me cdo kusht duan te na bindin se te gjithe arabet jane shenjetore hahahhahh
    Vete flet , vete zgerdhihesh. Hajde dhe mos mendo pastaj qe ti nuk vuan nga probleme te renda psiqike. Ne Islam mbrojtja e nderit te nje femre eshte detyre e cdo Muslimani. Nderkohe qe ne Biblen tuaj ju se keni problem sepse deri vone femren e keni krahasuar perhere me kafshe .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Lajmi i mesiperm eshte nje disinformim nga njerez te pafytyre te cilet nuk tregojne realitetin e asaj qe ndodh realisht por si gjithmone hedhin balte ndaj moralit popujve Arabe qe deri diku simbolizojne Islamin. Ne fene Islame nje femer kur martohet merr ''MEHR'' nga bashkeshorti qe ne gjuhen Shqipe pak a shume ka kuptimin e ''PAJES'. Mehri perceptohet si nje dhurate qe bashkeshorti i ben bashkeshortes dhe ajo eshte dhurate simbolike duke nenkuptuar qe ajo mund te kete qofte dhe nje vlere te c'faredoshme dhe nuk eshte e percaktuar. Ate shume e merr bashkeshortja dhe jo familja apo ''protektori'' sic shprehet paturpesisht tema ne fjale. Femra me nje shume te marre nga Mehri merr ne nje fare menyre nje garanci prej bashkeshortit te saj te ardhshem qe ne rast te nje fatkeqesie te nje divorci ajo te kete mundesi te mbijetoje sadopak ekonomikisht.
    Ik bre ti pash Zotin se je bere teper bajat duke mohu gjithcka. A avokat je ti apo cka eshte puna jote

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ik bre ti pash Zotin se je bere teper bajat duke mohu gjithcka. A avokat je ti apo cka eshte puna jote
    I zgjuari e verifikon lajmin , dhe une ate bera e verifikova dhe e pashe se ishte disinformim. Budallai sikur ty i beson. Cte te them me teper vetem se ndjej keqardhje per Budallenjte!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Une urrej manipulatoret. Do ta beja te njejten gje edhe sikur te abuzohej me grate Greke te pafajshme nga maskarenjte qe i marrin ne goje padrejtesisht. Te vjen keq qe ne ditet e sotme njerezit kane humbur dinjitetin dhe kur mbron nje te vertete vini ju njerezit pa dinjitet dhe na etiketoni dhe sikur mbrojme Arabine. Nuk e kupton c'koment per Turp qe ben?
    Nuk ka ne kete shkrim etiketime te grave, ka etiketime te burrave Arab qe po e shfrytezojne varferine dhe skamjen e atye qe jane ne lufte.

Po me duket qe ke marr pergjegjesi te medha duke mbrojtur sheiket, te cilet edhe ashtu kane shume gra, mirepo ne kete rast ju del me lire atyre me marr gra neper kampe.
    Pasi atye u lejohet marrja e shume grave, nuk bejn shume shkelje etike nese shkojn te kampi edhe merren vesh me prinderit e vajzave per ti marr ato
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Vete flet , vete zgerdhihesh. Hajde dhe mos mendo pastaj qe ti nuk vuan nga probleme te renda psiqike. Ne Islam mbrojtja e nderit te nje femre eshte detyre e cdo Muslimani. Nderkohe qe ne Biblen tuaj ju se keni problem sepse deri vone femren e keni krahasuar perhere me kafshe .
    Nuk qesha me veten por me ju (dhe ti e di mire kete)
    Ndersa sa te "bekuara" jane femrat muslimane nga "mbrojtja" qe i beni ,tashme dime te gjithe
    I dime "masat preventive" qe merrni per kete "mbrojtje" ... e sa te "bekuara" jane ato qe kane burra musliman

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Nuk ka ne kete shkrim etiketime te grave, ka etiketime te burrave Arab qe po e shfrytezojne varferine dhe skamjen e atye qe jane ne lufte.

Po me duket qe ke marr pergjegjesi te medha duke mbrojtur sheiket, te cilet edhe ashtu kane shume gra, mirepo ne kete rast ju del me lire atyre me marr gra neper kampe.
    Pasi atye u lejohet marrja e shume grave, nuk bejn shume shkelje etike nese shkojn te kampi edhe merren vesh me prinderit e vajzave per ti marr ato
    Ti tani po merr persiper te flasesh ne emer te familjes tende? Pse je kaq i sigurte per familjet e te tjereve kur lajmi qe solle nga Washington Post e pergenjeshtron ate qe ti pretendon?

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ti tani po merr persiper te flasesh ne emer te familjes tende? Pse je kaq i sigurte per familjet e te tjereve kur lajmi qe solle nga Washington Post e pergenjeshtron ate qe ti pretendon?
    Pse a per familje tende fola une a? Nese je Arab me vjen keq! Ata arabet e kishin pastru kampin prej grave.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Ne Islam mbrojtja e nderit te nje femre eshte detyre e cdo Muslimani. Nderkohe qe ne Biblen tuaj ju se keni problem sepse deri vone femren e keni krahasuar perhere me kafshe .
    Ti nganjehere kalon ne ekstrem vetem per hir te fese. Nuk ka kulture ne bote qe ta trajtoje femren me kafsherisht se kultura e botes arabe (dmth myslimane). Tjeter gje mund te thuhet ne kuran e tjeter gje eshte realiteti. Kesaj i thone te rrish shtrember e te flasesh drejt !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ti nganjehere kalon ne ekstrem vetem per hir te fese. Nuk ka kulture ne bote qe ta trajtoje femren me kafsherisht se kultura e botes arabe (dmth myslimane). Tjeter gje mund te thuhet ne kuran e tjeter gje eshte realiteti. Kesaj i thone te rrish shtrember e te flasesh drejt !!!
    Ku ta dishe ndoshta ata arebet qe kane blere keto femra mund te jene edhe krishtere,nuk do te thote se eshte arab dhe eshte musliman,te njejten gje bejne edhe arabet e krishter dhe jehudi,nese kane bere keso gjera atehere nuk ka fajet feja ketu ,kane fajet personat,e di ti se cthuan arabet per ne shqiptaret,ose me mire kur hanim njeri tjetrin ne 97 dhe periudhen post komuniste ,njerez mali ,kanibale.keshtu na quanin neve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nuk qesha me veten por me ju (dhe ti e di mire kete)
    Ndersa sa te "bekuara" jane femrat muslimane nga "mbrojtja" qe i beni ,tashme dime te gjithe
    I dime "masat preventive" qe merrni per kete "mbrojtje" ... e sa te "bekuara" jane ato qe kane burra musliman
    Po mi te bekuara jane.
    Nuk jane te detyruara te bejne sex cdo nate pasi kane disa zevendesuese.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •