Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Konstantin Lexo Postimin
    ce coni me larg, prej 2000 euro deri me 5000 kushton nje nuse nga shqipria per ndonje sllav te serbis ose maqedonis
    Per shqiptaret se kena problem ne or vlla , do rregullojm problemet e Arabise i her per iher pastaj per Shqiperine shofim e bojm.

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Per shqiptaret se kena problem ne or vlla , do rregullojm problemet e Arabise i her per iher pastaj per Shqiperine shofim e bojm.
    Arabia eshte vend i shenjt nuk ka probleme, ju atje edhe qafira edhe me probleme :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Arabia eshte vend i shenjt nuk ka probleme, ju atje edhe qafira edhe me probleme :P
    Kostantino ku i gjejn kto grate kto kaq lire? Une ngela beqare dhe maqendonsit na i marun grate me 1000 euro? I kom nja 4000 euro aty si thu me ble 4 a bojn ulje?

Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Kostantino ku i gjejn kto grate kto kaq lire? Une ngela beqare dhe maqendonsit na i marun grate me 1000 euro? I kom nja 4000 euro aty si thu me ble 4 a bojn ulje?
    ti ke probleme vlla, a ke shku ne hoxh? :P perndryshe ruaj ato pare kur ti besh 70 vjec edhe blen nje 25 vjecare ndersa 2 te tjer(vjerri me vjerren) i ke falas, blej 1 merr 2

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    ti ke probleme vlla, a ke shku ne hoxh? :P perndryshe ruaj ato pare kur ti besh 70 vjec edhe blen nje 25 vjecare ndersa 2 te tjer(vjerri me vjerren) i ke falas, blej 1 merr 2
    Ti qeke cifut fare per tregti

Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Ti qeke cifut fare per tregti
    wtf I hate fuckin jews
    Ndryshuar për herë të fundit nga Konstantin : 03-12-2012 më 14:01

Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Jo aspak .e di qe eshte nje orvatje per te etiketuar dhe qellimkeqe ,po ti i beson lajmit??
    Domethene ti s'beson asnje lajm te keq per Sirine se ata jan perfekt.

Se kuptoj kete menyre komunikimi te kjo teme. Per ti dale ne mbrojtje nderin sirian, permenden te keqijat e Shqiperise. Ka tema te tjera ku diskutohen hallet e Shqiperise, ndersa kjo teme eshte per Sirine. Sikur jeni sirian apo nga ndonje shtet tjeter qe Shqiperine e fusni te lajmet nderkombetare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Dritë Lexo Postimin
    Ata pyetjet sa i perket trajtimit te femrave shqiptare ne kosove me mire te ja drejtojsh hapesit te temes sepse simbas profilit Gogi ndodhet ne Prishtine.
    Le te shkoje Gogi ta kerkoje Dr. Luljeta Selimi ne Prishtine (Mjeke Ginekologe, Gazetare dhe autorja e librit "Rrefime Tronditese") e cila perkujdeset per viktimat e perdhunimeve dhe le ta pyete ate sa gra jane perzene nga burrat e tyre "trima" shkaku "turpit" se kan qene lodra ne duart serbe, e sa tjera jane lene vetem te perkujdesen per femijet e tyre ku pervec qe luftojne me traumat fizike dhe psiqike te luftes, kan edhe probleme tjera sociale... !
    E mos flasim per tjerat te cilet shkaku friges braktisjes nga familjaret mbajne dhimbjen e tyre ne heshtje.

Nje pjese nga deshmite mund te lexoni ne intervisten:
    http://pashtriku.beepworld.de/files/...mi19.11.07.htm

dhe:
    http://www.vajzat.com/

Pershendetje!
    Mire qe ja perkujtove Gogit vetem se ke harrua "detajin" me te rendesihem pa e permend ,kete "trimat" kosovar vinin nga familje me mentalitet turko-musliman, e dashur !
    Edhe ne Kroaci jane dhunuar femra por nuk kane marre "trajtim" te tille siq kane marre femrat tona .

Rreth ,temes je pro apo kunder menyres se "bamiresise' se te pasurve arab ndaj ketyre femrave siriane ?!!

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Mire qe ja perkujtove Gogit vetem se ke harrua "detajin" me te rendesihem pa e permend ,kete "trimat" kosovar vinin nga familje me mentalitet turko-musliman, e dashur !
    Edhe ne Kroaci jane dhunuar femra por nuk kane marre "trajtim" te tille siq kane marre femrat tona .

Rreth ,temes je pro apo kunder menyres se "bamiresise' se te pasurve arab ndaj ketyre femrave siriane ?!!

E nderuara ane, ata "burra" qe jan fsheh ne kotare pulash e kacubesh duke lene grate ne "meshiren" e shkaut sigurisht qe skane qene besimtare muslimane, sepse besimtari si frigohet as armikut e as vdekjes e per kete te jesh e sigurte! Rrespekt per gjith ata atdhetar qe kan lajte lirine tone me gjak, (qofshin muslimane apo katolik) e per "pseudomuslimanet", UDB-ashat e reliktet tjera te komunizmit Titist, sigurisht qe i shohim sot qyqanat si badihavxhij dhe njerez pa pune duke leh neper forume dite e nate "patriotizem virtual".

Sa i perket temes, i referohem burimit Angmokios dhe postimit: #13, e sigurisht qe them me mire nje femer e veje me 3 femije te behet gruaja e dyte e dikujt se sa te rije e te ris femijet e saj ne kampe rrefugjatesh ku kushtet e jetes i ka katastrofale.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •