Jo aspak .e di qe eshte nje orvatje per te etiketuar dhe qellimkeqe ,po ti i beson lajmit??
Jo aspak .e di qe eshte nje orvatje per te etiketuar dhe qellimkeqe ,po ti i beson lajmit??
Kur shkruan psh: Washington Post per nje ngjarje, une ne nje mase te madhe i besoj, sepse i besova edhe kur raportojke per Kosove edhe per viktimat civile ne Siri, mirepo i besoj edhe tani, une nje gazete nuk i besoj ne menyre selktive. Edhe pse keto ndodhi jane praktike ne vendet arabe, pse jo, lejohet poligamia, lejohet marrja e grave nen 18 vjeq, dmth krejt cka eshte diskutabile, qe nuk eshte ne pajtim me rregullat arabe! Spo di une besoj qe cdo gje ketu eshte ne rregull me arabet, sepse ata mund te thone qe po ju a lehtesojme jeten ketyre femrave.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Sigurisht qe nje lajm i tille ka dale ne shume media edhe nga Washington Post , por ata jane njerez dhe jo kafshe sikur ju qe me dashakeqesine tuaj i keqinterpretoni lajmet sipas deshires.
Shiko se c'thote Washinton Post.
Edhe pse ai e kish refuzuar nje ide te tille fillimisht, Abu Yousuf thote se kishte rene dakort me propozimin e nje 55 vjecari inxhinier ne pension nga Arabia Saudite si nje mundesi per te siguruar jeten e vajzes se tij 27 vjecare se bashku me 3 femijet e saj. ( Ne artikull thuhet si ja kishin vrare burrin)Although he rejected the idea at first, Abu Yousef said he had consented to an arrangement proposed by a 55-year-old retired Saudi engineer as an opportunity to provide for his widowed daughter, 27, and her three children.
Dhe shiko se c'titull ka lajmi '' Arranged marriages rise among Syrian refugees'' qe perkthehet ne Shqip Shtohen martesat me mbeseri ne mesin e refugjateve Siriane
Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 01-12-2012 më 16:12
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Une urrej manipulatoret. Do ta beja te njejten gje edhe sikur te abuzohej me grate Greke te pafajshme nga maskarenjte qe i marrin ne goje padrejtesisht. Te vjen keq qe ne ditet e sotme njerezit kane humbur dinjitetin dhe kur mbron nje te vertete vini ju njerezit pa dinjitet dhe na etiketoni dhe sikur mbrojme Arabine. Nuk e kupton c'koment per Turp qe ben?
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Kaq personale e paskan marre keta trushperlarit tone kete lajm ,thuajse jane arab bije arabesh !!
Me cdo kusht duan te na bindin se te gjithe arabet jane shenjetore hahahhahh
Krijoni Kontakt