Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 114
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Jo ore Sami ,i gezofshi tere keto qe i paske permend(pedofiline,poligamin,incestin etj) mua sme pengojne gjerat qe pelqeni te praktkoni ne familjet e juaja(me rendesi per mua eshte qe ne familjen time keto gjera jane te peshtira) por mua vetem me pengon kur tentoni te luani rolin e te civilizuarit nderkohe ju pelqejne ligjet e xhungles
    Flm, ane per pergezimin, por ja qe sic thash edhe me larte, une po i harroj keto dukuri,...te paca ty une "i lumi"....
    Sa i perket "luajtjes se rolit te zivilizuarit" dhe "pelqimit te ligjeve te xhungles",... s`po dua te them..le te mbetet ashtu, ironi e ytja,...

P.S. Mos ta ndrrojme temen...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mire ja paskan bere atij kafshes, polic. Zakonisht, po ti vesh re, gjithe policet atje jane ca koketrashe qe kane zbritur nga malet.

Me c'te drejte e kap dhe e dhunon ashtu? Pse vodhi nje flamur? Wow, gjynah i shkreti, ka dash ta vej te ballkoni, e mori nga nje vend ku valevitej thjesht do i nderronte vendin. Se me c'kam lexuar eshte ngrit cmimi i flamujve 70% mqs ka shitje, dhe 'tregtaret' te bejne ca pare (zakonisht ky fenomen ndodh atje sa here ka festa, ndryshe nga e gjithe bota, atje ndodh e kunderta). Une te jem prindi i atij femije, e hedh ne gjyq. Jo punes ti thote Goodbye se ska pike profesionalizmi por dhe te paguaje per demin psikologjik qe i shkaktoi. Na u indinjuan disa ketu se paska vjedh nje flamur. Ua se shef, krim te madh paska bere. Ne ate moshe delikate shume moshatare te tij bejne gabime te ndryshme. E nuk merren e trajtohen ne kete menyre ne public.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    per deri sa personi i arrestum nuk ban asni lloj rezistence polici nuk ka as te drejten ma te vogel te preki me dor sikur te kete vra dhe gjysmen e tiranes e jo ma per ni flamur

polic druvar.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po ca rezistence, ai ishte trembur. Aq mjaftoi per ate si 'denim'. Ketej bejne krime te medhaja, vrasin e presin, e si prek njeri me dore. Keto koketrashet tone, po mbrapsht cdo gje. Keshtu eshte kur polic behet do kush do atje. E rref tjetri si me pas femijen e vet. Kulmi. E ketu lexoj, mire ja paska bere. Tsk Tsk.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Flm, ane per pergezimin, por ja qe sic thash edhe me larte, une po i harroj keto dukuri,...te paca ty une "i lumi"....
    Sa i perket "luajtjes se rolit te zivilizuarit" dhe "pelqimit te ligjeve te xhungles",... s`po dua te them..le te mbetet ashtu, ironi e ytja,...

P.S. Mos ta devijojme temen...
    "...devijojme...", keshtu duhet te jet edhe me larte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 27-11-2012 mė 13:26

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Policia dhunon adoleshentin per nje flamur.

Adoleshenti ka tentuar tė marrė njė flamur nga shtylla pėr ta vendosur nė ballkonin e shtėpisė
    . Duke tentuar ta heqe nga shtylla ku ish vendosur eshte pikasur nga nje punonjes i policise i cili e mban shtenguar derisa ja dorezon nje kolegu te tij. Shikoni videon se c'dhune perdor punonjesi i policise ndaj adoleshetit.

po ti a e pyete ku do ta vendoste ate flamur more..nuk besoj se e ke pyetur..

polici ka kaluar caqet por edhe te shikoje mjaft flamuj te shqyer neper shtizat e vendosura neper qytet te vinte marre..ishin bere si kepucet e lulit..flamujt e vendosur ne vendet publike nuk jane per tu vjedhur e grisur..nese deshiron te kesh ne flamur ka plot menyra per ta siguruar ate..nga sa kam degjuar une kishte edhe shoqata qe e shperndanin falas per te gjithe ata qe e deshironin nje te tille..

para ca kohesh pash nje video ne internet ku nje polic amerikan dhunonte nje grua..gjoja sikur po e kontrollonte ai i fuste duart vend e pa vend..mirepo nuk pash diskutime kaq te gjata siq po behen ne kete teme..sigurisht qe ne forcat policore nuk jane te gjithe te rene nga qielli..ka edhe te tille..nuk duhet ta tragjedizojme ne kete mase sa e bejme ne kete teme
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po ti a e pyete ku do ta vendoste ate flamur more..nuk besoj se e ke pyetur..

polici ka kaluar caqet por edhe te shikoje mjaft flamuj te shqyer neper shtizat e vendosura neper qytet te vinte marre..ishin bere si kepucet e lulit..flamujt e vendosur ne vendet publike nuk jane per tu vjedhur e grisur..nese deshiron te kesh ne flamur ka plot menyra per ta siguruar ate..nga sa kam degjuar une kishte edhe shoqata qe e shperndanin falas per te gjithe ata qe e deshironin nje te tille..

para ca kohesh pash nje video ne internet ku nje polic amerikan dhunonte nje grua..gjoja sikur po e kontrollonte ai i fuste duart vend e pa vend..mirepo nuk pash diskutime kaq te gjata siq po behen ne kete teme..sigurisht qe ne forcat policore nuk jane te gjithe te rene nga qielli..ka edhe te tille..nuk duhet ta tragjedizojme ne kete mase sa e bejme ne kete teme
    More Malesor, ketu me lart u tha se edhe sikur gjysmen e Tiranes te kishte vra, "krimineli" i pranguar (i lidhur) sipas normave juridiko-demokratike, e njerezore nuk guxon te preket me me dore, e aq me pak kur ai nuk reagon apo reziston fare...kupton ti? Kaq e veshtire per ta kuptuar? Trego pak burrni, ti bile si malesor...Burri nuk i sjell burrit te lidhur, fundi-fundit, or malesor....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po kameren kush ja beri ketij policit?
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    po kameren kush ja beri ketij policit?
    celular eshte nga ndonje ballkon shtepie

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Bledi flm
    i hapi pun vetes ai personi qe ka be videon

ju qe ja keni idene teknologjise
    a mund te zbulohet nga kush cel eshte marre video
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •