La vita non si spiega, si VIVE!
Nuk e Di sa e Vertet eshte kjo komunikat.
Dje Pash vidion dhe jam shume i indinjuar me ato qe pash
Jemi ne vitin 2012 ku instancat me te larta Shteterore kerkojn te
Vendosen perball atyre Europiane.
Ku eshte ky popull te ngrej zerin per te drejtat njerzore qe shkelen barbarisht ne mes
te dites ne zonen me te mbipopulluar te Tiranes.
Duhet te Bejm Nje vesh Shurdh dhe nje Sy qorr me kto copa letrat qe na shperndajn.
Greqia akoma dhe sot eshte ne protesta qe mbas vrasjes se atij djalit 18 vjecar nga policia.
Ne kte Shkrese nuk permendet Fare Emer Mbiemer atij Pleres qe te Diskriminohet nga Shoqeria.
Njerez te Tille e lene Shqiperine ne Vend Numuro!!!!!
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
polic injorant me, e harron surrati se pas 28 Netorit, ka per te dalur te mbledhe gjithandej flamuj rruges nga shtyllat.
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Harrova te ve burimin. (Agjensia Kombetare e Lajmeve)
http://www.noa.al/news/artikull.php?id=255581
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Tani e pashe kete koment. Te ndeshkosh nxenesit me thupra dore, eshte dicka qe une gjithsesi nuk e konceptoj dhe nuk do e lejoja aspak per femijet e mi, e normalisht ato thupra do jene per femijet problematik. Gjithsesi, nuk eshte e njejta gje, pasi ne kete rast mesuesi denon nxenesit nese ligji e lejon, nderkohe qe ligji nuk e lejon nje polic qe te perdori dhune ndaj nje "hajduti - krimineli" nese ai nuk ben reagim, dmth nese nuk e detyron policin qe te vetembrohet. Ai femija shkrete, as minimumin e rezistences nuk beri, as kur i vuri prangat madje nuk reagoj... ka menyra e menyra, shpullen t'ja fuste i ati e jo polici.
La vita non si spiega, si VIVE!
Kleadoni, akti i dhunes ndaj femijve, eshte akti i fundit, nese duhet perdor fare. Si mund t`i sjellesh femijes (si prind) kur ai nuk reagon fare dhe ne heshtje pranon gabimin/fajin? Ky djal, sipas mendimit tim, meqe nuk reagonte fare, e ka kuptuar menjehere gabimin, dhe eshte dasht te lihet te shkoje menjeher nga polici i pare qe mbante, poashtu jo ne mynyre te rregullt, mendoj une.
E para adoleshenti nuk e ka vjedhur flamurin per ne ballkon. E dyta ai theu ligjin edhe e meriton te denohet. Polici i pari nuk i beri asgje, por polici i dyte veproj keq. Nuk ka perse ta gjuaj perderisa ai nuk po i reziston arrestit.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt