Close

Rezultati i Sondazhit: A do konkuroni me fotografite tuaja ne kete konkurs?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

16 39.02%
  • Jo

13 31.71%
  • Mbase

12 29.27%
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 223
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jo nuk konkuroj. Asyeja eshte qe nuk kam aparat te mire. KAm vetem nje aparat te thjeshte qe e perdor vetem per kujtime familjare. Per me teper nuk kam as kohe te lire ti kushtohem fotografise qe te shtyhem per te blere nje aparat te mire.
    Feelings change - memories don't.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Lexova kush kishte votuar per pro apo kunder disponibilitetin ne konkursin e sondazhit.
    Te them te drejt disa antare qe kishin miratuar per pjesmarrje ne konkurs mu duk qesharak. Imagjinoni Pink, apo Marya, Tipiku do te pozojn me aparatin e tyre 55$ foton me te bukur hahahahha.
    Une them ate qe mendoj edhe pse eshte e hidhur, por ai qe vertet me duket ekspert ne kete fush eshte Bvizion qe vetem objekti qe mudn te kete ne aparatin e tij mund te kushtoj 2000 euro. Pra e imagjinoni cfare konkursi mund te jete, nje ndeshje midis elefantit dhe miut
    Pse mos ta provojme??? Per te fituar (materialisht) nuk fitojme gje por edhe per te humbur nuk kemi se cfare te humbim. Perkundrazi mendoj se mund te fitojme. Pastaj edhe aparati 55$ ka "muskuj", perse te mos i tregojme???
    A ke ndonje mendim per ta cuar me perpara idene e konkursit???
    Shpresoj te me mirekuptosh por sarkazmat kane forumin perkates.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Reiart : 26-11-2012 mė 08:56
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Reiart Lexo Postimin
    Pse mos ta provojme??? Per te fituar (materialisht) nuk fitojme gje por edhe per te humbur nuk kemi se cfare te humbim. Perkundrazi mendoj se mund te fitojme. Pastaj edhe aparati 55$ ka "muskuj", perse te mos i tregojme???
    A ke ndonje mendim per ta cuar me perpara idene e konkursit???
    Shpresoj te me mirekuptosh por sarkazmat kane forumin perkates.
    Lere, lere se ka zbuluar nje te vertete shume te maaaadhe. Ku kish qene me pare ky mr. Iktuus? . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Lexova kush kishte votuar per pro apo kunder disponibilitetin ne konkursin e sondazhit.
    Te them te drejt disa antare qe kishin miratuar per pjesmarrje ne konkurs mu duk qesharak. Imagjinoni Pink, apo Marya, Tipiku do te pozojn me aparatin e tyre 55$ foton me te bukur hahahahha.
    Une them ate qe mendoj edhe pse eshte e hidhur, por ai qe vertet me duket ekspert ne kete fush eshte Bvizion qe vetem objekti qe mudn te kete ne aparatin e tij mund te kushtoj 2000 euro. Pra e imagjinoni cfare konkursi mund te jete, nje ndeshje midis elefantit dhe miut
    Me nje fjale nese neser me therasin te drejtoj makinen ''RedBull'' ne Formula1 e kam te sigurt titullin kampion!?
    MOS I NDY TEMAT no name

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    kaq shum fjal.......................................
    Tamam sikur shikon parlamentin shqiptar nuk vendosin e nuk vendosin dot ca te bejn e si ta bejn

p/s kur te mbaroni do ju nis 2 photo qe kam bere vet
    do ju nis edhe nje tjeter ku verteton qe eshte origjinale made by kingu :P
    Partizoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    p/s kur te mbaroni do ju nis 2 photo qe kam bere vet
    do ju nis edhe nje tjeter ku verteton qe eshte origjinale made by kingu :P
    Jam kureshtar ti shof keto fotot e tua..se duhet te jesh kaliber qe ste afrohet kush kollaj.
    Kam pare fotot e BVizion-it, Xhenet-it, Alketit, Pink-ut etj po te tuat duhet te jene me te vertete te vecanta.
    Tema eshte per mendime edhe diskutime sa per informacion.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Toffee : 27-11-2012 mė 02:45

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nje njeri i urte tha nje dite: Aparati me i mire fotografik....eshte ai qe ke me vete.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Kur ke shije per foto te bukura mjafton edhe celulari,se na zgjatet veshet me keto komente

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Me nje fjale nese neser me therasin te drejtoj makinen ''RedBull'' ne Formula1 e kam te sigurt titullin kampion!?
    Jo vella jo ti 'RedBull'-in di ta perdoresh vetem si nje pije energjike. Por nese "RedBullin" ja japim: Webberit, Hamiltonit, Alonsos Apo Raikonnenit me siguri do ishin kampion sot
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938
    Pse nuk beni te kunderten? Prezantoni tre (ose me shume) fotografi me natyra te ndryshme (kjo per faktin se jo te gjithe kane te njejtat aparate dhe lente) dhe meqe cdo fotografi eshte e "detyruar" te kaloje ne Postproduction (fotoshop etj) do te shohim me siguri rezultate te ndryshme. Keto rezultate do te votohen nga anetaret me kusht qe edhe t'i komentojne se perse i votuan (kjo edhe sipas deshires). Vete pjesemarresit do te jene ne gjendje t'i "mbrojne" punimet e tyre duke dhene arsyet se perse i kane bere ne kete apo ate menyre. Pra per mendimin tim votimi behet i hapur, pa Zot, dhe pa fshehtesi. Sa per cmimin per mua do ishte mire ne leke, sepse ai qe do te fitoje me siguri do t'i shpenzoje per mire (mbase blen ndonje pjese per makinen fotografike qe i mungon). Nese keto tre fotografi i bejme me aparate te ndryshme, atehere do te shohim se a ja vlen te besh shpenzime kolosale per aparate dhe lente?
    p.s. ideja ime lindi pasi shoh se nuk mund te behet konkursi me ndershmeri nepermjet forumit, prandaj shoh me te arsyeshem propozimin tim. respekte te gjitheve!

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •