Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 165
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    ..vetem te sqarohet problemi per neootomanizmin dhe aleancen turke (faqezi)
    Mire per neootomanet,por c`ti bejme neobizantineve shqiptar si ju ( ortodokse-shqiptar nuk je sepse nuk mbush kriteret !).Ju e kishit formen e ortodoksise por me islamizimin e jugut kerkuat nje autoritet mbrojtes te huaj ( lexo Greqine),dhe me themelimin e ketij shteti kisha ne territoret e jugut te shqiperise perdori ne menyren me idiote ti realizoj interesat e ketij shteti.Mbeshtetja juaj te Greqia i korrupton elementet shqiptare te ortodoksise,sulmi grek mbi kulturen ortodokse shqiptare shihet qarte te greqizimi i emrave dhe mori fjalesh te greqishtes se re qe eshte edhe me e rende se islamizimi i nje pjese shqiptaresh.Ju neobizantinet e kohes sone vazhdoni procesin e nderpre ne kohen e Nolit.

Edhe neootomani me provinience islamike si te Ismail Hanyjas (lexo Hamasi) @Nuh Musoglu edhe @ilia spiropapadhulosi neobizantin jane ameba pakurrizoresh,apo shkurte GJAKPRISHUR !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk me besohet ... a je mor normal shqiptaret ishin 99%ANALFABET e ti na thua punet me se miri .. edhe sllavo-maqedonasit arriten ta hapin Universitetin ne gjuhen e tyre te bastardizuar para nesh e ti na thua me se miri ... Zot jep mend aty ku ska .Epilogu ,sot shqiptaret jane te fundit ne cdo gje ,popull emigrantesh ,te vetmit nga raca e bardhe qe ende bejne punet me te ulta neper bote ,i kemi shkollat me te dobeta ,sistemi shendetesor me te dobet ,jemi me te varferit ne Evrope etj etj
    Cfare mendon ti, jam normal une apo nuk jam?! Une te solla edhe shkrimin me fakte dhe argumente, dhe te solla problematiken shqiptare rreth alfabetit shqiptar ne kohen e perandorise osmane si ka qene, cfare ka ndodhur etj. Leri fjalet 'palidhje' dhe merru me fakte dhe argumente. Askush s'na ka faj neve qe merremi me gjera kot se koti dite e nate, e nuk bejme punet e duhura. Fakti qe perandoria osmane ka qene pushtuese e ballkanit plote 500 vite, per ate ne Stamboll eshte edhe historia jone e vertete, e cila tek ne eshte e erret dhe pa asnje fakt e asnje argument. Arhivat e Stambollit e flasin te verteten paqka ty e disa te tjereve kjo nuk iu pelqen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Cfare mendon ti, jam normal une apo nuk jam?! Une te solla edhe shkrimin me fakte dhe argumente, dhe te solla problematiken shqiptare rreth alfabetit shqiptar ne kohen e perandorise osmane si ka qene, cfare ka ndodhur etj. Leri fjalet 'palidhje' dhe merru me fakte dhe argumente. Askush s'na ka faj neve qe merremi me gjera kot se koti dite e nate, e nuk bejme punet e duhura. Fakti qe perandoria osmane ka qene pushtuese e ballkanit plote 500 vite, per ate ne Stamboll eshte edhe historia jone e vertete, e cila tek ne eshte e erret dhe pa asnje fakt e asnje argument. Arhivat e Stambollit e flasin te verteten paqka ty e disa te tjereve kjo nuk iu pelqen.
    Ke quan ti "fakt e argument" .. shqiptaret qe sherbyen per llogari te P.O ,kete quan ti fakt e argument se ne ishim te perkeledhurit e P.O ?!!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Shume mire i kane ndare rolet keta muslimanet tane te Kosoves (me siguri duke u keshilluar permes PM):

@Antiproanti ~ nuk i pranon krimet e sulltanit duke u munduar te paraqes sulltanet mongol si iluminist dhe qingja te bute ~ numri i viktimave "ma c`ka na intereson mbas kaq viteve"!
    @Gon ! ~ gjurmon arkivat turke per te arsyetuar krimin turk mbi gjuhen shqipe !
    @Sami Hyseni ~ nuk guxon te thot dic,por vetem ne prapavije i perkrah ,valle si nje perkrahje "morale" te mos dorezohen !
    @Nuh Musa ~ "ideologu" i keqkuptuar dhe "gjeniu" rrjepacak teoritizon ,difrencon kombin "populli im",tenton te mbroje cdo gje antishqiptare
    @OoO@ ~ perdhos flamurin e kombit me shkrabla arabesh (ky eshte thirrur si perforcim dhe ka hapur ndonje nofke te re,se kush e din sa here eshte perjashtuar) !

- Ne prapavije qendrojne neobizantinet ,presin te marrin edhe ata "pjesen e tortes" qe ju takon....e gjith kjo ne 100 vjetorin e pavaresise,tragjikomedi !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ke quan ti "fakt e argument" .. shqiptaret qe sherbyen per llogari te P.O ,kete quan ti fakt e argument se ne ishim te perkeledhurit e P.O ?!!
    Po pra, per deri sa osmanet kishin nen kontroll te gjithe ballkanin, dhe te punesuar ne ate perandori kishte me se shumti shqiptare, kjo na le te kuptojme se shqiptaret ishin te perkedhelurit e asaj perandorie, sepse ata udhehoqen ate perandori..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008
    *

Bo, bo, bo cfare histerie!

Historia qenka shnderruar ne histeri.

Dikush i paska shpenzuar te gjitha magazinat e "kallashit" po sikur orgazma te rreme te njepasnjeshme (rafal).
    Ne Europen Perendimore krenohen me ngrehinat e pushtuesve te mehershme, si trashegimi kulturore. Madje kane arritur te mbajne status se trashegimise kulturore... kurse, keta tanet kerkojne shkaterrimin e tyre.
    Edhe me keq kur kemi parasysh se te njejtet persona qe therrasin per kesolloj shkaterrimesh thirren ne "civilizimin" europian. Kundershti me ta madhe nuk ka askund (180°).
    Po te fillohej sipas ketyre mendjeprishurve, atehere do te duhejt t'i rrenonim te gjitha ngrehinat e te se kaluares. Sepse te gjithe kane qene trathtare, ne nje menyre apo tjeter. Dhe, ne kete menyre biejme serish ne zero. Pikerisht kur jemi, edhe ashtu, ne minus.

*

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Shume mire i kane ndare rolet keta muslimanet tane te Kosoves (me siguri duke u keshilluar permes PM):

@Antiproanti ~ nuk i pranon krimet e sulltanit duke u munduar te paraqes sulltanet mongol si iluminist dhe qingja te bute ~ numri i viktimave "ma c`ka na intereson mbas kaq viteve"!
    @Sami Hyseni ~ nuk guxon te thot dic,por vetem ne prapavije i perkrah ,valle si nje perkrahje "morale" te mos dorezohen !
    @Nuh Musa ~ "ideologu" i keqkuptuar dhe "gjeniu" rrjepacak teoritizon ,difrencon kombin "populli im",tenton te mbroje cdo gje antishqiptare
    @OoO@ ~ perdhos flamurin e kombit me shkrabla arabesh (ky eshte thirrur si perforcim dhe ka hapur ndonje nofke te re,se kush e din sa here eshte perjashtuar) !

- Ne prapavije qendrojne neobizantinet ,presin te marrin edhe ata "pjesen e tortes" qe ju takon....e gjith kjo ne 100 vjetorin e pavaresise,turp !
    Pse ia fut kot o njeri, a nuk e sheh qe hapesi i temes eshte progrek dhe sulmon shqiptaret mysliman sebashku me shoket e tij ne cdo menyre te mundur?! Mos paragjyko te lutem, se mendoj qe nuk te ka hije ty te paragjykosh, te kam llogaritur si nje njeri qe di dicka me shume se disa te tjere. Une te jap edhe passwordin tim ne se do, e hy dhe kontrollo, por nuk do gjesh asnje MP te shkembyer ne mes nesh per qellime mobilizimi apo 'kshillim' si thua ti...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Po pra, per deri sa osmanet kishin nen kontroll te gjithe ballkanin, dhe te punesuar ne ate perandori kishte me se shumti shqiptare, kjo na le te kuptojme se shqiptaret ishin te perkedhelurit e asaj perandorie, sepse ata udhehoqen ate perandori..
    !
    Rastesisht nuk jemi deshtaket e Evropes....!

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin

- Ne prapavije qendrojne neobizantinet ,presin te marrin edhe ata "pjesen e tortes" qe ju takon....e gjith kjo ne 100 vjetorin e pavaresise,tragjikomedi !

Rolando,

Mos u lodh bre djal, se sa here qe shkruan demaskon inkopetencen me nonsensin qe vjell !!!

Keshtu pra,

- nese perandoria osmane ka qene aq shkaterimtare per shqiptaret, PERSE shqiptaret nuk tentuan me kohe te pamvaresohen nga ajo, sic e bene per shembull serbet (me ndihme e ruseve) apo grekerit (poashtu me ndihmen e ruseve) apo shtetet tjera me popullate orthodokse.

- kush jane ata, qe jane kompetent te flasin per zhvillimet politike te 500 viteve te fundit, jashta komunisteve ???

- kurse me e rrendesishmja, A E SHEH POPULLI SHQIPTARE TURQINE SIE ARMIK, ose a e ka pare te tille NDONJEHERE ???

- me cilin don ta festosh pamvaresine, perpos me popullin shtetformues, qe jane shqiptaret musliman ???

Andaj edhe pyetja ime, perse e solle kete epilog ???, don ti "pelqesh" dikujt se goja je analist i shquar ???, nese po, analizoj pyetjet e mia.

Apo ke nevoje per t'u profiluar ket, mos valle ka shoku mjek ndonje neuroze te panjohur akoma ???

Shkrimet e tua gjithsej jane perplot me reakcione, nuk na solle asnjehere nje mendim tendin perzonal.....

Une nuk jam IDEOLOG, por thjesht njeri normal, qe me ka rra halli te mirem me psikozat e juaja ketu, dhe pasiqe e ndij kete qe bej si obligim shpirterore, jame perkushtuar detyres se mirenjohur dhe qe e paske mabjtur mend, TE JU BEJ SHQIPTARE !!!, une nuk dua qe ju "te cuditurit" mos te jeni ne turmen e njerezve ne sheshet e qyteteve shqiptare diten e merkure !!!, jeni te mireseardhur, edhe nese nuk ju "pelqejn" ata njerez qe festojne, mos kini dert, ASKUSH nuk do ta hetoj prezencen e juaj, kete fat e kane patur cdohere pakicat.....thjesht, kujt nuk i kruhet per ta....

Tungi
    albanish by nature

Besimtar Musliman
    Anėtarėsuar
    08-11-2012
    Postime
    23
    Ju qe mendoni se perdhoset flamuri nga simboli i islamit pse nuk ju dhimbset dhe nga simboli i krishterimit.
    Ne ket forum eshte nje moderator qe ka kryq ne flamurin shqiptar , ajo nuk ju vret syte? Nuk ju vje zorr........islamofoba

Emri:  avatar18891_5.gif.jpg

Shikime: 206

Madhėsia:  2.7 KB
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •