Close
Faqja 34 prej 41 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 408
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Izraeli nuk mund te krahasohet me Nazistet. Nazistet e kane pasur me plan program vrasjen e cifuteve. Ka cifute qe i sulmojne edhe krishteret dhe i ofendojne por nuk d.m.th. se krejt cifutet jane anti krishter. Nese nuk do te kishte popullsi civile ne Gaza shpejt do te qeroheshin hesapet.
    kete krahasim e kane perdorur edhe vete hebrenjte ortodokse (dega me konservative e hebraizmit), te cilet e mbajne vehten te shtypur nga shteti i izraelit.
    para disa muajsh, ata protestuan te veshur si hebrenjte ne kampet e perqendrimit me qellim per t'i kujtuar shtetit te izraelit qe jane njelloj si nazistet.
    ja protesta e tyre:
    SIONISTET NUK JANE HEBRENJ, POR JANE RACISTE - thone ata.
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...nstration.html
    Emri:  article-0-0F4F3B0E00000578-425_634x411.jpg

Shikime: 304

Madhësia:  46.3 KB
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Izraeli ndalon rreptësisht publikimin e kasaphanës së fëmijëve…!

...
    Cili shtet perendimor nuk i ka "ndaluar!?
    Edhe gjate luftes ne Kosove etj. nuk jane treguar te gjitha fotot "e kasaphanes se femijeve". Sa me shume ka zgjatur lufta aq me pake foto te tilla jane publikuar ne mediat kryesore te shteteve.
    Fotot e tilla, pavaresisht qe pakica e njerezve te rendomte jane te interesuar ti shohin, mund te keqperdoren absolutisht per propagande dhe manipulim te publikut dhe realitetit...

Padrejtesia e luftes nuk percaktohet nga 2, 3, 10 apo 1000 foto te viktimave te pafajshme.
    Asnje serb p.sh. nuk eshte denuar, as nga Den Haag, per masakren ne Prekaz te Kosoves, ku jane vrare pothuajse te gjithe anetaret e nje familje te madhe, burra, gra, pleqe dhe femije.
    Masakra e njohur e Recakut meshte keqperdorur dhe perdoret ende nga te gjitha palet per propagande.

Shumica e njerezve normal, jo te paleve ne konflikt dhe simpatizanteve apo kundershtareve te tyre, patjeter dine te bejne dallimin siperfaqesor ne mes te veprimeve te drejta dhe te padrejta, ne mes te agresorit dhe mbrojtesit, ne mes te vrasesit dhe viktimes, ne mes te mires dhe te keqes... Se si reagojne, varet pastaj nga shume faktor te ndryshem.
    Publikun e gjere te botes gjithesesi nuk mund ta bindish p.sh. duke vrapuar dhe bertite neper rruge me kufoma te femijeve apo te vedekurve tjere.

P.S.
    Kush e paska prishe dizajnin e forumit keshtu!?
    Ndryshone se e paski bere shume dizajn palidhje dhe te komplikuar.
    Merrni shembull ne Googel, Youtube dhe koncepte tjera te suksseshme, te cilat nuk e ndryshojne dizajnin kaq ekstrem...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Emri:  headline18.jpg

Shikime: 171

Madhësia:  59.9 KB

Ja se cfar bejne gjakpiresat zionist

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Emri:  561549_385347948217043_343270746_n.jpg

Shikime: 169

Madhësia:  50.8 KB

........No comment ....tmerr

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Izraeli masakroi mbi 100 femije.

Te krishteret shqiptar : Duartrokasin !!

Shmangia e viktimave civile ne lufte eshte e pa mundur. Izraeli nuk bombardon civilet me qellim pasi keshtu ben armiqesi ne bote. Regjimi i Asadit bombardon caqe civile , pra punon me logjike te Milloshit, per nje te shtene digjet krejt katuni.

Asnje krishter nuk gezohet qe vriten njerez, nese dikush thote se Izraeli ka te drejte te vetmbrohet nuk justifikohet edhe dhuna ndaj civileve.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Eshte shume cudi me ta, nuk besoj qe ka ne bote ushtarë me frikacakë se izraelitet. Aq frikacake qe jane po te ishin ata ne vend te palestinezeve pa arme etj, kurre hic nuk kishin guxu me dal prej dere.
    Pse cila ushtri i meson ushtaret se nese ka te shtena armesh ata duhet te qendrojne ne kembe dhe ne terren te hapur. Kete lufte e sollen terroristet e Hamasit. Nuk e para here qe ndodhe kjo.Perse nuk po vritet asnje person ne bregun perendimor pasi Izraeli e paska qellim luften ndaj myslimaneve.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pse cila ushtri i meson ushtaret se nese ka te shtena armesh ata duhet te qendrojne ne kembe dhe ne terren te hapur. Kete lufte e sollen terroristet e Hamasit. Nuk e para here qe ndodhe kjo.Perse nuk po vritet asnje person ne bregun perendimor pasi Izraeli e paska qellim luften ndaj myslimaneve.

o skam dyshim qe jane me frikacaket ne bote. Kam pa plot video e foto, e kam degju raste nga njerez qe kane qene atje se ata jane tmerrsisht frikacakë, po te mos kishin armet ata te shkrete kishin hy nen toke!

Shiko kte video
    Paqë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    o skam dyshim qe jane me frikacaket ne bote. Kam pa plot video e foto, e kam degju raste nga njerez qe kane qene atje se ata jane tmerrsisht frikacakë, po te mos kishin armet ata te shkrete kishin hy nen toke!

Shiko kte video
    Mos u beni qesharak per Zotin ,veq budalla shitet kapadai!

Hillary Clinton eshte nisur per ne Lindjen e Mesme ku do te takohet me kryeministrin e Izraelit, presidentin e Palestines si dhe me lideret egjyptiane.

http://news.yahoo.com/us-sends-clinton-mideast-try-end-conflict-085755653.html

Izraeli dhe Palestina kane arritur marreveshje per ndalimin e luftes

http://news.yahoo.com/israel-gaza-militants-agree-ceasefire-hamas-official-162324793.html

Faqja 34 prej 41 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •