Close
Faqja 28 prej 41 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 408
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Cifutet nje m... jane nuk kam ndonje simpati me thene te drejten.
    Nga gjithe myslymanet pastaj, palestinezet jane me te respektueshmit... per asgje me shume se fakti qe kane luftuar edhe me copa tullash. Edhe kjo mbetet per t'u respektuar.
    Pavareseshit se as myslymanet s'me pelqejne ne asnje aspekt, palestineze nuk u duhet ngrene haku. Kane luftuar per ate cope toke.

Kjo perplasje per mua personlisht eshte si puna e atyre luftrave te bandave ku njehere vret njera e njehere tjetra. Pastrohet bota shkurt.
    Po edhe muslimanet kane fajin e tyre qe vazhdojne edukojne e rrisin femije me urrejtje e me dhune. Edhe keta fatin e prinderve do kene me shume mundesi... Kur cifutet shikojne foto si keto sa kujtoni se mendohen para se te leshojne bomba mes civileve fjala vjen?

http://web.israelinsider.com/Static/...s-in-big_0.jpg
    http://images54.fotki.com/v563/photo...940931a-vi.jpg
    http://aerinndis.files.wordpress.com...orist-kid2.jpg
    http://i47.tinypic.com/vuof4.jpg
    http://4.bp.blogspot.com/-ZwOhYLdqCn...islam4kids.jpg
    http://www.truthbeknown.com/images/godblesshitler.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_ybE4aTYAzA.../naziislam.jpg
    http://www.sullivan-county.com/images/nazis_islam.jpg

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Une nuk jam duke e mbrojtur asnjeren pale , por vrasja e femijeve nga cilado pale nuk arsyetohet me asgje .

Nuk po du te gjykoj luften te drejte apo jo , por vrasja e femijeve duhet te ndalet pa asnje kusht .
    Mund te kerkohet vetem ndalimi i vrasjes se qellimshme te cilvilisteve apo femijeve resp. kujdes maksimal gjate sulmeve apo bombardimeve...
    Perndryshe, do te duhej te kerkohej ndalimi i cfardo lufte qe zhvillohet ne territore te banuara. Kerkese e cila gjithashtu nuk eshte reale, pasiqe ne nje lufte te imagjinuar frontale, ne nje territor dhe terren te pabanuar, dihet se kush do te fitonte.
    Shansa e vetme per kombe te vogla dhe te shtypura ka qene dhe mbetet lufta guerile dhe shpresa per ndihme nga fuqite apo bashkesia nderkombetare. Viktimat civile jane fatkeqesisht element dhe instrument vendimtar ne keso lufta te pabarabarta..
    Me fjale tjera: Liria ne shume vende te botes edhe sot nuk eshte gratis. Duhet ta pesojne disa apo shume (edhe te pafajshem) ne menyre qe disa tjere apo shume tjere te jetojne te lire dhe eventualisht me te lumtur. Secili popull apo secila shoqeri vendos edhe vete, varesisht nga rrethanat dhe udheheqsite politik, se sa eshte e gatshme te sakrifikoje per te arritur qellimet.

Ne fakt edhe perditshmeria e zakonshme eshte nje lufte e ngjashme, edhe pse me mjete dhe forma tjera te ndryshme. Gjithesesi, edhe perditshmeria e individeve, kudo ne bote, prodhon me shume humbes se fitues. Prandaj, bota tjeter, ku te gjithe do te jene te barabarte, nuk eshte zbulim i keq i natyres ose zotit. Edhe pse shume besimtare nuk jane te bindur dhe deshirojne qe edhe ne ate bote te vazhdohet si ne boten e te gjalleve. Dallimi: Nje mbret apo diktator, i cili njerezit i ndane vetem ne dy grupe: miqe dhe armiqe...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Adolf Hitler: "I kam lënë të gjallë disa Çifutë, që e gjithë bota të shoh se pse i vrisja..."
    Sui generis

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Cifutet nje m... jane nuk kam ndonje simpati me thene te drejten.
    Nga gjithe myslymanet pastaj, palestinezet jane me te respektueshmit... per asgje me shume se fakti qe kane luftuar edhe me copa tullash. Edhe kjo mbetet per t'u respektuar.
    Pavareseshit se as myslymanet s'me pelqejne ne asnje aspekt, palestineze nuk u duhet ngrene haku. Kane luftuar per ate cope toke.
    I kuptoj simpatine qe kane njerezit per kauzen Palestineze,lufta e tyre meriton respekt por jo grupet terroriste.Cdo kush kur sheh imazhet se si njerezit e thjeshte luftojne me gur kunder nje superfuqije simpatit jane ne anen e atij me te dobetit.

Sa per Izraelin vlen ajo ~ per te mbijetuar ne nje fqinjesi te tille duhesh te jesh mizor.
    Izraeli edhe kete here eshte korrekt: Kerkon ndaljen e granatimeve nga Hamasi,perndryshe do i likuidoj te gjithe perfaqesuesit e tij politik dhe ushtarak.Te parin Ismail Hanyija-ne ...
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Le te jete ky nje mesazh i qarte per cilindo mbeshtetes te Hebrenjve ne forum.
    Edhe ne Kuran shkruan se ben te vritet jo myslimani por kjo nuk d.m.th. se krejt myslimanet per shkak te atij ajeti jane te keqinje. Te dyja fete edhe judaizmi edhe feja islame jane vegla te shejtanit per te shkaterru jetera njerezish, ndersa Jezusi erdhi si DRITE ne erresire, pruni ne toke dashuri nga qielli per njerezit e te gjitha kombeve, por njerez si ti kete nuk duan ta kuptojne.

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    ani de ngadal se s'ki nevoje mu nxe si me te pas preke ne moral. Nese ke mundesi na sjelle Talmudin ne shqip, do ishte interesant te mesojme dicka nga ju qe e njihni !
    Natyrisht qe e njoh dhe e lexoj gati cdo dite.Talmudin nuk mundem une te ta bie teje sepse ai nuk eshte i perkthyer ne gjuhen shqipe.Talmudi eshte literature vuliminoze (60 > libra,mijera faqe ) dhe ne shqip nuk jane perkthyer as 50 faqe !
    Lexoje ne anglisht,gjermanisht,italisht dhe spanjollisht eshte i teri i perkthyer.
    Nuk e mohoj qe ka vargje kontraverze ne Talmud, por as per se afermi si ato qe i sjell.Thjeshte jane gabim te perkthyera,te nxjerrurra nga konteksti shumica FAKE
    Per nje debat mbi Talmudin edhe ana tjeter duhet te kete njohuri solide,e jo vizite sajteve islamike dhe clic mbi te djathten e mausit mandej copy dhe futja paste ne forumin shqiptar.

Nuk eshte tema per gjera te tilla.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Exclamation

Hamas is trying to destroy Israel and they are doing a marvelous job with that!!!

Izraelin nuk do te mund ta shkatrrojne myslimanet, dhe kjo tashme po shihet. Myslimanet ekstremiste po vrasin me qindra njerez per cdo dite, perse tipave si angmokio nuk iu pengon kjo?!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Edhe ne Kuran shkruan se ben te vritet jo myslimani por kjo nuk d.m.th. se krejt myslimanet per shkak te atij ajeti jane te keqinje. Te dyja fete edhe judaizmi edhe feja islame jane vegla te shejtanit per te shkaterru jetera njerezish, ndersa Jezusi erdhi si DRITE ne erresire, pruni ne toke dashuri nga qielli per njerezit e te gjitha kombeve, por njerez si ti kete nuk duan ta kuptojne.
    Me vjen mire qe ke mesuar Kur'anin permendesh, qe sot e tutje do te te quaj Hafiz Mesia. Vetem mos harro te marresh abdes kur ta lexosh. Ky eshte qellimi i Muslimaneve ,qe Krishteret te merren me Kuranin. In sha'a llah dalengadale po udhezoheni.Amin!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk ka nevoj me i lexuar i nderuar qeveria,

Ndryshe nga Muslimanet dhe te Krishteret te cileve duhet tia lexosh librat e shenjte qe tua kuptosh fene e tyre , hebrenjve shikoji veprat dhe e kupton se c'fe kane.
    Jo @angmokio duhet te lexohet me mirekuptim dhe korrektesi per gjerat qe pretendon ti sulmosh.Qendrimet nuk formohen duke lexuar sajte me motivacion te dyshimte qe perhapin urrejtje (vlen edhe per ato faqe interneti qe jane islamofobe ).
    Une ju kuptoj juve si musliman per mllefin qe keni ndaj Izraelit ,por kjo nuk duhet shfrytezuar si shkas per te sulmuar nje besim.
    Judaizmi eshte besim si gjithe te tjeret,as me i mire e as me i keq se drejtimet tjera abrahamike Islam & krishterizem ( madje Judaizmi eshte me terheqes se keto dyja tjeret ~ per mua !).

Me pak paragjykime !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Sulmet ajrore në Gaza vrasin edhe 11 anëtarë të një familje, përfshi fëmijë (FOTO+VIDEO)
    17:24:00
    http://almakos.com/index.php?news=14851

Faqja 28 prej 41 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •