Postuar mė parė nga Izadora batuta e rradhes : he se nuk je nga ato biba ti qe dy te puthme dhe direkt gjendje civile "Flutura nė kabinėn e 2043-shit" "Shko moj kukumjaēkė".......gjeje Iza.
Postuar mė parė nga Izadora Dy te parat : filmi ku kishin fut mitralozet tek thaset e miellit . Poko : Rrugicat qe kerkonin diell batuta e rradhes : he se nuk je nga ato biba ti qe dy te puthme dhe direkt gjendje civile E mi me Ndricim Xhepen . Flutura ne gabinen e Station . Pse o kot po ri une ketu? Hajde moj ti ketu moj.
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga Station "Flutura nė kabinėn e 2043-shit" "Shko moj kukumjaēkė".......gjeje Iza. Si me rrine syzet xhaxho , me shkoin ? E ka gjet Arvima :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Izadora Si me rrine syzet xhaxho , me shkoin ? E ka gjet Arvima :-D sherr shei la fam. Po c'tu desh more dushman?
Postuar mė parė nga 2043 E mi me Ndricim Xhepen . Flutura ne gabinen e Station . Pse o kot po ri une ketu? Hajde moj ti ketu moj. Erdha po na sill nje batut ndihmse lol
Postuar mė parė nga Izadora Erdha po na sill nje batut ndihmse lol eeeeee ja se po te jap nje ndihme te vogel Aty afrohet Ollga pastaj
Postuar mė parė nga Izadora as ti s'ke gjet gje : D Na jep nje batut ndihmse te filmit tend , se une jam 99 % e sigurt qe eshte beni ecen vet Une e gjeta , ja e tha Station Mazallah se ngaterrohesh ti
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Velo: M'a mba pak Balon Bariu: Kur do vish t'a marresh Velo: Ja sa te cliroj Shqiperine dhe erdha...
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Postuar mė parė nga POKO Velo: M'a mba pak Balon Bariu: Kur do vish t'a marresh Velo: Ja sa te cliroj Shqiperine dhe erdha... Po ēke o POKO qė ngatėrohesh me partizanė tė vegjėl dhe tė mėdhenjė?? Ti nuk i ke qejf ata bile me sa shohė nė ē'do postim i quan kėlysh.
Postuar mė parė nga 2043 eeeeee ja se po te jap nje ndihme te vogel Aty afrohet Ollga pastaj pjesa e dyte ''zonja nga fashati '' eshte se c'eshte njeri qe pret tek porta e kinemas , kush eshte ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt