Postuar mė parė nga Prudence mos eshte 'mengjese lufte'? po jo mi prudi.. tomka eshte perseri. Nje te veshtire per prudin. Ti do me vdesesh mua.
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 po jo mi prudi.. tomka eshte perseri. E ka mirė Prudi...se Iza filmit "Mėngjeze lufte" i ka thėnė "Tomka dhe shokėt e tijė"
'2 here mat' cuku2043
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Postuar mė parė nga 2043 po jo mi prudi.. tomka eshte perseri. Nje te veshtire per prudin. Ti do me vdesesh mua. Cuk! Po ku ishe kam gjithe diten qe te kerkoj Po kjo ishte e veshtire shume, fiks per mua
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga 2043 Ti do me vdesesh mua. "Dy herė mat" "Jo jo nuk jam i poshtėr, jam i mėnēur"
-po tani si jane stolat? - te lyer.
Postuar mė parė nga Station "Dy herė mat" "Jo jo nuk jam i poshtėr, jam i mėnēur" pllaton bubuqi qe i duheshin pare per te ble zinxhire perballimi dmth e shiko se ate cukun e gjeta vet e para.
Postuar mė parė nga Station "Dy herė mat" "Jo jo nuk jam i poshtėr, jam i mėnēur" Me vijne minjte naten e me futen ... ja keshtu Perballimi
Postuar mė parė nga 2043 Me vijne minjte naten e me futen ... ja keshtu Perballimi mbaj rradhen ti shok.
Postuar mė parė nga Prudence -po tani si jane stolat? - te lyer. stolat ne park Ky popull te beri mjeke , mosmirnjohese .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt