Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Llogjik e thjesht qe kafshet nuk do theren mu ne mes te sheshit , se i bie kasaphan pastaj .
    Keto lloje pedicionesh behen nga vegjetarianet qe se hane mishin .

Edhe pse me vjen keq per qingjat e shkret, e ka vu zoti . Nqs kafeshet do ishin me superior se ne , ne kete feste do na thernin neve
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Na e sill lajmin zyrtar atehere qe qeveria e paska ndermend me ther desh ne qender te Tiranes.
    Me sa kam pa herët e tjera, therjet i kanë bërë nëpër sheshe, si te shkallët e bashkisë kur e sollën Lulin:

i/e regjistruar Maska e ACEE
    Anëtarësuar
    13-11-2012
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Këto lloj therjesh publike e për festa, zakonisht bëhen në vende të lindjes së mesme, Afganistan, Pakistan, vende afrikane....Nuk e di se si mund ta argumentosh para europianëve të tjerë këtë rit që bëhej në shekujt e para krishtit. Ta prish imazhin e vendit, nuk e kupton kaq gjë?
    shume i drejte me duket ky mendim..
    edhe nese theren , pse te mos behen ne menyre te rregullt, neper thertore , me te gjitha kushtet higjenike..

do na perqeshi bota... (xhanem se mos eshte per here te pare)... medet...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga ACEE Lexo Postimin
    shume i drejte me duket ky mendim..
    edhe nese theren , pse te mos behen ne menyre te rregullt, neper thertore , me te gjitha kushtet higjenike..

do na perqeshi bota... (xhanem se mos eshte per here te pare)... medet...
    Mos u genje dhe ti nga lajmet fantazem te Edvinit , kliko ne linkun me poshte dhe te mesosh se si eshte e verteta.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...3&postcount=20
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    E ç'do të mbushin mullët katunarët me 28 nëntor, e do t'u shkojë kolesteroli sa t'u plasë arteriet. Në fakt, sala e ka menduar mirë, me këtë rast heq qafe një turmë me brekëgrisur katunarë, që për një copë mish e sallam të japin votën.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    PETICION PER TE NDALUAR MASAKREN NE SHQIPERI / PETITION TO STOP A MASSACRE IN ALBANIA
    Perkrahje per peticionin...
    Keso aksionesh primitive, sic eshte therja masive ( publike) e kafsheve per nje nga festat me te medha kombetare jane vetem te turpshme dhe nuk kontribojne ne asnje menyre ne permiresimin e imazhit nderkombetar te kombit dhe vendit.

Ka mjaft festa tjera, te cilat per shkak te tradites dhe rregullave fetare etj. mund te shfrytezohen per keso ritualesh primitive...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 17-11-2012 më 09:05

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Këto lloj therjesh publike e për festa, zakonisht bëhen në vende të lindjes së mesme, Afganistan, Pakistan, vende afrikane....Nuk e di se si mund ta argumentosh para europianëve të tjerë këtë rit që bëhej në shekujt e para krishtit. Ta prish imazhin e vendit, nuk e kupton kaq gjë?
    Nuk besoj qe europa ta kete problem.
    Ja cfare ndodh ne dyert e europes.

http://www.tonic.com/post/help-stop-...dolphin-drive/
    Cdo gje eshte relative...

E ç'do të mbushin mullët katunarët me 28 nëntor, e do t'u shkojë kolesteroli sa t'u plasë arteriet. Në fakt, sala e ka menduar mirë, me këtë rast heq qafe një turmë me brekëgrisur katunarë, që për një copë mish e sallam të japin votën.
    atehera i bie qe te mos sherbehet as pije alkoholike se do na dehen e do na mbesin shtrire rrugeve njerzit,a'qe me keq dhe do na vriten se shqipoja aqe mend ka ...te mos sherbehet embelsira se do behen me diabet me sheqer njerzit..

eee blaa blaaa e blaaa
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    O Edvin pse çuditesh me Salen, ja ku e ka marre shembullin , Kurbani ne Meke

http://www.youtube.com/watch?v=9PY8Kazyz8Q#
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    e ku do shtrohen e do hane ky milet se marr vesh.....te gjithe me luge e thik ne brez o burra ne shesh...
    "Më e mira është armike e së mirës"

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •