Une per ceshtjen ne fjale, kam mendimin se plumbi do plumb. Ata na ndalojne arbitrarisht levizjen e lire, edhe ne fillojme te ndalojme greket qe duan te udhetojne ne Shqiperi. Duke filluar nga konsulli grek qe ka thene fjale anti-Shqiperi. Per ta bere publike, do te coja nja dy police, ta kapnin per rreckash, e ta plasnin ne rruge, aty t'i vinin prangat e ta percillnin deri te vija e kuqe. T'ia fusnin edhe nje shkelm butheve para se ta shkelmonin ne token greke.
Neqofte se kjo ka ndodhur me verte ashtu sic e tregojne do te thote se shteti grek ka prodhur fare dhe se se shpejti do te bjere ne nje monarki totale.
Anarki deshe me thene i nderuar..
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Me paska shpetuar kjo pjesa.
O akilo se ti dhe nuk di dhe llap kot. Nuk na lane romaket se iliret ruajten ne nje menyre perfekte gjuhen ,zakonet ,traditat e cdo gje tjeter qe ata kishin nga romanizimi kurse gjermanet e anglezet e galet u romanizuan menjehere. Si mendon ti se do te zhvillohet nje kulture e nje popull qe e ruan me fanatizem kulturen e tij kur kishte gjithmone kulturen romake mbi shpine qe kerkonte ti romanizonte? Prandaj nuk na lane romaket. Kurse ti me permend mua anije kozmike e lloj lloj(idiotlliku n max) .... Megjithate ti fillon dhe t quan dhe "barbar", po po mbase un kam ngel "barbar" po kam ngel barbar qe mos t pranoja as grekun e as romakun e as1 tjeter po kam ngel "barbar" qe te ruaj kulturen time SHQIPTARE. Megjithate me ty kot flet se ti do fillosh t kapesh me fjale e do nxjerresh dhe noj prrockull tjeter.
Dhe dicka : E di pse i quanin barbar iliret ne lashtesi? Se ishin ndryshe nga greket e romaket e jo kopila si ata. Dhe ti po te shohesh nje njeri qe esh ndryshe nga ty do i thuash debil e injorant e BARBAR e lloj lloj epitetesh po kjo nuk do te thote se ai esht ashtu si ti thua vetem e vetem se ka nje kulture tjeter nga ty qe mbase eshte 1000000 mije here me e mire se e jotja.
Dhe her tjeter mos u kap me fjalet po me ceshtjen.
Ak-ilehti ose Aspetos-i eshte nje andart dhe hajdut grek , qe strergjyshi e solli hyzmeqar ne keto toka ku mesoi dhe shqip dhe si paraarsdhesit e tij qe jane stermunduar te vjedhin cdo gje nga shqiptaret , ai ka vjedhur edhe emrin apo nicknamen qe mban !
Eshte kompleks inferioriteti ! Eshte njelloj si te shash greket si jevgj dhe t'iu vjedhesh atyre ngjyren e erret te lekures ....
Krijoni Kontakt