Close
Faqja 19 prej 30 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 295
    Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Po edhe nje plumb ballit spiunit Himarjot,
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Polici grek le 60 pasagjerë në shi në Kakavijë.Shkaku, shoferi ka bërë debate antigreke me një himariot.

Policia greke ka bllokuar 60 pasagjerë shqiptarë në Kakavijë, për shkak të një vendimi arbitrar ndaj shoferit të autobusit. Autobusi me targa KPN8473 drejtuar nga Edlir Xheblati është ndaluar në doganë dhe nuk lejohet të kaloj pasi një shtetas nga Himara pasagjerë I autobuzit I ka raportuar policisë që shoferi dhe disa pasagjerë kanë bërë propagandë antigreke në autobuzë. Disa pasagjerë I telefonuan gazetës Tema dhe sqaruan se debatet në autobus I kanë kushtuar ndalimin e hyrjes së shoferit në tokën greke dhe vënien e vizës së kuqe në pasaportë si I padëshiruar në Greqi.
    Pasagjerët janë bllokuar në shi në Kakavijë dhe nuk ka shpresa të lëvizin deri nesër në mëngjes kur ë vij një autobus tjetër nga Greqia ti marrë.
    Policia greke nuk jep shpjegime dhe ka zbuar në tokën shqiptare shoferin e autobusit.
    Policia shqiptare dhe Ministria e jashtme nuk kanë reaguar.
    Perse vetem shoferit e jo pasagjereve te tjere?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 10-11-2012 më 01:22

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    po per ceshtjen ne fjale ke ndonje mendim?????
    Une per ceshtjen ne fjale, kam mendimin se plumbi do plumb. Ata na ndalojne arbitrarisht levizjen e lire, edhe ne fillojme te ndalojme greket qe duan te udhetojne ne Shqiperi. Duke filluar nga konsulli grek qe ka thene fjale anti-Shqiperi. Per ta bere publike, do te coja nja dy police, ta kapnin per rreckash, e ta plasnin ne rruge, aty t'i vinin prangat e ta percillnin deri te vija e kuqe. T'ia fusnin edhe nje shkelm butheve para se ta shkelmonin ne token greke.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    Neqofte se kjo ka ndodhur me verte ashtu sic e tregojne do te thote se shteti grek ka prodhur fare dhe se se shpejti do te bjere ne nje monarki totale.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Anarki deshe me thene i nderuar..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    e fort kjo.

me kujtoi librin e kadarese "Spiritus". ne nje pjese te tij ne vitet 80. kur cohen spiunat e sigurimit per te bere revolucion, sepse qeveria donte te zevendesonte veshet e spiunave me pergjuesa elektronik kinez. pastaj partia u terhoq, kur pa se 70% e popullates ishin spiuna.

Do te besh kopilin tani ?!?

70% e popullates spiuna, nuk do te thote 70% e popullates greke. Ndoshta do te thote se te gjithe greket ishin spiuna, kjo ka shume mundesi te jete e vertete.

P.S. Nga Akil nderroje nofken ne Uliks apo Odise. Te shkon me shume ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    nuk te lane romaket te beje cfare????? do coje anijen kozmike ne hene pa romaket????
    apo do shpikje demokracine. apo ligjet.

qe ne kete arsyetim ti dukesh qe je barbar. (me fal per etiketimin se nuk dua ta personalizoj)
    gjysma e civilizimit europian i dedikohet romakeve, edhe britaniket edhe gjermanet e pranojne
    me plot gojen qe romaket na civilizuan. kurse shqipot delirante ja hedhin fajin per prapambetjen e tyre shekullore.
    Me paska shpetuar kjo pjesa.
    O akilo se ti dhe nuk di dhe llap kot. Nuk na lane romaket se iliret ruajten ne nje menyre perfekte gjuhen ,zakonet ,traditat e cdo gje tjeter qe ata kishin nga romanizimi kurse gjermanet e anglezet e galet u romanizuan menjehere. Si mendon ti se do te zhvillohet nje kulture e nje popull qe e ruan me fanatizem kulturen e tij kur kishte gjithmone kulturen romake mbi shpine qe kerkonte ti romanizonte? Prandaj nuk na lane romaket. Kurse ti me permend mua anije kozmike e lloj lloj(idiotlliku n max) .... Megjithate ti fillon dhe t quan dhe "barbar", po po mbase un kam ngel "barbar" po kam ngel barbar qe mos t pranoja as grekun e as romakun e as1 tjeter po kam ngel "barbar" qe te ruaj kulturen time SHQIPTARE. Megjithate me ty kot flet se ti do fillosh t kapesh me fjale e do nxjerresh dhe noj prrockull tjeter.
    Dhe dicka : E di pse i quanin barbar iliret ne lashtesi? Se ishin ndryshe nga greket e romaket e jo kopila si ata. Dhe ti po te shohesh nje njeri qe esh ndryshe nga ty do i thuash debil e injorant e BARBAR e lloj lloj epitetesh po kjo nuk do te thote se ai esht ashtu si ti thua vetem e vetem se ka nje kulture tjeter nga ty qe mbase eshte 1000000 mije here me e mire se e jotja.
    Dhe her tjeter mos u kap me fjalet po me ceshtjen.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    O akilo se ti dhe nuk di dhe llap kot. Nuk na lane romaket se iliret ruajten ne nje menyre perfekte gjuhen ,zakonet ,traditat e cdo gje tjeter qe ata kishin nga romanizimi kurse gjermanet e anglezet e galet u romanizuan menjehere. Si mendon ti se do te zhvillohet nje kulture e nje popull qe e ruan me fanatizem kulturen e tij kur kishte gjithmone kulturen romake mbi shpine qe kerkonte ti romanizonte? Prandaj nuk na lane romaket. Kurse ti me permend mua anije kozmike e lloj lloj(idiotlliku n max) .... Megjithate ti fillon dhe t quan dhe "barbar", po po mbase un kam ngel "barbar" po kam ngel barbar qe mos t pranoja as grekun e as romakun e as1 tjeter po kam ngel "barbar" qe te ruaj kulturen time SHQIPTARE. Megjithate me ty kot flet se ti do fillosh t kapesh me fjale e do nxjerresh dhe noj prrockull tjeter.
    Dhe dicka : E di pse i quanin barbar iliret ne lashtesi? Se ishin ndryshe nga greket e romaket e jo kopila si ata. Dhe ti po te shohesh nje njeri qe esh ndryshe nga ty do i thuash debil e injorant e BARBAR e lloj lloj epitetesh po kjo nuk do te thote se ai esht ashtu si ti thua vetem e vetem se ka nje kulture tjeter nga ty qe mbase eshte 1000000 mije here me e mire se e jotja.
    2/3 e ilireve u romanizuan. Pasardhesit e tyre jane ende sot qe flasin gjuhe latine-vllehet/arumunet.
    Sa per aqilin, duket qe eshte paguar nga agimi i arte per te bere gjoja ate shqiptarin neutral qe do me shume fqinjet se veten.

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    Citim Postuar më parë nga Selita80 Lexo Postimin
    2/3 e ilireve u romanizuan. Pasardhesit e tyre jane ende sot qe flasin gjuhe latine-vllehet/arumunet.
    Sa per aqilin, duket qe eshte paguar nga agimi i arte per te bere gjoja ate shqiptarin neutral qe do me shume fqinjet se veten.
    E kisha fjalen per iliret qe vazhdojn edhe sot, per ne shqiptaret...
    Hah dhe un ne fillim mendoja qe ky akili kishte thjesht 1 botkuptim ndryshe po kur pash propaganden atishqiptare ketu ne kete teme dhe ne te tjera u binda PLOTESISHT se ca ishte Akili.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Ak-ilehti ose Aspetos-i eshte nje andart dhe hajdut grek , qe strergjyshi e solli hyzmeqar ne keto toka ku mesoi dhe shqip dhe si paraarsdhesit e tij qe jane stermunduar te vjedhin cdo gje nga shqiptaret , ai ka vjedhur edhe emrin apo nicknamen qe mban !

Eshte kompleks inferioriteti ! Eshte njelloj si te shash greket si jevgj dhe t'iu vjedhesh atyre ngjyren e erret te lekures ....

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    se jetonin si majmuni ne maj te pemes. lexo Herodotin te libri histories dhe thukidides te peloponesian war.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 19 prej 30 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •