Close
Faqja 4 prej 30 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 295
    i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    1-O i madherishem dhe i maturuar kur paske plane pse nuk i ve ne zbatim po rri e ben postime dhe tregon inteligjencen tende duke share shqiptaret ketu ne forum?
    2-Po nuk eshte politike heqje fajji mor burr. Po ti shiko historikun e shqiptareve ne pergjithesi. -Ne lashtesi deri ne mesjete
    nuk na lane romaket, ne mesjete e deri ne rilindje nuk na lane te mallkuarit turq.Nga 1900 e deri ne 40 nuk na lane italiane e gjermanet.
    Pataj na erdhi Xhaxhi e na la ne sketerre e tani jane femijte e xhaxhit qe po na mbajne ne sketerre.
    3- Po keta femijet e Xhaxhit dhe ata pak qe menduan per Shqiperi e Shqipetare dhe ngriten koken, i vrane.
    Komunistet e fshehur nen demokraci nuk jane shembelltyre e popullit.
    Te lutem me "pjekurine" tende mendoji pak gjerat me thellesisht para se ti shkruash.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    problemin e ke ne koken tende. qe ben ca lidhje qe vetem injorantet mund ti bejne.

kush te tha ty qe per tu zhvilluar duhet te humbesh gjuhen?????
    mos u merr me mua. une nuk po merrem me ty si person, por po merrem me marrezirat qe po shkruan.
    nuk thashe kete. mos me bej lojra fjalesh se nuk je i zoti. meso shqip dhe do kuptosh se cfare kam shkruar.

te bera nje pyetje:
    sikur te humbisje gjuhen, zakonet, kulturen, flamurin, por te fitoje mireqenie, do te thoje se ke fituar dinjitet kombetar???

kjo eshte pyetja dhe mos e deformo. mos shpif.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    policia ska si te reagoje,por ministria duhet te reagoje urgjent ,duke derguar shofer tjeter ne radhe te pare qe te mos turturohen njerezit dhe pastaj me note proteste,uroj qe dhe spiuni himariot te marre nje mesim te mire.
    Ahaaa Ministria me note proteste se i la ne shi...ne kelcyre ata ishin duke ndenjur siper varreve...spiuni himariot ?? e pse spiun ai eshte grek...se po te ishte shqiptar skishte cfare spiunonte...si te marre nje mesim te mire spiuni ..nuk je ti qe me thua ka 3 dite cdo postim dite se sduhet te bejme si ata se nuk na do europa, tani per pak lagie ne shi do ti japesh denimin e merituar ??E bled o bled..e di une qe te dukemi si injorante..por e ke gabim ..Ata greket e grekafonet te bejne te behesh injorant e kaluar injorantit me urrejtejen qe kane ndaj nesh se ata ne ndryshim me ty ta hedhin urrejtjen e perbuzjen ne surrat nuk presin te shohin cdo thote Europa...nuk flas per gjithe popullin grek..por megjithate per nje pjese te mire te tij...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Ahaaa Ministria me note proteste se i la ne shi...ne kelcyre ata ishin duke ndenjur siper varreve...spiuni himariot ?? e pse spiun ai eshte grek...se po te ishte shqiptar skishte cfare spiunonte...si te marre nje mesim te mire spiuni ..nuk je ti qe me thua ka 3 dite cdo postim dite se sduhet te bejme si ata se nuk na do europa, tani per pak lagie ne shi do ti japesh denimin e merituar ??E bled o bled..e di une qe te dukemi si injorante..por e ke gabim ..Ata greket e grekafonet te bejne te behesh injorant e kaluar injorantit me urrejtejen qe kane ndaj nesh se ata ne ndryshim me ty ta hedhin urrejtjen e perbuzjen ne surrat nuk presin te shohin cdo thote Europa...nuk flas per gjithe popullin grek..por megjithate per nje pjese te mire te tij...
    dhe pse eshte grek cdo te kjo?akti qe beri nuk eshte spjunllek?ketu eshte diferenca jone se ti i fut te gjitha ne nje thes dhe i ngaterron gjerat,cpune ka europa ketu?ehtse teper thjesht ndodhi nje incident te denohen fajtoret,se kuptoj pse ngaterron europen,mu nuk me dukeni si injorante dhe nuk quaj ndonje te till,nuk e di ke kane bere greket e grkafonet injorante,sma merr mendja se kan kaq merite.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 06-11-2012 më 14:42

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    dhe pse eshte grek cdo te kjo?akti qe beri nuk eshte spjunllek?ketu eshte diferenca jone se ti i fut te gjitha ne nje thes dhe i ngaterron gjerat,cpune ka europa ketu?ehtse teper thjesht ndoshi nje incident te denohen fajtoret,se kuptoj pse ngaterron europen,mu nuk me dukeni si injorante dhe nuk quaj ndonje te till,nuk e di ke kane bere greket e grkafonet injorante,sma merr mendja se kan kaq merite.
    hhaaa ajo qe beri ai nuk eshte e denushme me ligj....po them Europa,se sa hapin gojen shqiptaret qofte edhe kur hedhin 2 veze te importume dhe ato, ti shqetesohesh shume se sdo na doje Europa..kur e bejne greket thua aaa sduhet te bejme pergjithesime...tani ne meqe qeveria ka halle te tjera e nuk i denon fajtoret..cte bejme ?? He si thua ti..se ja po rrime si Europiane model..po ata nuk ndalojne..ata te vrasin per nje flamur,te pjekin si qingj ne hell se je shqiptar,te rrahin,te poshterojne,ta hedhin pashaporten ne toke,te lene te presesh cdo dite nga 10 ore ne dogane se "nuk ka drita",ej spo ti numeroj te gjitha se me duhet te rri deri neser...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Polici grek le 60 pasagjerë në shi në Kakavijë.Shkaku, shoferi ka bërë debate antigreke me një himariot.

Policia greke ka bllokuar 60 pasagjerë shqiptarë në Kakavijë, për shkak të një vendimi arbitrar ndaj shoferit të autobusit. Autobusi me targa KPN8473 drejtuar nga Edlir Xheblati është ndaluar në doganë dhe nuk lejohet të kaloj pasi një shtetas nga Himara pasagjerë I autobuzit I ka raportuar policisë që shoferi dhe disa pasagjerë kanë bërë propagandë antigreke në autobuzë. Disa pasagjerë I telefonuan gazetës Tema dhe sqaruan se debatet në autobus I kanë kushtuar ndalimin e hyrjes së shoferit në tokën greke dhe vënien e vizës së kuqe në pasaportë si I padëshiruar në Greqi.
    Pasagjerët janë bllokuar në shi në Kakavijë dhe nuk ka shpresa të lëvizin deri nesër në mëngjes kur ë vij një autobus tjetër nga Greqia ti marrë.
    Policia greke nuk jep shpjegime dhe ka zbuar në tokën shqiptare shoferin e autobusit.
    Policia shqiptare dhe Ministria e jashtme nuk kanë reaguar.
    ha ha ha sa kam qesh.....hajde lajm hajde...Made in Ballkan....Bah bah bah sa rrace e poshter qe jemi neve more aman( i referohem grekeve gjithmone duke marre parasysh se ata jane rrrace shqiptaro-vllaho-sllave)...aq kane ne dore dhe aq bejne.....se shpejti do ta marrin dhe ata pergjien qe ju takon.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Me vjen keq per ata qe priten ne shi por ama policia ja ka bere sh mire atij shoferit.
    Me ka ndodh shpesh qe te takoje njerez qe kur erdhen ne Greqi ishin te uritur te kuptimin e plote te fjales qe vetem Hugoi tek " Te mjeret" mund ti pershkruaje. Ne Greqi ju dha mundesia te punonin ,te jetonin te rrisnin e te shkollonin femijet e tyre ,te mjekoheshin pa leke ne shumicen e madhe te rasteve dhe tani qe ju mbush barku me buke nuk bejne gje tjeter vecse shajne grekun nga mengjesi ne darke .Per fatin e keq nuk jane dhe pak . Bien dhe pre e propangades shqiptare qe nje zot e di se ku do te dal dhe cqellim ka... .
    Nese nuk eshte kjo mosmirenjohje dhe shpirtvogelsi ceshte tjeter? Dhe ka gje me te keqe se mosmirenjohja?
    Mos i fali gje njeri shqiptarve ne greqi?
    Shqiptaret kane punuar fort ne ate vend te qelbt , kane bere pune nga me te rendomtat ,nga me ordineret , qe te shkollojne e ushqejne femijet dhe familjet e tyre. Greku nga ana tjeter ka abuzuar pafundesisht me te drejtat e shqiptarve ne greqi ,duke filluar nga emrat qe eshte diskriminimi me i madh qe i ka bere shqiptarve ,duke vazhduar pastaj me fshesat e famshme ,me vrasjet e fillim viteve 90 ku plot kufoma shqiptaresh kane humbur neper malet greke te vrare nga ushtar ..etj etj.

Nqf se ka nje vend qe sot e ksaj dite abuzon rregullisht me te drejtat e njeriut ,ku shqiptaret jane pjesa me e diskriminuar ,ajo eshte vetem curva greqi.

Ndersa ti na tregon mosmirnjohje dhe shpirtvogelsi te shqiptarve. Shume i ceket po tregohesh ne kto komente ,sepse ti e di shume mire qe eshte e anasjellta ,greket jane mosmirnjohes per ndihmen dhe kontributin shqiptar ,jo vetem ne 20 vjecarin e fundit ,por kontributi shqiptar njihet nder shekuj ne greqi ,duke filluar nga ministra e kryeministra e mbaro tek refugjati fundit qe mbledh qershia e ullinj ne tek palacot grek.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    1-O i madherishem dhe i maturuar kur paske plane pse nuk i ve ne zbatim po rri e ben postime dhe tregon inteligjencen tende duke share shqiptaret ketu ne forum?
    2-Po nuk eshte politike heqje fajji mor burr. Po ti shiko historikun e shqiptareve ne pergjithesi. -Ne lashtesi deri ne mesjete
    nuk na lane romaket, ne mesjete e deri ne rilindje nuk na lane te mallkuarit turq.Nga 1900 e deri ne 40 nuk na lane italiane e gjermanet.
    Pataj na erdhi Xhaxhi e na la ne sketerre e tani jane femijte e xhaxhit qe po na mbajne ne sketerre.
    3- Po keta femijet e Xhaxhit dhe ata pak qe menduan per Shqiperi e Shqipetare dhe ngriten koken, i vrane.
    Komunistet e fshehur nen demokraci nuk jane shembelltyre e popullit.
    Te lutem me "pjekurine" tende mendoji pak gjerat me thellesisht para se ti shkruash.
    nuk te lane romaket te beje cfare????? do coje anijen kozmike ne hene pa romaket????
    apo do shpikje demokracine. apo ligjet.

qe ne kete arsyetim ti dukesh qe je barbar. (me fal per etiketimin se nuk dua ta personalizoj)
    gjysma e civilizimit europian i dedikohet romakeve, edhe britaniket edhe gjermanet e pranojne
    me plot gojen qe romaket na civilizuan. kurse shqipot delirante ja hedhin fajin per prapambetjen e tyre shekullore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 06-11-2012 më 15:48
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    mos u merr me mua. une nuk po merrem me ty si person, por po merrem me marrezirat qe po shkruan.
    nuk thashe kete. mos me bej lojra fjalesh se nuk je i zoti. meso shqip dhe do kuptosh se cfare kam shkruar.

te bera nje pyetje:
    sikur te humbisje gjuhen, zakonet, kulturen, flamurin, por te fitoje mireqenie, do te thoje se ke fituar dinjitet kombetar???

kjo eshte pyetja dhe mos e deformo. mos shpif.
    ceshtja eshte qe shqiptaret e shpenzojne kohen dhe energjine me ******** si nacionalizmi, dhe mllefe kombetare te se kaluares.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    ha ha ha sa kam qesh.....hajde lajm hajde...Made in Ballkan....Bah bah bah sa rrace e poshter qe jemi neve more aman( i referohem grekeve gjithmone duke marre parasysh se ata jane rrrace shqiptaro-vllaho-sllave)...aq kane ne dore dhe aq bejne.....se shpejti do ta marrin dhe ata pergjien qe ju takon.
    me duket se ajo e qeshura qenka me dhembe te shtrenguara.

Faqja 4 prej 30 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •