Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Nuk kam thane dichka ma shume se chka qendron ne Kuranin tend, ndersa ato qe kan "ndodhe" ne kisha, nuk e kane bazen ne Biblen e shejte, djalli mundet me hy kudo. Kurse incestet, pedofilija, luftrat (kamikazet) qe do te thot xhihadi, ato per ju jane te lejushme. Chka ti bejsh, ne shkrimin shejt shkruen : hiqe ma pare traun nga syri yt qe te shohish lmishten ne syrin e vllaut tend
    Po trego ku flet Kur'ani për këto që thuani ju,mos ki turp paraqiti lirisht. Mendoje mirë ke thënë djalli mund të hyj çdo kund,pra edhe tek muslimani!!
    Sa i përket kamikazëve e terrorizmit,Islami është fe e paqës...por lufta është luftë.

Ja,ke përmend edhe fjalën XHIHAD e cila ka kuptimin ndryshe se që keni cekur ju,prap them sjelli faktet jo ndjenjat tua. E kuptoj mund të jeni ndikuar nga mediat por nuk mund të arsyetoj atë që keni sjellur ju në emër të argumentit.

Paqe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Po trego ku flet Kur'ani për këto që thuani ju,mos ki turp paraqiti lirisht. Mendoje mirë ke thënë djalli mund të hyj çdo kund,pra edhe tek muslimani!!
    Sa i përket kamikazëve e terrorizmit,Islami është fe e paqës...por lufta është luftë.

Ja,ke përmend edhe fjalën XHIHAD e cila ka kuptimin ndryshe se që keni cekur ju,prap them sjelli faktet jo ndjenjat tua. E kuptoj mund të jeni ndikuar nga mediat por nuk mund të arsyetoj atë që keni sjellur ju në emër të argumentit.

Paqe!
    Lufte eshte kure futesh ne xhami i ngarkuer me eksplloziv dhe hjell ne ajr besimtaret tue u lute ? E pa besueshme ! E kuptoj mire qe mund te hyje gjithkund djalli, por si ka mundesi te hyje ne kuran ku thuhet : Hakmerruni. Ne ne ungjillin, posacherisht beslillja e re na thuhet. Mos u hakmerrni se hakmarrja i takon Hyut. Perkunrazi, falni n'se doni te gjeni falje. Kemi edhe lutjen e perditshme qe thot : Na i fal fajet tona, si falim ne fajtoret tone.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Une si takoj fes krishtere ase fes islame,
    Ani mos ma qit gjuhen jasht si qen. Fol si njeri e mos u zgërdhi si rrospi e babilonis !

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ani mos ma qit gjuhen jasht si qen. Fol si njeri e mos u zgërdhi si rrospi e babilonis !
    Po allahu i arab,ka qene lavire!!!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    kur te thush ti rrush un kam hanger nji gajbe biri im
    Hahaha ty vlla shum vshtir asht met kuptu kur shkrun, se ci thu do gjeegjeza si ata Indianet e Amerikes [pak shaka]
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Po. Në Xhami mësohet ta duash Allahun,t'i respektosh prinderit,të mësosh edukatën e shkencën,t'a mirpresësh musafirin,të duash vëllaun e motrën,familjen,të ndihmosh të varfërin,të mos pish alkoolin e as të mos pish drogën por as duhanin...të duash atdheun e shkollën,të largosh nga rruga pengesën,të kujdesësh për kafshët por edhe për bimët e pemët...të mos bëjmë padrejtësi vetes tonë dhe askujt tjetër,tê respektojm njeriun pa marr parasysh përkatësinë e tij dhe t'a ndihmojmë atë...këto e shumë tjera mëson Xhamia e sa mund t'iu përmbahemi mirë për ne.
    Ne Xhami fliten edhe tjera gjera, por me rendesi eshte ti mbulojme.Kjo eshte vetem maja e Ajzbergut ndersa ligjeratat e Hoxhallareve ne xhami me fjalorin plot urrejtje nuk po ja zem te madhe !

Hoxha Abdyl Fuga shan Gjergj Kastriotin,Nene Trezen,Pjeter Bogdanin,Josif Bagerin etj

Clic ketu per ta pare turpin
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 08-11-2012 më 20:55
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ne Xhami fliten edhe tjera gjera, por me rendesi eshte ti mbulojme.Kjo eshte vetem maja e Ajzbergut ndersa ligjeratat e Hoxhallareve ne xhami me fjalorin plot urrejtje nuk po ja zem te madhe !

Hoxha Abdyl Fuga shan Gjergj Kastriotin,Nene Trezen,Pjeter Bogdanin,Josif Bagerin etj

Clic ketu per ta pare turpin
    O i dijne kta te gjitha po duen me provokue, duen me gjete qimen ne sy te tjerve pa me heq traun nga syri i vet. Po u shihen "punet e mira", vllezrit e tyre arab qe i duen ma shume se ata te gjakut, po shfarosin njeni tjetrin. Atyre ishte dashte t'ju thot dichka kjo dukuri, por kane sy e nuk shohin e kane veshe e nuk ndigjojne.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    E vertete e pakontestueshme!

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
    Kjo eshte vertetuar sa here.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ne xhami mesohet pervec tjerave qe te shkatrrohen fotografite psh. edhe te heronjeve, permendoret, lapidaret , pllakat perkujtimore, ato te varreve etj.
    Ju qe quani vetn musliman duhet ti beni keto pa hezituar, ose nuk jeni musliman.
    Qe se si ju meson hoxha.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ne xhami mesohet pervec tjerave qe te shkatrrohen fotografite psh. edhe te heronjeve, permendoret, lapidaret , pllakat perkujtimore, ato te varreve etj.
    Ju qe quani vetn musliman duhet ti beni keto pa hezituar, ose nuk jeni musliman.
    Qe se si ju meson hoxha.
    http://www.youtube.com/watch?v=3DsfD...eature=related
    C'lidhje kane pikturat apo lapidaret me vrasjen e femijeve te nje Marokeni qe trajton kjo teme?

Te gjithe ju Islamofobet jeni aq te marrosur sa ju ka bere Islami me hije. Jam i sigurte qe dhe ne marredheniet intime per Islamin dhe Muhamedin a.s mendoni
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •