klubin e mamave.
klubin e mamave.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Lisen dhe Helenen e Trojes (edhe spe s'eshte me ketu )![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Me kalamojte se vetem ska kuptim, te behen lesh me njeri tjetrin.
Me qe ra llafi ti prudo nji here mblodha gjithe kalamajte e lagjes qe jane ketu dhe i solla ne shtepi, te luanin me gocen, bo cfare skandali qe u be , burri me beri namin prinderit e kalamajve u skandalizun dhe te gjithe kalamajte hengren dru nga prinderit e tyre, sepse kane frike se cu ndodh femijeve po te shkojne tek shtepia e tjetrit kushedi se cu bejne femijeve, bo cfare psykose, ne fakt u jap te drejte se cfare nuk ndodh cdo dit, po prap gjynah nga frika femijet skane te drejte te shkojne tek shtepite e njeri tjetrit.
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Arvima tani seriozisht po them vetem personat qe kam hasur ketu sidomos qe kan shije humori din te dallojne kur eshte shaka e kur seriozisht ,edhe pse ndoshta nuk takohemi por i qmoj vertet![]()
Marie per Zotin une ne Shqiperi, dhe kur nje prind I huaj me ftoi femijet tek shtepia e tyre iu shmanga sa munda,derisa u detyrua me ftoi dhe mua ajohihihi ku s'me shkon mendja.biles biles kam filluar edhe kur ma ndjen zemra,ta kontrolloj veten mos te perkedhel femijet e botes edhe pse mund te jene sh te lezetshem.them me vete,pale I pelqen a Jo prindit,apo si e interpreton.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Krijoni Kontakt