Postuar mė parė nga Nete Me te gjithe qe me shkon muhabeti Jam nė listė unė apo mos tė mbaj shpresa??
Postuar mė parė nga Station Jam nė listė unė apo mos tė mbaj shpresa?? hahah ti ku je ne vlore? e pijm nje caj a teke raki tek skela? skam pare per me shume lol
Ueee te gjithe more station,e thash pra
Postuar mė parė nga Plaku me kostum hahah ti ku je ne vlore? e pijm nje caj a teke raki tek skela? skam pare per me shume lol Jo jo, s'jam nė Vlorė, po ē'rėndėsi ka, ēaj dhe teke raki ka edhe nė Gogolas.
Postuar mė parė nga Station Jo jo, s'jam nė Vlorė, po ē'rėndėsi ka, ēaj dhe teke raki ka edhe nė Gogolas. po ne kurvelesh ka? :S Sjeton ne vlore? o.O <-- lol
Postuar mė parė nga Station Jo jo, s'jam nė Vlorė, po ē'rėndėsi ka, ēaj dhe teke raki ka edhe nė Gogolas. pse shkon caji me raki??
What goes around---comes around
Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre pse shkon caji me raki?? ska perzierje me te mire perfect combination si vaji me ujin Se ke provuar? ste ve faj, kjo pije dihet nga shume pak njerez
Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre pse shkon caji me raki?? Nuk ke bėrė asnjėher ponē nė shtėpi?? Ēaj i nxehtė njė gotė raki brėnda dhe bėhet ohohoho ēa tė pish.
Postuar mė parė nga Plaku me kostum ska perzierje me te mire perfect combination si vaji me ujin Se ke provuar? ste ve faj, kjo pije dihet nga shume pak njerez well.. ne permetaret shquhemi per artin e sajim/kombinimit te shoqeruesve te rakise... por cajin.. ncuq s'e kisha degjuar.. me bere kurioze tani..:P
Postuar mė parė nga Plaku me kostum po ne kurvelesh ka? Nė Kurvelesh ka ēaj me lesh..
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt