Jam dakort per shum gjera qe the
por mos harro qe shqiptaret ne greqi vitet e para jan par si njerz shpellash edhe jo si njerz normal
ishin te pakt ata Greek qe te rrespektonin edhe te flisnin mir
por megjithate shteti greek ka qe edhe do jet nje shtet leg...en
kjo qe behet ne kakavi eshte diskrinimim total ndaj shqiptareve te ndalohesh se bere politik ne autobuz kundra greqis ajde mendje ajde
p/s rrespekte te gjithve atyre shqiptareve qe jetojn ne greqi per gjith keto vite edhe ja kan dal mban me djersen e tyre Bravo Ju Qoft
Partizoni
Once again plerat tregojne veten edhe shteti shqiptar tregon sa i ulet eshte edhe nuk vepron te mbroj shqiptaret.
I LOVE GOD
j&g
shqiptaret nuk kuptojne qe, me kete nacionalizem qe po mbjellin perdite,
vetem veten demtojne.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
e kunderta e nacionalizmit nuk eshte lepirja e bythes.
dinjiteti nuk mbrohet duke bere si gore neper autobuza, stadiume,forume etj apo duke share si lapanjoz nga mengjesi ne darke. e duke u bere i peshtire dhe i padurueshem me viktimizimin.
keshtu e humb dinjitetin.
dinjitet do kesh vetem kur zhvillohesh si shoqeri, ne ekonomi,art,shkenca etj.
por kodet e injorantit dihen tashme, kur ai nuk zhvillohet, kerkon medoemos te gjej justifikimin
e deshtimit te tij, dhe zakonisht gjen nje armik te jashtem, i cili nuk e ka lejuar ate te zhvillohet.
dhe ne kete menyre ata e heqin fajin nga vetja.
Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 06-11-2012 më 11:04
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Nationalizmi eshte gje shume e mire kur perdoret mire.
perralla. nuk eshte aspak sic thua ti.
te jap une nje shembull shpejt e shpejt. porto rico eshte "shteti" me i zhvilluar ne karaibe.
mirepo nuk kane me as monedhen e tyre, nuk kane as nenshtetesine e tyre, por perdorin dollarin amerikan, kane te gjithe pasaporta amerikane etj.
jane koloni e shteteve te bashkuara.
shume thone se kane shitur dinjitetin kombetar ne kembim te mireqenies...
nacionalizmi ekstrem eshte i dembshem, jo nacionalizmi ne teresi.
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 06-11-2012 më 11:22
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt