Kane filluar ti kene me voltazh 100-240 volt me qellim qe te perdoren edhe ne europe.Sa per faqe ke sa te duash psh.cardsharing4all.
LUM TIRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT C'I KA GJET
Kane filluar ti kene me voltazh 100-240 volt me qellim qe te perdoren edhe ne europe.Sa per faqe ke sa te duash psh.cardsharing4all.
LUM TIRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT C'I KA GJET
Kush mund ti sheh programet DGA HD permes Dreambox, nuk dua thashetheme po dikush qe din vertet kete pune?
duke eksploruar ne internet shoh se pjesa dermuese e perdoruesve te cccam lavderojne vu+duo..ne vend te dyte rendisin dreambox 800hd
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
meqe jemi te kjo teme a di ndonjeri ndonje qe shet sherbime cccam ..po kerkoj neper internet por nuk po gjej ndonje te hajrit..nese dikush ka sherbime te tilla dhe qe eshte i kenaqur me te le te na lajmeroje edhe ne..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Un kam nje dm 500s por origjinal (me pulle sigurie) dhe u be nja 6 a 7 vjet qe e perdor dhe nuk do te dije fare me perjashtim te dy a tre difekteve te vogla.
LUM TIRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT CI KA GJET
Pershendetje te gjitheve, desha te dija ne lidhje me aparatet e thjeshte dreambox-kane patur qarkulluar thashetheme se do nxirreshin nga frekuencat e transmetimit,dhe nuk do mund te kapnin me disa nga paketat e tyre si trng apo diglb..
Sa e vertete eshte kjo ? kam ne plan te marr 1 aparat te thjesht ...
prsh
tringu shikohet rehat fare me sharing , kurse digitalbi shikohet pjeserisht sepse pjesa tjeter ka kaluar ne paring
une i kam te dyja dekoderat dhe te thjeshten SD dhe HD , nese ke deshire te blesh bli nga keto Hd sepse edhe cmimet jane ulur shume ,por edhe kompanite qe ofrojne sherbime po kalojne ne HD gradualisht
klm
Krijoni Kontakt