Close
Faqja 18 prej 39 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 386
    i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Kane filluar ti kene me voltazh 100-240 volt me qellim qe te perdoren edhe ne europe.Sa per faqe ke sa te duash psh.cardsharing4all.

LUM TIRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT C'I KA GJET

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Kush mund ti sheh programet DGA HD permes Dreambox, nuk dua thashetheme po dikush qe din vertet kete pune?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    PO qe jane me lire nuk diskutohet dhe servisin e kam te garantuar po kam hallin se jam ne dileme se c'fare DM HD te mar 500s apo 800s flm
    Vella merr nje Dreambox 800se HD clone, dhe jo origjinal qe te dale me i lire sepse Origjinalet jane shume te shtrenjte dhe je ne rregull, pasi kane procesor 400 mhz me system ftohjeje, kane edhe pvr, dhe kushtojne jo me shume se 250 Euro

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    duke eksploruar ne internet shoh se pjesa dermuese e perdoruesve te cccam lavderojne vu+duo..ne vend te dyte rendisin dreambox 800hd
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    duke eksploruar ne internet shoh se pjesa dermuese e perdoruesve te cccam lavderojne vu+duo..ne vend te dyte rendisin dreambox 800hd
    kam nja tre muaj qe kam ble nji VU+

eshte i njejte me 800hd se

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    Po ke te drejte edhe VU+DUO eshte shume i mire dhe origjinal dhe me i lire se dreamboxi origjinal akoma edhe me i lire se ai qe eshte klon ,varet se cfare i pelqen gjithekujt

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    meqe jemi te kjo teme a di ndonjeri ndonje qe shet sherbime cccam ..po kerkoj neper internet por nuk po gjej ndonje te hajrit..nese dikush ka sherbime te tilla dhe qe eshte i kenaqur me te le te na lajmeroje edhe ne..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Un kam nje dm 500s por origjinal (me pulle sigurie) dhe u be nja 6 a 7 vjet qe e perdor dhe nuk do te dije fare me perjashtim te dy a tre difekteve te vogla.

LUM TIRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT CI KA GJET

i/e regjistruar Maska e Snake Eyes
    Anėtarėsuar
    19-10-2009
    Postime
    155
    Pershendetje te gjitheve, desha te dija ne lidhje me aparatet e thjeshte dreambox-kane patur qarkulluar thashetheme se do nxirreshin nga frekuencat e transmetimit,dhe nuk do mund te kapnin me disa nga paketat e tyre si trng apo diglb..
    Sa e vertete eshte kjo ? kam ne plan te marr 1 aparat te thjesht ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    Citim Postuar mė parė nga Snake Eyes Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve, desha te dija ne lidhje me aparatet e thjeshte dreambox-kane patur qarkulluar thashetheme se do nxirreshin nga frekuencat e transmetimit,dhe nuk do mund te kapnin me disa nga paketat e tyre si trng apo diglb..
    Sa e vertete eshte kjo ? kam ne plan te marr 1 aparat te thjesht ...
    prsh

tringu shikohet rehat fare me sharing , kurse digitalbi shikohet pjeserisht sepse pjesa tjeter ka kaluar ne paring

une i kam te dyja dekoderat dhe te thjeshten SD dhe HD , nese ke deshire te blesh bli nga keto Hd sepse edhe cmimet jane ulur shume ,por edhe kompanite qe ofrojne sherbime po kalojne ne HD gradualisht

klm

Faqja 18 prej 39 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •