Close
Faqja 17 prej 39 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 386
    i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    A mund te me thote ndonje se c far dreamboxi hd (jo klon)mund te porosis nga USA qe te ma sjellin se ne EUROPE jane shume shtrenjt 500hd 800hd dhe a ka 500hd me dy dalje tunneri(in+out)se kam pare ne faqet zyrtare qe jane vetem me nje(in)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    S'bohet llaf. E kam provuar une vjet me plakun tim. E kthym njonen nga antenat nga Durrsi. Asigjo s'kapte me aparat DigitAlb.

Ndoshta ai miku yt mos e ka provuar me dekoder qe persoret ne Itali ...
    jO JO me dekoder te tring e kishte provuar, po besoj se tani qe kane kaluar e gjithe italia ne digital tokesor do jete me i forte sinjali. Provoje dhe njehere po ke mundesi, se si dihet :P

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga floreentin Lexo Postimin
    jO JO me dekoder te tring e kishte provuar, po besoj se tani qe kane kaluar e gjithe italia ne digital tokesor do jete me i forte sinjali. Provoje dhe njehere po ke mundesi, se si dihet :P

Kismet veren tjeter ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Kush mund te me ndihmoje me nje cline per cardsharing ne Tirane? Linjen e dua te jete newcamd, pasi cccam nuk ma suporton receiveri. Cmimi ne PM

Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Ehe si nuk po me jep njeri pergjigje mua per pyetjen qe kam bere!Kaq e veshtier eshte?

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    Ehe si nuk po me jep njeri pergjigje mua per pyetjen qe kam bere!Kaq e veshtier eshte?
    pse a mendon qe jane me lire atje e..gjej fillimisht ate qe do te te jape servisin e pastaj interesohu per receiver..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 22-10-2012 mė 10:15
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    pse a mendon qe jane me lire atje e..gjej fillimisht ate qe do te te jape servisin e pastaj interesohu per receiver..
    PO qe jane me lire nuk diskutohet dhe servisin e kam te garantuar po kam hallin se jam ne dileme se c'fare DM HD te mar 500s apo 800s flm

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    PO qe jane me lire nuk diskutohet dhe servisin e kam te garantuar po kam hallin se jam ne dileme se c'fare DM HD te mar 500s apo 800s flm
    800hd

me i miri ne treg..sipas shume njerezve..a ke gjete persona qe te japin sherbimin apo jo..une jam lodhe deri tash neper internet dhe asnje nuk po me ofron sherbime..duket kan frike pasi eshte ilegale card sharing...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115
    Mua me duket se 500s hd eshte me praktik se un e kam po nuk e kam hd po puna eshte 500s hd ne faqe zyrtare me del me nje tuner (vetem in)kurse kete qe kam e kam me dy (in dhe aut).A ka 500s hd me dy tuner,kjo me intereson.Sherbime ke ne internet po jane me pagese.Ke dhe free ditore sa te duash.

LUM TRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT C'I KA GJET

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Mua me duket se 500s hd eshte me praktik se un e kam po nuk e kam hd po puna eshte 500s hd ne faqe zyrtare me del me nje tuner (vetem in)kurse kete qe kam e kam me dy (in dhe aut).A ka 500s hd me dy tuner,kjo me intereson.Sherbime ke ne internet po jane me pagese.Ke dhe free ditore sa te duash.

LUM TRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT C'I KA GJET
    taku..kujdes kur blen nga amerika..duhet tju a saktesosh voltazhin..gjithcka ne amerike punon me 110 volt..nuk e di per hertz..ne gjithe europen punohet me 220-230 volt dhe 50-60hz..jane shume te rendesishme keto gjera..

sa i perket sherbimeve e di qe jane me pagese por as me pagese nuk po gjej dot..jam lodhe duke derguar emaile por asgje..nese ti di ndonje mund te ma rekomandosh..

Faqja 17 prej 39 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •