A mund te me thote ndonje se c far dreamboxi hd (jo klon)mund te porosis nga USA qe te ma sjellin se ne EUROPE jane shume shtrenjt 500hd 800hd dhe a ka 500hd me dy dalje tunneri(in+out)se kam pare ne faqet zyrtare qe jane vetem me nje(in)
A mund te me thote ndonje se c far dreamboxi hd (jo klon)mund te porosis nga USA qe te ma sjellin se ne EUROPE jane shume shtrenjt 500hd 800hd dhe a ka 500hd me dy dalje tunneri(in+out)se kam pare ne faqet zyrtare qe jane vetem me nje(in)
Kush mund te me ndihmoje me nje cline per cardsharing ne Tirane? Linjen e dua te jete newcamd, pasi cccam nuk ma suporton receiveri. Cmimi ne PM
Ehe si nuk po me jep njeri pergjigje mua per pyetjen qe kam bere!Kaq e veshtier eshte?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 22-10-2012 mė 10:15
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Mua me duket se 500s hd eshte me praktik se un e kam po nuk e kam hd po puna eshte 500s hd ne faqe zyrtare me del me nje tuner (vetem in)kurse kete qe kam e kam me dy (in dhe aut).A ka 500s hd me dy tuner,kjo me intereson.Sherbime ke ne internet po jane me pagese.Ke dhe free ditore sa te duash.
LUM TRONA KRYEQYTET MJER TIRONCIT C'I KA GJET
taku..kujdes kur blen nga amerika..duhet tju a saktesosh voltazhin..gjithcka ne amerike punon me 110 volt..nuk e di per hertz..ne gjithe europen punohet me 220-230 volt dhe 50-60hz..jane shume te rendesishme keto gjera..
sa i perket sherbimeve e di qe jane me pagese por as me pagese nuk po gjej dot..jam lodhe duke derguar emaile por asgje..nese ti di ndonje mund te ma rekomandosh..
Krijoni Kontakt