Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Po Greqia qe do vorio _epirin nuk qenka e papjekur dhe do te ktheje mbrapsh historine...pse asaj ja falke ti,nje Shteti te tere kurse kreshnikun qe eshte 1 person e quan te rrezikshem.....ksaj i thone "E co per Mona sjell-Thona" ose anasjelltas..
    asnje qeveri greke nuk ka kerkuar ndryshim kufijsh.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620
    Cfare do te ndodhte nese ne nje forum serb apo grek do te hapej 1 teme per 1 nacionalist te flakte serb apo grek?
    Do mbeshtetej njezeri dhe pa "analizime realiste" sic behet ktu tek forumi shqiptar.
    Nuk po them qe ne te mbeshtesim dhe te ndjekim symbyllur Kreshnikun (i cili per mendimin tim nuk ndryshon nga Sala e Edi)
    por te pakten te ndihej nje fryme atdhetarie.Kur vjen puna tek ceshtja kombetare gjithmone dalin disa shqiptare
    te cilet fillojne dhe bejne analiza dhe thone jo po keshtu nuk esht mire, jo po duhet keshtu, cka na pengon te jemi si nje trup
    i vetem. Te pakten ne raste te tilla kur vihet ne pah ceshtja kombetare te gjithe duhet qe te jemi te nje MENDIMI.
    Mendimi im ky.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Në vitin 12-të
    Kreshniku foli n'Athinë
    Ja përplasi në fitirë
    Çuditi gjithë njerzinë.

Ligjëro shoku Kreshnik
    Ligjëro bilbili inë

etj..etj.
    Foli Baca nga maja shkamit
    mos levizni o prej istikamit
    kush leviz o heq o puna
    sdum anetare o
    dum vec majmuna
    qe te thone o lepe-peqe
    se nga trute jane tallash -teneqe..

E degjoi o dhe ai djali i rie
    qe pa brek o po rri ne shpie
    e i mblodhi gjith lakuriqsat
    o le te plasin o moralistat

Hajde bac o tungjatjeta
    se sna le as brekt e shkreta
    e gezove cunin e rie
    tgjith kan frik o me i shku ne shpie
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    asnje qeveri greke nuk ka kerkuar ndryshim kufijsh.
    Pse cila qeveri shqiptare ka kerkuar ?
    Mos e keqkupto Kreshnikun, nuk ka gje me greqine jo, e ka me keto buçet ketu :
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...7&postcount=24
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Cfare do te ndodhte nese ne nje forum serb apo grek do te hapej 1 teme per 1 nacionalist te flakte serb apo grek?
    Do mbeshtetej njezeri dhe pa "analizime realiste" sic behet ktu tek forumi shqiptar.
    Nuk po them qe ne te mbeshtesim dhe te ndjekim symbyllur Kreshnikun (i cili per mendimin tim nuk ndryshon nga Sala e Edi)
    por te pakten te ndihej nje fryme atdhetarie.Kur vjen puna tek ceshtja kombetare gjithmone dalin disa shqiptare
    te cilet fillojne dhe bejne analiza dhe thone jo po keshtu nuk esht mire, jo po duhet keshtu, cka na pengon te jemi si nje trup
    i vetem.
    Te pakten ne raste te tilla kur vihet ne pah ceshtja kombetare te gjithe duhet qe te jemi te nje MENDIMI.
    Mendimi im ky.
    si mund te jesh nje trup i vetem, me idete qe perhapin injorantet ??????

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Pse cila qeveri shqiptare ka kerkuar ?
    Mos e keqkupto Kreshnikun, nuk ka gje me greqine jo, e ka me keto buçet ketu :
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...7&postcount=24
    te gjithe ata qe perkrahin spahiun, kane ne mendjen e tyre ndryshimin e kufirit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    te gjithe ata qe perkrahin spahiun, kane ne mendjen e tyre ndryshimin e kufirit.
    greket do i shesin vet tokat e tyre
    s`kane zgjidhje tjeter

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    nuk eshte nacionalist fare Kreshniku,keto jane pordhe koti qe i shkojne per shtat Greqise. Gjoja me kete xhuxhin Spahi barazohet Agimi i arte dhe te gjitha te zezat qe jane bere ne kurriz shqipetarve ne keto 22 vjetet e fundit. Fluturoni me pras dhe shikoni endra me Spahinj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    nuk eshte nacionalist fare Kreshniku,keto jane pordhe koti qe i shkojne per shtat Greqise. Gjoja me kete xhuxhin Spahi barazohet Agimi i arte dhe te gjitha te zezat qe jane bere ne kurriz shqipetarve ne keto 22 vjetet e fundit. Fluturoni me pras dhe shikoni endra me Spahinj.
    Ky më kujton mua Kërin Spathi
    Një letër bixhozi e asgjë më shumë.
    Kreshnik Spathiu
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Ndryshim i i kufirit me Greqine eshte nje nder arsyet me te vogla dhe te fundit per perkrahesit dhe sipmatizantet e AK-se...

Sigurisht, si ne cdo levizje kombetare, patriotike dhe nacionaliste, edhe tek AK dhe perkrahesit e saj ka deshira, kerkesa, prioritete dhe pritshmeri te ndryshme. Ndryshimi i kufirit me Greqine per disa mund te jete arsya kryesore per ta zgjedhur apo perkrahur AK-ne, por jo per shumicen. Dhe ne asnje menyre per te gjithe.
    AK nuk eshte organizate nazifashiste dhe raciste e stilit te "Agimi i Arte", NPD (Gjermani), FN (France), Radikalna Stranka (Serbi), Jobbik (Hungari) etj...

Vetem programi i AK-se eshte i mjaftueshem per te kuptuar se AK nuk eshte parti e djathte ekstremiste apo radikale si ato te lartepermendurat dhe tjera ne Europe, te cilat ne parim kundershtojne Kushtetuten, ligjet dhe institucionet demokratike te vendeve perkatese dhe cfardo bashkimi dhe bashkepunimi nderkombetar qe nuk bazohet ne botkuptimet e tyre racore apo (ne disa raste) fetare...

Nga Programi i AK-se:

ALEANCA KUQ E ZI, PREMTON SE:
    1. SHQIPËRIA BËHET: nëpërmjet ndërtimit të një shteti të fortë juridik mbi themele kompromisi historik e kombëtar të të gjithë faktorëve politik, institucional dhe shoqëror për realizimin e një strategjie mbarëkombëtare të Shqipërisë së këtij shekulli të ri.

2. SHQIPËRIA BËHET: nëse përfaqësuesit e sovranit garantojnë zbatimin e parimeve kushtetuese të cilat janë sanksionuar në Kushtetutën e votuar nga populli më 1998 dhe ku shteti ka detyrimin të mbrojë dinjitetin, prosperitetin e të gjithë kombit, për paqen, mirëqënien, kulturën dhe solidaritetin shoqëror si dhe “të përmbushë aspiratën shekullore të popullit shqiptar për identitet dhe bashkim kombëtar” si dhe në bazë të nenit 8 “të mbrojë të drejtat e popullit shqiptar që jeton jashtë kufijve të saj” kudo ku shqipëtarët jetojnë në trojet e veta në Kosovë, Maqedoni, Mal të zi, Çamëri, Luginën e Preshevës apo në diasporë.

3. SHQIPËRIA BËHET: nëse vendosen standartet bazë të demokracisë dhe ndryshimit, nëpërmjet kufizimit të mandateve politikë të kryetarëve të partive, presidentëve, kryeministrave, kryetarëve të bashkive dhe komunave, në jo më shumë se dy mandate pa të drejtë përsëritje.

4. SHQIPËRIA BËHET: nëse shqiptarëve kudo që jetojnë u garantohet e drejta për të zgjedhur dhe për t’u zgjedhur si dhe u sigurohen zgjedhje të lira dhe të drejta duke e mundësuar nëpërmjet votimit ose numërimit elektronik për t’i dhënë fund shitëblerjes së votës.
    -Shqipëria bëhet: nëse shqiptarëve në emigracion u njihet e drejta e votës dhe nëse ata përfshihen në një kuotë përfaqësimi në administratën dhe qeverisjen e re të vendit me qëllim inkurajimin e rikthimit të trurit në vend.
    -Shqipëria bëhet: nëse shqipëtarët njohin dhe dinë për kë votojnë duke hapur dosjet e të gjithë bashkëpunëtorëve të sigurimit të shtetit apo të agjenturave të huaja antishqipëtare, nëpërmjet një proçedure kushtetuese dhe nëse ligjërisht përjashtohen nga e drejta për të mbajtur funksione publike.

5. SHQIPËRIA BËHET: nëpërmjet ngritjes së një morali të ri politik, larg konfliktit dhe urrejtjes midis partive politike në të gjithë territoret shqiptare, një përafërimi të legjislacionit të shteteve shqiptare, përqasje kulturore, ndërveprimi politik, bashkëpunimi ekonomik, unifikimi arsimor, shkëmbimi akademiko-shkencor dhe bashkimi shpirtëror.

...

9. SHQIPËRIA BËHET: nëse ndërton dhe zbaton një strategji të unifikuar të politikës së jashtme që buron nga kushtetuta e saj, respekton politikën e fqinjësisë së mirë, stabilitetin, integrimin rajonal në BE dhe NATO, bashkëpunon fuqishëm me SHBA duke respektuar parimet ndërkombëtare në kontribut të paqes, dhe demokracisë kudo në botë.

10. SHQIPËRIA BËHET: nëse përmbushen të gjitha marrëveshjet dhe standardet e Bashkimit Europian por që në themelin e tyre të jetë rritja e standardit jetik, ekonomik, institucional, politik të popullit shqiptar dhe nëse të gjithë së bashku e konceptojmë integrimin si një popull që kemi një gjuhë, një histori, një kulturë, një të ardhme.

ALEANCA KUQ E ZI është e vetmja alternativë mbarëkombëtare e cila do t’i bashkojë shqiptarët si një shtet në Bashkimin Europian.
    ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 06-11-2012 më 02:47

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •