Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 127
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Çuna, nqs keni gjak shqiptari, mbeshtetja jone duhet te jete per Kreshnik Spahiun ne kete rast.

Perballe çdo te huaji une gjithmone do te zgjedh dhe do te jem ne anen e Kreshnik Spahiut. Dhe jo vetem te, por edhe te Ed Vrromes po qe nevoja. Sidomos kur behet fjale per grek, serb e sllav.

Shqipnia e Shqiptarve !!!
    O sa bukur ke fol o Blu Baron...si romaket e vjeter qe thoshin ndarjet tona mbarojne ne Tever(kur vjen puna per Romen jemi 1)...ke nderu veten me ate qe ke thone ,e deklaroj boterisht qe kom respekt per ty..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Kreshniku po thote dil dhe beji ball armikut, i cili don te te hedh ne lum, sepse do te te barte lumi deri atje ku perfundon (ne det) dhe ti do te mbytesh dhe te humbesh si fare perjetesisht
    te bera ca pyetje,pak me lart nuk mu pergjigje,Kreshniku dhe kreshniket ti lene keto thirje boshe nacionaliste qe nuk i sherbejne asgje popullit,por te shikojne armikun e vertete i cili esht,situata e jeteses:
    fëmijët duan të hanë, s’duan të dinë ke apo s’ke dhe është një situatë shumë e vështirë si për mua, si për ata të varfrit e tjerë. I lutem Qeverisë të mendojë edhe për popullin
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=146390

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Kreshniku po thote dil dhe beji ball armikut, i cili don te te hedh ne lum, sepse do te te barte lumi deri atje ku perfundon (ne det) dhe ti do te mbytesh dhe te humbesh si fare perjetesisht
    u mendove shume qe dole ne kete konkluzion??????

agimi kuq e zi, po kerkon manastirin, shkupin,prevezen, pargen, korfuzin.
    do ndryshojne kufijte. se po i pelqeka korfuzi se ka turista.

hitleri kishte orekse te tilla, dhe ne fund te dites pergjysmoi gjermanine.
    nje cope polonia, nje cope rusia, nje cope cekia. nje franca. dhe ajo qe ngeli u nda
    me dysh..
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    te bera ca pyetje,pak me lart nuk mu pergjigje,Kreshniku dhe kreshniket ti lene keto thirje boshe nacionaliste qe nuk i sherbejne asgje popullit,por te shikojne armikun e vertete i cili esht,situata e jeteses:
    fëmijët duan të hanë, s’duan të dinë ke apo s’ke dhe është një situatë shumë e vështirë si për mua, si për ata të varfrit e tjerë. I lutem Qeverisë të mendojë edhe për popullin
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=146390
    Bledi, nuk eshte ne pyetje vetem nacionalizmi dhe deshira per bashkim kombetar, por e kerkon nevoja kete. Poashtu duhet te zhduken edhe keta qeveritaret, te cillet kane afatizuar me qindra miliona euro nderkohe qe populli nuk ka buk. e si dojme te hym ne BE ne me Saliha e me Hashima, kur keta nuk jane ne gjendje ta sigurojne as edhe nje individ, me socialin qe marin shqipetaret ne Shqiperi e Kosove nuk mund te mbijetosh tri ditee, e lere me nje muaj, kurse ne vendet perendimore, ai qe nuk punon e siguron shteti cent per cent nga fillimi i muajit e deri ne fund, ai nuk do te kete problem kurr per veshembathje, fjetjte dhe ushqim, sepse per te paguan tjetri. Ndersa tek ne populli i siguron vetem qeveritaret!! Madje edhe ata varfanjak qe gjinden, e qe nuk kane ku te gjejne pune, te pakten shumica e tyre kane shtepite e veta, dhe qeveria ne vend se te jete faleminderuese qe nuk jane te obliguar qe t'i sigurojne fjetjen pasiqe e kane te siguruar, ata perkundrazi ua fusin ne tatim shtepite e tyre plus parat qe ua japin si lloj sigurimi social nuk iu mjaftojne as per barera ketyre te shkreteve. Une jam edhe zyrtar i Tatimit ne Prone ketu ne vendin time, dhe shpesh here ne mbledhje e takime te ndryshme qe kam pasur me departamentin e Tatimit ne prone e kam ngritur zerin per qeshtjen e varfanjakeve dhe heqjen e Tatimit ne Prone per ta, por kot, deri tani zeri im ka shkuar ne vesh te shurdher.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    u mendove shume qe dole ne kete konkluzion??????

agimi kuq e zi, po kerkon manastirin, shkupin,prevezen, pargen, korfuzin.
    do ndryshojne kufijte. se po i pelqeka korfuzi se ka turista.

hitleri kishte orekse te tilla, dhe ne fund te dites pergjysmoi gjermanine.
    nje cope polonia, nje cope rusia, nje cope cekia. nje franca. dhe ajo qe ngeli u nda
    me dysh..
    E si nuk ke pak turp te krahasosh Kreshnikun dhe partine e tij me 'Agimin e arte' e 'Adolf hitlerin'?! A keto i paska kerkuar Kreshniku?? Eh, i lumte goja keti shqipetari te verte, se ky azgje me teper nuk po kerkon pervec asaj qe i ka takuar dhe do t'i takoj cdo here kombit shqipetar, paqka te 'perkedhelurit' e tu, te cilet ti i mbron me gjithe zemer e shpirte na grabiten ne menyren me c'njerezore, duke vrare, prere e masakruar nenat dhe baballaret e vellezerve tane dhe motrave tona, kurse ti i del ne krahe krimineleve, bishave te pangopura me asgje...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Bledi, nuk eshte ne pyetje vetem nacionalizmi dhe deshira per bashkim kombetar, por e kerkon nevoja kete. Poashtu duhet te zhduken edhe keta qeveritaret, te cillet kane afatizuar me qindra miliona euro nderkohe qe populli nuk ka buk. e si dojme te hym ne BE ne me Saliha e me Hashima, kur keta nuk jane ne gjendje ta sigurojne as edhe nje individ, me socialin qe marin shqipetaret ne Shqiperi e Kosove nuk mund te mbijetosh tri ditee, e lere me nje muaj, kurse ne vendet perendimore, ai qe nuk punon e siguron shteti cent per cent nga fillimi i muajit e deri ne fund, ai nuk do te kete problem kurr per veshembathje, fjetjte dhe ushqim, sepse per te paguan tjetri. Ndersa tek ne populli i siguron vetem qeveritaret!! Madje edhe ata varfanjak qe gjinden, e qe nuk kane ku te gjejne pune, te pakten shumica e tyre kane shtepite e veta, dhe qeveria ne vend se te jete faleminderuese qe nuk jane te obliguar qe t'i sigurojne fjetjen pasiqe e kane te siguruar, ata perkundrazi ua fusin ne tatim shtepite e tyre plus parat qe ua japin si lloj sigurimi social nuk iu mjaftojne as per barera ketyre te shkreteve. Une jam edhe zyrtar i Tatimit ne Prone ketu ne vendin time, dhe shpesh here ne mbledhje e takime te ndryshme qe kam pasur me departamentin e Tatimit ne prone e kam ngritur zerin per qeshtjen e varfanjakeve dhe heqjen e Tatimit ne Prone per ta, por kot, deri tani zeri im ka shkuar ne vesh te shurdher.
    akoma nuk mu pergjigje pyetjes sime qe te bera me lart..po do pergjigjesh pastaj...
    nqs pretendon te hysh ne be me idete dhe programet qe ka kreshniku,harroje...programe te tilla per nderrime kufijsh..duke folur per toka qe jane neper shtete te tjera,europa nuk i pranon kurr...biles mund te te ve dhe probleme.
    kurse ne vendet perendimore, ai qe nuk punon e siguron shteti cent per cent nga fillimi i muajit e deri ne fund, ai nuk do te kete problem kurr per veshembathje, fjetjte dhe ushqim, sepse per te paguan tjetri.
    nuk ka asnje vend qe te mban kshu si thua ti pa punuar,dhe asistencat qe jane per nje kohe dikur mbarojne nuk jane per tere jeten.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Bravo Kreshnik ,.. ti je shqiptar i vertete...sa inat qe te kane greket dhe 300 eurshat...ca ste thone ,fashist ,extremist,i shitur te turqia,arkaik,mashtrues,..populist,,,dhe gjithe termat e tjera qe i kane marre nga karakteri i vet...sidomos ata greket legene, qe te gjitha i kane kto qe thashe me lart.Tani po u bashkohen edhe maqedomasit(sot)..neser e ka rradhen Serbia...kjo tregon komplet se jane cuar peshe shtypesit e aziatiket e Europes prej teje ne kembe..pa llogaritur te shiturit shqiptare,mashtro-hajdutet,te tredhurit,,gjakhumburit derdimenet...vete fakti qe greko-sllavet po cohen peshe ..ma verteton plotesisht qe ke te drejte...Vetem perpara..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Sa i njeri-kot eshte ky Kreshnik Spahiu. Pa dashur te bej ndonje krahasim, edhe me i dobet dhe me hipokrit se sa Albin Kurti eshte, edhe pse eshte e veshtire te dihet se cili eshte ma kot se tjetri.

PS: Me binte ne sy para disa kohe i mbante disa fije floku ne ball, ngjasonte me supermenin

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogi : 05-11-2012 më 16:07
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Tani qe kemi Kreshnikun, le te beje numra greku po ja mbajti..
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Tani qe kemi Kreshnikun, le te beje numra greku po ja mbajti..
    Po ore.......vajti mu në mes të Athinës dhe ja përplasi në sy grekëve...........apo s'vajti dhe ja fus kot unë??

A kur u bë dhe Kreshniku oiiiiiiiii, mos mbettë njëri pa u mar me politikë.

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •