Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 190
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    hey po vetem shtetet e bashkuara ka goditur uragani sandy? me duket se jo.
    jo per gje, por opinioni publik dhe media flasin gadi vetem per te vdekurit dhe demet e shkaktuara ne shba...
    normalisht jeta e nje amerikani vlene me shume se jeta e nje haitjani.
    C'lidhje ka ky krahasim? Mesa di une amerikanet ndihmuan shume atje! Europa cfare beri ?! Normalisht jeta e nje europiani vlen me shume gjithashtu .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Lone, ashtu duket qe mbijeton. Me power vijne te gjitha problemet. ( teknologjia sot ) U can't withdraw money from your bank. Po te jap nje random shembull. Dyqanet u boshatisen. Se dhe me generator sa gjate do shkosh?! Psh une kam gjenerator ( thnx God) gjysma e se keqes po pa power u can't even get gas ta mbushesh!
    Pink, e di se po i shikoj te gjitha ne tv. AC eshte bere tmerr edhe Hoboken. Me vjen keq per cfare ndodhi, por me e keqja eshte se po vjen nje Noreaster te merkuren. Ate per mbijetim e thashe nga ato qe kemi vuajtuar ne shqiperi. Edhe tani me kujtohet si benim detyrat me qiri edhe i te nesermen i kishim librat me wax lol.

Admiral, demet me te medha ne njerez edhe nga ana financiare jane ketu ne USA. Plus qe vendet e tjera qe u preken nga uragani jane mesuar edhe ishin me te pregatitur.
    I LOVE GOD

j&g

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po te merkuren e deri te enjten. Po me shi. Imagjino vendet e permbytyra prape! Po me thoshte njeri qe punon me insurencat- do shkoj te evaluoj 27 thousand brand new cars ne port. Aty afer ne fushat plot me makinat e sapoardhura. Po ne Hoboken sa mijera njerezve ju permbyten shtepiat dhe makinat?! Lere lere kur mendoj qe njehere e nje kohe kam dashur te ble shpi buze Hudson River ! I am angry me keto te qyteteve. Kam 1 jave qe luaj angry birds. Aq anger kisha lol. Ne shume qytete ketej nga zona jone e gjithe problemi I power erdhi nga pemet! Kapi e priti damn it. Ka aq shume po behen problematike. E njejta gje dhe vjet me boren ( Halloween ). Ua lene njerzve ti presin?! Po Jo te gjithe e bejne, se te presesh nje peme kushton shume. 2-3 mije dollare ! Po Mos kishte kaq shume sdo kishte pas deme kaq shume. Ne vend tani Kane vene nga 1 polic per cdo peme . Rrine aty e doing nothing - getting over time . Wth! Kane lene 1 aty te rruga ime ruan gjoja, mos zej njeri korenti. Shpresoj te kete Ikur kur te kthehem sot! lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 05-11-2012 mė 16:09

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pink,

o shkruj shqip o anglisht qe t'marrim vesh

se e ke ba shkrimin turli fare....

......

Me dukesh e traumatizume,

nese ke nevoje per mbeshtetje, me thirr kur t'dush.

( )

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nero, shume e tramatizuar jam! Me te ik dritat per 1 jave c' orientohesh keq!

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Pa drita per 1 jave??

Ehe, qenka tu u shtu popullsia..

( )

.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne New York dhe andej nga ju Pink fatkeqesisht beri shume deme. Ne shtetin tone ne fakt vetem shtepite buze oqeanit coc pesuan demtime, permbytje, e tek tuk ndonje shtepi nga pemet. Nje shoqes sime qe e ka shtepine buze oqeanit i ishte demtuar vetem oborri, gardhi. Barit ja kishte zene vendin rera. Qe me fat.Me shume deme tek ne beri stuhia e debores vitin e kaluar. Vjet 800,000 pa drita , sivjet gjysma. Kete vit jo qe nuk e ndjeva fare ( Ne Shqiperi kemi pare erera me te forta)por dhe as nuk kam pare peme te rrezuara sic shikoje vjet ne cdo rrugice. Tek ne e dramatizuan me teper se c'duhej. Pastaj dritat qe iken jo te gjitheve u iken se pati demtime, por dhe per arsye sigurie. Amerikanet i vene rrezikut afer. Ikin larg kallaballekut e bejne shtepi mu ne breg e ne pyll, qafe per qafe me nena natyre, dhe pastaj qahen, jo ariu, jo dallga, jo pemet. Kam nje kolege qe e ka shtepine mes pyllit. Mjafton nje shi i lehte dhe asaj i ikin dritat.
    Feelings change - memories don't.

megjithe ato deme qe qenkan ber e sic po na pershkruani ju,di te them vetem kete...qe fajin e ka SALIU,si andej e si kendej
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    megjithe ato deme qe qenkan ber e sic po na pershkruani ju,di te them vetem kete...qe fajin e ka SALIU,si andej e si kendej
    Mbas organizimit te gjithe asaj stuhie shkateruese, Obama te japi doreheqjen.
    Ose te pakten te mos rikandidoje.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    une jetoj ne NYC dhe per as edhe nje sekonde te vetme nuk mu nderprene dritat ose interneti (ikur per pese minuta por jo nga stuhia)

dhe ne zone A biles, 2-3 rrugice me large shtepise sime ishin permbytjet e shtepive lol

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •