Tek lagja ime nje varke e vogel mbi makine
po dal njehere ti ndihmoj
Tek lagja ime nje varke e vogel mbi makine
po dal njehere ti ndihmoj
mund ta shoh shtepine qe ketu lol
http://www.nyc.gov/html/oem/downloads/pdf/zoneA_evac_centers_102612.pdf
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 01-11-2012 mė 23:18
Uragani ka kaluar, por amerikanėt tashmė pėrballen me mungesėn e energjisė elektrike, gazit dhe naftės.
Nė shumė pika karburanti nė Nju Jork dhe Nju Xhersi raportohen zėnka teksa amerikanėt, siē nuk janė mėsuar, qėndrojnė nė rrallė pėr tė blerė lėndė djegėse. Furnizuesit me energji kanė paralajmėruar se nė disa zona, energjia elektrike mund tė mungojė deri mė 11 nėntor.
Zemėrimi po ashtu ėshtė rritur edhe nė Staten Island tė Nju Jorkut, ku rezidentėt thonė se janė harruar nga pushteti. Uragani Sandi ka shkaktuar mbi 90 viktima, shkruan CNN teksa kostoja e dėmit ka arritur nė 50 miliardė dollarė.
Ndėrkohė, kryetari i Nju Jorkut, Michael Bloomberg, tashmė ka shprehur mbėshtetjen e tij pėr Presidentin Obama.
Ai tha se Stuhia ka nxjerrė nė pah ēėshtjet e ndryshimeve klimatike, tė cilat vetėm njėri kandidat i shikon si problem urgjent
./Start/
le te rrine edhe keta amerikanet njehere me gjenerator por edhe gas nuk po ka me.
Cfare quan tragjike ti? Te vdesin njerezit tip filmi 2012?! Get real dhe shikoji lajmet me realizem. Ashtu sic thane doli . Biles me keq. Deme te medhaja qe kushtojne miliarda. Miliona njerez pa power. Kaos per gas. Peme te shkulura me gjithe rrenje ne cdo rruge. Mijera pa shtepi ose te permbytura. Mijera biznese te permbytyra, porte te mbyllura, shkolla.. Do me qe te duket tragjike?????!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 05-11-2012 mė 14:20
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nga Kjo power outage qe ndodhi na kujtoi natyra ; how good we have it! Me teknologjine e rehatine! Duke filluar qe te ' nuk luhet b**a vendit kur ta mbush tjetri makinen' e deri te te gjitha addictions fale modernizimit. Nje shuplake fytyres po qe ngjiti mire ama. Edhe para ca kohesh po I thoja njeres; si do Ishte bota pa power?!!! Revolution tamam . We can't survive. Oh well I can't 4 sure.Lol
hey po vetem shtetet e bashkuara ka goditur uragani sandy? me duket se jo.
jo per gje, por opinioni publik dhe media flasin gadi vetem per te vdekurit dhe demet e shkaktuara ne shba...
normalisht jeta e nje amerikani vlene me shume se jeta e nje haitjani.
Vasudhaiva Kutumbakam
Lone, ashtu duket qe mbijeton. Me power vijne te gjitha problemet. ( teknologjia sot ) U can't withdraw money from your bank. Po te jap nje random shembull. Dyqanet u boshatisen. Se dhe me generator sa gjate do shkosh?! Psh une kam gjenerator ( thnx God) gjysma e se keqes po pa power u can't even get gas ta mbushesh!
Krijoni Kontakt