Close
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 187
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin

Atehere une paskam 23 kromozome nga nena ime
    Natyrisht ... por ke edhe 23 kromozome te trasheguara nga babai qe jane te aferta me 23 kromozomet e vajzes se halles te trasheguara nga nena e saj!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Natyrisht ... por ke edhe 23 kromozome te trasheguara nga babai qe jane te aferta me 23 kromozomet e vajzes se halles te trasheguara nga nena e saj!
    Haha... interesante, 23 kromozomet e halles time behen bashke me 23 kromozomet e nje fare dhe nje gjaku tjeter, burrit te halles pra, dhe krijohet nje ADN krejt e re nga kjo perzierje. Ne te njejten menyre ndodh edhe me mua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Haha... interesante, 23 kromozomet e halles time behen bashke me 23 kromozomet e nje fare dhe nje gjaku tjeter, burrit te halles pra, dhe krijohet nje ADN krejt e re nga kjo perzierje. Ne te njejten menyre ndodh edhe me mua
    Ok pra , u trashegofshi
    E shoh qe me cdo kusht don te mbosh dicka te gabuar sepse feja te thote eshte ok.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    D.mTH fara jote dhe e halles jane te njejta por fara e vajzes se halles nuk eshte e njejt
    Me thuaj kush e lind vajzen e halles dhe e dine ti qe vajza e halles ka 23 kromozome nga nena e saj??!!!
    Edhe nje gje, fara e halles nuk eshte teresisht e njejte me faren time, sepse fara qe krijoi hallen time ka qene fare e gjyshit tim dhe gjaku ka qene i gjyshes time. Ndersa fara qe me krijoi mua eshte fare e atit tim dhe gjaku qe rrjedh ne venat e mija eshte gjak i nenes sime. Une faren e kam te atit, kurse gjakun e kam te nenes, e cila i ka takuar nje familje me gjak krejt tjeter dhe me fare krejt tjeter.. A e kupton tani se cilin mund t'a quajme incest vertete? Mardheniet vella-moter dhe mardheniet prind-femij..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Ok pra , u trashegofshi
    E shoh qe me cdo kusht don te mbosh dicka te gabuar sepse feja te thote eshte ok.
    Oj ane, keshtu e thote edhe shkenca, jo vetem feja . Dhe ti mua nuk ke nevoj te me thuash 'u trashigofshi' ne nje forme tallje dhe perbuzje para te tjerve, pasi qe nuk mund t'a hedhesh posht shkencen, sepse une askund nuk kam thene se do te martohem me vajzen e halles, ato jane te gjitha te martuara

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Oj ane, keshtu e thote edhe shkenca, jo vetem feja . Dhe ti mua nuk ke nevoj te me thuash 'u trashigofshi' ne nje forme tallje dhe perbuzje para te tjerve, pasi qe nuk mund t'a hedhesh posht shkencen, sepse une askund nuk kam thene se do te martohem me vajzen e halles, ato jane te gjitha te martuara
    PO mos te ishin te martueme, d.m.th chdogja ne rregull. Ok se edhe une kjesh ba gadi te "uroj". Mbasi qe asht ne rregull me fjet me kushrinen, vzhdoni !

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin

Te ju vardisesh vajzes se halles....Vet mendimi per gjera te tilla te vie te te vjellish....fujjjj

...
    Kjo eshte e vertet... Si duket vet interpretimi/komentimi i ketyre "dijetareve musliman", po e bene qe ju, me plot te drejt, t`i kundershtoni keta njerz. Dale- ngadal besa edhe mua po me qojne te vjellin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Gjyka Lexo Postimin
    PO mos te ishin te martueme, d.m.th chdogja ne rregull. Ok se edhe une kjesh ba gadi te "uroj". Mbasi qe asht ne rregull me fjet me kushrinen, vzhdoni !
    Phaaa, po si te merrem vesh me ju more aman, po a shikon me larg se hunda ti moj vajze apo nuk shikon?! Lexo pak me shume shkrime te mija qe kam postuar ne kete faqe dhe do e kuptosh qendrimin tim. Une e kam thene, jam rritur ne tradita dhe zakone shqipetare, ne baze te tyre kam vepruar dhe vazhdoj te veproj. Nukam nevoj te martohem me vajze halle apo vajze axhe, sepse ka vajza te tjera sa te duash, por ajo qe e kam thene eshte e sakte dhe e lejuar, si shkenctarisht poashtu edhe fetarisht, dmth. ne qofte se te vije puna pick deri ketu, ti e ke te lejuar edhe fetarisht edhe shkenctarisht. Nane nane.. kujt jam duke i folur une!! Po a e di ti qe incesti cdo here ka ndodhur ne mesin e te krishtereve dhe vazhdon te ndodhe me te madhe edhe ne ditet e sotme oj Vajzushe Gjyka. Kjo nuk do te thote se ti nqs nuk ke ndegjuar per kete ne Kosove, atehere ai nuk paska ndodhur edhe ne vendet e tjera te krishtere, por ne fakt ne se e llogarisim incest kete qe po e diskutojme, atehere pikerisht tek ju ndodh incesti oj Gjyka, sa per qind jeni te krishtere ne Kosove? Dhe si ia beni me martesa ju? Mos valle i permbaheni zakoneve shqipetare qe te shikoni deri ne shtate shoka (breza)?! Jo e nderuar jo, sepse jeni nje pakic, aq sa nuk mund te mberrini as deri ne brezin e shtate per te rrespektuar keto rregulla dhe tradita shqipetare. Ndersa ne myslimanet kemi hapesire dhe mundesi per te rrespektuar keto rregulla dhe i rrespektojne, paqka ju plasni nga zilia dhe 'te keqen' brenda jush mundoheni t'ua mveshni te tjereve!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    "Shkenca " islamike vetem ,se shkenca e vertete jo ,edhe nje here, nga ato qe kam lexuar shkenca e vertete thote qe martesa ndermjet kusherinjeve te PARE rrit rrezikshmerine per lindje te femijeve me te meta dhe ule intelegjencen ,mjafton ti shohesh arabo-muslimanet sa intelegjent jane dhe do bindesh
    Ti mos e merr personale vetem se kurani e ka leju ,sepse martesen ndermjet kusherinjeve te pare e kane praktikuar edhe popujt e tjere ne te kaluaren por kur i pane pasojat sot shumica nuk e praktikon .Nuk jane vetem muslimanet e prekur nga ky fenomen por edhe disa sekte te ashtuquajtura te krishtere qe e praktikojne si Mormonet dhe Amishet te cilet kane raste me te shpeshta te femijeve me semundje te ndryshme ,ndonese Amishet nuk martohen ndrejperdrejt me kusherira te para semundjet vijne si rezulat i izolimit(200 vite) dhe marteses mbrenda komunitetit i cili padyshim eshte i lidhur gjenetikisht ndermjet vehti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Kjo eshte e vertet... Si duket vet interpretimi/komentimi i ketyre "dijetareve musliman", po e bene qe ju, me plot te drejt, t`i kundershtoni keta njerz. Dale- ngadal besa edhe mua po me qojne te vjellin.
    Atehere, perpara dhe te prifte e mbara i nderuarfi Sami, se ne skemi cfare te bejme pasi qe truri yt nuk mund ta kap dot kete, dhe me e llogjikshme te duket qe te te vij turp t'i vardisesh vajzes halles, sepse ne kemi tjeter kultur, por qe shkenca dhe feja t'i hap dyert per kete. Ty nuk te imponohet qe patjeter te marresh nje vajze te halles psh. por e lejueshme eshte, dhe shkenctarisht nuk perben problem

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •