Askush nga shoket e tyre nuk i kishte zgjedhur per te perfaqsuar te perndjekurit.
Sic dolen faktet , keta grevistet duhet te kishin me pak aresye se te tjeret per tu ankuar. Por pazaret me Rucin i cuan ne varr . Ruci nuk di drejtim tjeter ku ti coje keta limona te shtrydhur.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Te vjen gjynah kur sot ne prag te 2013 INJORANCA,Morale,Psikologjike,Varferia Shpirterore ka Kapluar cdo gje dhe ate VIRTUAL.
Shqiptaret zihen si qente sikur jane ca te njerkes e ca te babes,dhe te tregohen se kush di me shume e kush eshte me i qut,por FATEKEQESISHT nuk po ARRIJNE te kuptojne VIKTIMIZIMIN e tyre virtual rrethuar nga INJORANCA,dhe pse mund te jetojne ne Shqiperi,apo te kene Shkuar ne Perendim,nuk po kuptojne akoma qe dhe pse mund te ken shkuar mijera km larg,nuk arrijne te kuptojne....asgje!
Kush nga ju,te AFTET,majtas apo djathtas,do te nxjerre 3% te Glases Politike qe nuk jane PJESE e ish sistemit ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Alti Elezi : 03-11-2012 më 20:43
lirak, merrsh me vete gjithe ato komunist qe te deshten fort...o lirak shkreta!
kan kaluar 22 vjet qe kur u lirove nga burgu,dhe nje falje apo pendes per ate qe te ben nuk shprehen njeher more lirak shkreta...e ti prap se prape shkove e u bere viktim e kurban i tyre...ooo more lirak shkreta !!!
Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 03-11-2012 më 21:56
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Duke lene menjane qe eshte miratuar nje ligj dhe po zbatohet me afat kohor deri ne 2017. Duke lene menjane sa te drejta ishin kerkesat e ketyre grevisteve, si e perdori situaten PS, sa shpejt e sqaroi PD, si e dogji shoku shokun para kamerave..etj, ne rastin e Lirak Bejkos duhet te mbajne pergjegjsi organizatoret e greves.
Per nje njeri qe arrin ne piken te vetesakrifikoj veten do te thote qe eshte ne gjendje te rende psikologjike. Si organizator dhe bashkegrevist fakti qe ata nuk e kthyen Bejkon prane gjirit te familjes apo te kerkonin ndihme profesionale per situaten e tij, i ben organizatoret te pergjegjshem per kete humbje jete.
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 04-11-2012 më 01:13
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Krijoni Kontakt