keto te dyja nuk shkojne bashke....sikurse dashuria dhe urrejtja qe nuk mund te jene ne nje zemer...Ne qoftese nje femer e di qe ju jeni dashuruar mbas asaj
dhe luan me ndjenjat e tua .
Po dhe ajo gjithashtu ju pelqen ju dashuron .
nese te dashuron, nga frika se mos te humbase, nuk do te luaj me ndjenjen tende...e nese luan, nuk te do....
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Gjate gjithe historise, sa lufterat jane bo kunder skllaverizmit, e ti do vullnetarisht me u bo skllav?![]()
![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Me keto komente e keni bo cunin me mos me u fut mo ne forum![]()
Ore mos e ke per shokun se ka dicka qe mban ere ketu mos ki turp shprehu.
(19:04:20) ! Banditos degjon parascevi simakun - dy shoqe jemi ne
Lone mos shkruaj ne kete teme,
se mos po behem skllavi yti.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
shume te bukur e kam mendjen.nese nuk e kupton, eshte difkti yti... mjafton te thellohesh.
eshte faji yt nese nuk e kupton se pse koncepti i romanticizmit bie ndesh ate te barazise.
dikur femra nuk konsiderohej njelloj me mashkullin dhe mashkulli gjithashtu nuk e konsideronte te tille. prandaj femra ndoshta trajtohej si "princeshe". kishte shume me teper romanticizem.
sot femra ka te njejtat te drejta (per te mos thene me shume) me mashkullin, mund te beje thuajse cdo profesion qe ben nje mashkull etj (nuk jam kundra barazise) sot femra konsiderohet e barabarte...
nje mashkull sot ka shume me pak arsye per tu treguar romantik se ne te shkuaren.
romanticizmi eshte duke vdekur.
personalisht nuk jam aspak romantik. respekti eshte "romanticizmi" me i madh qe mund ti jap nje femra. sa per lule e dhurata te tjera te kota.... pfff, pse tia dhuroj une asaj e jo ajo mua??? kjo eshte barazi???
barazi ne cdo aspekt.
Vasudhaiva Kutumbakam
E bete t'ia fus vrapit, jo me mos futet me ne forum. O ti lum miku, degjo si thone ne forum, po mos bej kurre si te thone ketu.
Shiko vete, se dhe aq i marrosur nuk do jesh pas asaj, perderisa qenke ne gjendje te vesh re qe ajo luan me ndjenjat e tua.
Pastaj, nese ajo te dashka (e marrim te mireqene) dhe luaka, qenka o kokete, ose nga ato te llojit tjeter....si i thone, se nuk me vika fjala.
Pervec kesaj, se ca hyn romantizmi ketu une nuk e kuptoj. Ku e ka hallin ai, e ku e paske ti. Romantizmi eshte duke vdekur? Po hajt' te rroni vete.
Po romantizmin nuk e ben shoqeria ku jetojme, jo. As barazia, as mosbarazia. Mos mashtroni veten. E bejne njerezit, pa dhurata fare, pa qirinj e me the te thashe. E po folet ne dashuri per barazi, keq e keni punen. Kur te krijohet peshorja matese e dashurise, do t'i kete dale dhe ndonje cmim fiks si cdo sendi tjeter te matshem, peshueshem... e atehere do t'i kete humbur perfundimisht vlera prej te vyere.
Krijoni Kontakt