Ngelet duke u ankuar.
Nje keshille kam,perderisa nuk e njohni mire njeri tjetrin aty nuk ka dashuri ore shok,ose lerja kohes ta kuptosh me mire,mbase edhe nuk luan me ndjenajt e tua por ti nuk e njeh ende!
keq puna plako futja dy dopio edhe kap ndonje tjeter edhe e haron![]()
Partizoni
Mėnyra mė e sigurtė pėr mos tė fituar njė femėr ėshtė ta marrėsh muhabetin me siklet!!!
Kur e vret mendjen me kėto gjėra vetėm humbet, ose krijon lidhje tė mėrzitshme dhe tė rėndomta, ėshtė mė mirė tė tėrhiqesh pas deri sa tė kthjellohesh.
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Banditoś kjo trego vetem d'y gjerą qe ti Dhe ajo kenī d'y gjerą te kunderta te cilat“ Jane e Saja qe sa do adoleshenté qofté ,kjo paska pervoj“ ne dashurī e ndersą per ju personalisht e pas kenī dashuriń e pare Dhe te jap“ Dhe te keshilloj qe larg duart nga dashurią e pare adoleshenteske,Dhe e fundit djalosh mundohū te gjesh nje dashurī reciproké Dhe jo perfundimtare por nje dashurī reciproké vetem per perfitim prevojé
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Se mzuri lemza.
Ftoje per ndonje pije shoku. Po sdeshi, ja fundi i historise.
Megjithese une dy vajza kur isha ne shqiperi qe i kerkova te dilnim per pije bashke me thane dicka si "ua sa shpejt ky". Me sa kuptova e quajne shume agresive kete te kerkuarin te dalesh me to po (dhe para se te mendoni ndryshe, une sjam hajvan, ua kerkova me xhentilese jo prepotence) tani dreqi ta haje jo te gjithe i kemi mundesite ti njohim nepermjet shoqerise.
Sapo u kthjellova nga te mesipermet qe keshilla ime svlen gje.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 28-10-2012 mė 09:26
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt